Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Особливості швейцарської армії[ред. | ред. код]
    Швейцарія одна з небагатьох країн Європи де досі існує загальна військова повинність. Професійні солдати,— кадрові офіцери і унтер-офіцери, становлять близько 5 відсотків військовослужбовців армії Швейцарії, яка за експертними оцінками підтримує загальну чисельність на рівні 200 тисяч[9].
    200 тисяч :facepalm:

2. mypucm

зробіть будь-ласка кореляцію з середньою тепературою, вологістю та залісненістю місцевості ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Вы ещё всех резервистов посчитайте. Мы говорим о классических ВС, а не об ополчении.

Служба в вооружённых силах обязательна для всех граждан мужского пола и обычно составляет 260 дней, распределённых на 10 лет.

В год 26 дней военный - это военный? :))):))) А по статистике они туда попадают. Признаю, пример некорректный, по открытым данным нельзя оценить реальный потенциал ВС швейцарцев, а ополченцев считать за настоящую армию я отказываюсь.
    Суть была в другом, полно стран, где армия маленькая, а живут хорошо.

• Тупо Тупо x 1
  4. mypucm

а я колись читав списки виборців і себе не знайшов :dntknw:
    приніс паспорт, розібралися, мене вписали :acute: (ну чомусь мені так захотілося)
    але чи ходити на вибори - це моє право, а не обов'язок :cofee:
    мені нічим когось підтримувати, кандидати в президенти - дуже забезпечені люди, нашо їм моя підтримка... логічно?

5. mypucm

я не фахівець, але читав що в Швейцарії до армії ставляться дуже серйозно... і сила духу ополченців має значення

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Невже повториться 1991 - вибрати Чорновола, раз не він, то може відокремимось в окрему державу, 1994 - Голосуйте за Кравчука, бо проросійський Кучма якийсь страшний, 1999 - Голосуйте за Кучму, лиш би не комуняга Симоненко, у 2004 за Ющенка у церквах молились, а потім всі розчарувались, тепер не хочу голосувати за Зеленського, але більшість його може обрати, при такому не буду рвати на собі волосся.

7. mypucm

проблема лише в тому, що того хто перевірятиме, народ не вибирав :acute:

8. mypucm

якщо не можете вибрати - не вибирайте... чи не обирайте... як там правильно :scratch_one-s_head:

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут можна бути противсіхом, дехто дико кидається рятувати надійнішого Порошенка, хоч тут шансів на його перемогу нема.

10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Ну, то й не підтримуй. Які питання?

І в тебе не підтримки питають, а твоєї санкції на усе подальше.
    От, наприклад, я такої санкції не даю.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Києві на Майдані затримали активіста "Відсічі", який роздавав листівки проти Зеленського | Рубрика
    Що демонструє те, що "міліція з народом".
    А якщо серйозно - Аваков потурбується про те, щоб фальсифікацій і провокацій було якомога менше.
    Аваков, очевидячки, вже відчуває, куди вітер дує. "Держит нос по ветру" (спеціально для монолінгва).
    Я не за Авакова, скоріше навпаки. Просто констатую (констатирую - для монолінгва) факт.

12. Good man

Good man Обычный человек

Можно жить мечтами и постоянно разочаровываться, а можно смотреть на жизнь трезво и деть реальный выбор. Он не приведёт тебя к мечтам, но улучшит текущее положение, или не сделает его хуже.

13. mypucm

так я не поняв, кіко буде дебатів? :scratch_one-s_head:
    dfgf.PNG

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Тупо Тупо x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Молодец Порошенко, уже планирует свои дальнейшие шаги по улучшению работы государственных структур. На деле, а не в обещаниях.

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Так в чому проблема - по всій Україні в клубах-школах-ветлікарнях... ще стоять урни для голосування. Виберемо того хто перевірятиме на раз-два ;) :)))

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

я як десь читаю щось типу "Порошенко хочет...", то відразу виникають асоціації з його аналізами

Мені більше цікаво читати не що він хоче, а що він вже зробив із обіцяного.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

Я был бы рад победе Порошенко со счётом 37% на 35% среди тех, кто придёт на выборы. Папин ремень должен сделать своё дело, а сынок либо остаться дома, либо проголосовать обдуманно.

19. Dred

Dred Well-Known Member

20. mypucm

:scratch_one-s_head::pardon:
    ff.PNG ccv.PNG

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)