Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Щодо затримок з будівництвом об'єктів Ріел. Слідкую з 2015 року на різних форумах України. Нажаль, факти невтішні. Турміни затримок тільки зростають. Це інформація з київського форуму:

“Karp52↓
    04 окт 2018, 08:40

Напомните, а давно Риел высылал графики работ - там где был ход работ и время? Может их по СМИ показать? Это скоро будет 3ий год задержки для 6-7 дома и второй год задержки для 3-4-5 домов. Есть семьи, которые вынуждены снимать жилье из-за жадности и глупости руководства Риел?“

ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, 13 - "Ріел" - Страница 156 - forum.domik.ua

2. Plastunka N

Plastunka N Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. lookup

lookup Well-Known Member

Отаке було рішення в Тернополі

Система аналізу судових рішень VERDICTUM

Взагалі саме через отакі випадки РІЕЛ свідомо заговорює зуби і не спонукає клієнтів до продовження попередніх договорів. Натомість ріеловські юристи несуть всіляку маячню про те що договір дійсний до оформлення основного і все таке.

А в цьому Тернопольскому випадку забудовник взяв і поступив як насправді перестраховує себе РІЕЛ, а саме:

P.S. Всі хто має протермінований договір - самі собі буратіни, на жаль. Тепер лишається лише чекати і сподіватись що квартиру не продадуть комусь іншому і що взагалі її збудують. Хоча можна судитись за невчасно повернуті гроші (і це якщо в договорі вказано про термін цього повернення). А всі хто ще не протермінував договір - мають продовжити його дію, за кошти цієї шаражкіної контори

Протермінований договір в тому числі впливає на все - на специфікацію, на площі і так далі. РІЕЛ може запросто попросити доплатити ще будь-яку суму і т.д. бо договір недійсний

4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

ви пропустили літеру, інтелектуал.

• Тупо Тупо x 1
  5. Zinochka

житло знімають, затримка третій рік, а в суди ніхто не пішов.

• Тупо Тупо x 1
  6. Zinochka

Це на форумах все гострі на язик, а в житті інвестори
    неактивні і безініціативні.

Останнє редагування: 27 жов 2018
    • Тупо Тупо x 1
  7. Olgared

Olgared Well-Known Member

Я так само подорожую по світу з дитиною по різних країнах. У мене є країни, які мені подобаються і дуже приємно туди приїжджати. З чого ви взяли, що я не відчуваю себе вільною в своїй країні? Мені просто хотілося дізнатися, які подобаються вам.

8. Прошу звернути увагу, хто і як швидко вийшов в ефір після повідомлень прозатримки на об'єктах Ріел і про подачу позовів за не виконання умов договору. І це початок.

• Подобається Подобається x 1
  9. lookup

lookup Well-Known Member

Теж помітив. Ріелоботи хочуть пошвидше на нову сторінку вийти. Нічого, я там процитую повідомлення :)

10. Треба зробити підбірку найбільш важливих проблем, викладених в постах, звести їх в один пост і дублювати що пару сторінок

11. Plastunka N

Plastunka N Well-Known Member

До речі, а суди ще дуже часто при виконанні відповідачем своїх зобов`язань перед позивачем за спором, що виник, все ж таки стягуть і збитки, і 3%річних, і інфляційні, навіть, якщо позивач від них відмовиться.

12. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Дааа....Михайло, ви настільки вже схиблений на своїй терассі, що пишите всякі дивні речі... до речі, непотрібно у всьому бачити підвох... шкода вас.

• Тупо Тупо x 1
  13. Vsevolod

Мене не хвилює, ВЗАГАЛІ, ні кошторис, ні террасса, ні чарівний світ Михайла! Просто він тут повсюди лізе з нею, от і цікаво...а для інших інвесторів пізнавально...

• Тупо Тупо x 1
  14. Vsevolod

Як перероблять, то вам не буде чим тут займатись..

• Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

Вау, які підрахунки... може візьмете мене на підробіток?

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Послухайте, вже досить ваших дивних заяв! Давайте закриємо цю тему з террассою, прайсами і тд... мені взагалі на них... тож самі не розкручуйте цю тему

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Ох і "достойний ви чоловік" дуже шкода вашу дружину, і дітей, якщо такі є!
    Перестаньте переходити на особистості! Слідкуйте за собою, і все ж таки я раджу вам, хоча б декілька сторінок з етикету та протоколу почитати..

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Погоджуюсь! До медичного закладу 100% необхідно йому звернутись! Шиза буває різною...

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Нема слів... ви реально хворий і невдоволенний чоловік, мабудь з низькою самооцінкою..

• Тупо Тупо x 1
  20. Щодо затримок з будівництвом об'єктів Ріел. Слідкую з 2015 року на різних форумах України. Нажаль, факти невтішні. Терміни затримок тільки зростають. Це інформація з київського форуму:

“Karp52↓
    04 окт 2018, 08:40

Напомните, а давно Риел высылал графики работ - там где был ход работ и время? Может их по СМИ показать? Это скоро будет 3ий год задержки для 6-7 дома и второй год задержки для 3-4-5 домов. Есть семьи, которые вынуждены снимать жилье из-за жадности и глупости руководства Риел?“

ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, 13 - "Ріел" - Страница 156 - forum.domik.ua

Останнє редагування: 29 жов 2018
а де твій аватар? :)