Нацгвардія, міліція, поліція та інші...

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем VasMT, 27 чер 2015.

1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Насправді, не знаю чи тішитись з цього приводу.
    Не дуже вкладається в голові, що твоя дитина, яка ще рік тому жила мирним життям, виховувала маленьку доньку,
    тепер "ветеран війни".

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Багато хто не в змозі добитись цього вже два роки. А дехто, а їх в Стрию з десяток, отримали статус не піднімаючи задниці.
    Тому тіштеся.

• Тупо Тупо x 1
  3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Це, мабуть, залежить від командирів тих підрозділів, в яких вони служать, чи служили.
    На мою думку, в армії більший бардак, ніж в нацгвардії.

4. VasMT

Бардак з статусами був в 14-15 рр, коли йшли т.з. відрядження. Хто, кого, куди, навіщо... Зараз інакше. Устаканилось.

• Тупо Тупо x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

6. VasMT

О, свинар випхався... :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Дивлячись це відео, слухаючи як і що говорять хлопці, не думаю, що в когось виникне таке враження.

8. VasMT

:)))
    Гламурні віджигають...

9. VasMT

Ось результати роботи мусорилих,-

Найбільше порадувало, що зменшилась державна зрада. Видно всіх зрадників в мусора забрали.

10. VasMT

Слава Вальцману і мусорилим!

upload_2016-7-10_15-18-7.png

Це Авдіївка. Це ціна, яку платять українські військові, щоб стримати російську агресію. Мінські домовленості кажете?
    Поширюйте!!
    Процитую пост від «Сивого» (Андрій Пастушенко, ВСУ, 93 бригада):
    «Другий раз за сьогодні їду до місця дислокації. Перший раз виїхав з ранку на "Опелі", який подарували волонтери. Доїхав до міжобласного блокпосту без пригод. При огляді авто (самий звичайний шмон з простукуванням порожнин і відривами підкладок на полику авто), шуцманам сподобався ніж... Хто його бачив, той розуміє. Я пробував пояснити, що такі речі не даруються, та куди там... Ну я ж теж впертий. Коротко, визвали ВСП з Красноармійська і через комендатуру арештували автомобіль. Ну не суки??? От тепер їду знову через цей самий блокпост. Бус зупинився, в салон зайшов шуцман і тоном вертухая скомандував: "Войска, на виход з вєщамі. Кілька військовиків і я, піднялись і пішли на вихід. Шуцман, впізнавши мене, розтягнув мармизу в посмішці: "Дєд, тєбє нє нада. Для тєрпіл сегодня бонус.
    Сижу і думаю: Все правильно. Терпіли... Від безсилля ниє під ложечкою і крутиться голова...»
    Отже, поліцаї, які сидять в глибокому тилу і отримують за це гарантовану ксиву «УБД», вважають фронтових бійців «терпілами». Поліцаї, які на своїй «війні» нічим більш серйозним, ніж розлад шлунку, не ризикують, шмонають фронтовиків, наче якихось кримінальних злочинців і покрикують на них з інтонаціями вертухаїв на зоні – «Войска, на виход с вєщамі!»
    То у мене питання: а що, власне, відбувається? Як зустрічати з квітами Безлера з Гіркіним – так це наша доблесна відгодована мусарня. А як вибивати всю цю нечисть – так добровольці і ЗСУ. Врешті, це назвали «зоною АТО» і поставили тих самих мусорів по периметру зони.
    В результаті у нас склалася дуже шоколадна для декого ситуація: представники карально-репресивно-кришувальної системи (яка сама себе вперто і лицемірно продовжує іменувати «правоохоронною»), стоять в черзі за славою, орденами, земелькою і пільгами. Буквально за один день, проведений невідомо де і невідомо яких умовах (як варіант - в безпечному штабному підвалі), який-небудь юстиць-підполковник отримує справку учасника бойових дій і летить сизим голубом назад в свою затишну тилову контору, бронзовіючи у власних очах від проявленого героїзму.
    Але ж для того, щоби вся ця вертухайсько-юстицька рать отримувала «учасників бойових дій», потрібна така дрібничка, як самі ці бойові дії. І тут імітацією не обійтися. Тому що бойові дії – це війна. І у нас вже якось так традиційно склалося, що гинуть в цій «антитерористичній операції», в основному – добровольці і ЗСУ.
    Фронтовий капелан Анатолій Кушнірук (Kushnirhuk Anatoliy) в пості за 18 квітня розмістив жорстокі фото поранених з-під Авдіївки. Це ті воїни, яких мусорна тилова мерзота називає «терпілами», яких можуть обшмонати і за генетичною ментовською звичкою відібрати все, що мусорам сподобається – хоч бойовий ніж, хоч машину.
    І ми живемо в одній країні…
    А вальцман (і його друзі) думають як ще вкрасти та заховати в офшори. А ви, дурні етнічні українці, помирайте доки я при владі... У президента тільки прізвище українське - вкрав десь!"

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, російську, якій ви віддали чимало років служби.... патрійот....

• Тупо Тупо x 1
  12. VasMT

З 16 березня 1992-го по 4 лютого 1994-го.
    Калькулятор дати?

13. VasMT

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чого? Аваков - хороший міністр. Не те шо цей мудак Захарченко, який Майдан розганяв і чухнув
    за своїм паханом в біги. Туди йому і дорога і всім риго собакам.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всіх ригопедів чекає крах.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Киеве стартовал набор следователей и участковых офицеров Национальной полиции

Об этом сегодня на брифинге сообщил министр внутренних дел Украины Арсен Аваков.

«Сегодня мы начинаем полностью обновлять и формировать штат Киевской полиции с учетом последних требований закона и объявляем конкурс на замещение вакантных должностей на самые чувствительные позиции — это следователи и участковые полицейские», — сказал он.

Глава МВД добавил, что вскоре аналогичные конкурсы будут запущены по всем регионам Украины и отметил, что зарплата участкового составит около шести тысяч гривен, следователя — около десяти тысяч.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Мраководи мусорські!

Андрія Медведька та Дениса Поліщука, добровольців, які одними з перших кинулися в бій за український народ, сьогодні побили тилові мусорські падли.

Поза тим, одних із найкомпетентніших адвокатів країни Олександра Дульського та Сергія Войченка теж побили, ті ж виродки.

Я перебрав із емоціями? Можливо.

Але ця ситуація кричуща, як ніколи.

Українців ставлять раком. Свідомо й цілеспрямовано.

Ці суки дійшли до того, що забрали навіть право на захист.

Ппц"

• Не подобається Не подобається x 1
  18. VasMT

Путіннападе!!!

19. VasMT

Мусорилік.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

а де твій аватар? :)