Мій досвід у самостійному вивченні англійської мови.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Top Dog, 19 жов 2014.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

2. manur

manur Well-Known Member

Знайомий мій тривалий час провів у місіях ООН (територія колишньої Югославії, Судан). Робочою мовою у них була, звичайно, англійська. Особовий склад був зі всіх куточків світу : Європа, обидві Америки, Шрі-Ланка, Індонезія, якісь острови екзотичні і т.д. і т.п....

Так ось, на початках він багатьох з них просто не міг зрозуміти, хоча всі розмовляли англійською. З часом призвичаївся))))

3. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

8 найцікавіших сайтів для тих, хто вивчає та викладає англійську

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. medwedo berlogsoni

Ось тут http://www.bbc.co.uk/podcasts/series/elt_drama я знайшов подкасти на англійській.
    Там можна скачати якісь -надцяті епізоди. Але я не зрозумів, а де можна скачати ( і чи можна взагалі) всі попередні, починаючи з першого?
    Хто може допомогти розібратися?

ЗІ. Розібрався сам :sad: . Виявляється
    http://www.bbc.co.uk/faqs/radio/episode_availability

Це - в нашому двадцять першому столітті, з його магнітофонами та терабайтами...

Останнє редагування: 21 бер 2015
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

ВВС дає таку можливість на 30 днів про що і пише. Щоб списати/переглянути усі епізоди потрібно знайти якесь веб.тб яке їх має. Таких дуже багато але потрібно знайти ті які мають саме даний контент.

Побачив що це ніби радіо. Це знайти складніше хоч впевнений що десь є.

6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Щось в мене нічого не качається. Зразу йде прослуховування. І тексту, щоб читати нема.
    Десь бачив посилання на сайт
    http://learningenglish.voanews.com/...grams-radio-words-stories/latest/987/987.html
    Купа цікавих історій, слухати не переслухати.
    Тут, крім прослуховування, є текст, і сам файл можна завантажити в різних форматах.

7. medwedo berlogsoni

Очевидячки, залежить від браузера. в мене Опера. Якщо клікаю лівою кнопкою, йде завантаження, правою - відкривається вікно із опціями.

А взагалі ці подкасти - малопрактичні. Немає розтекстовки до них. Що там кажуть - якщо не зрозумів, то і не зрозумієш. Найкорисніше для нашого брата зараз - користуватися запропонованими вище ESLPOD-ами.
    Мені, у всякому разі, цікаво слухати.
    Для прикладу (вихопив навмання): https://www.eslpod.com/website/show_podcast.php?issue_id=14855044
    Можна і звук скачати, і текст є. А потім ще професор своїми словами розповідає, що означає те чи інше слово, той чи інший вираз, і де ще може застосовуватись. Для мого рівня - саме те!

8. medwedo berlogsoni

На Эху Москвы також порушується питання вивчення англійської.

http://echo.msk.ru/blog/adme/1518428-echo/#image14391810

Багато коментів до блога, мені сподобався один, обширний, даю фрагмент:

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо значить не зрозумів значить не зрозумів? По перше слухаєш не раз, а хоча б разів 20, включаєш собі фоном і робиш свої справи, в літі можна запросто 12 і більше годин в день присвятити, по друге Гугль перекладач, в 4 випадках з 5 можна перекласти ввівши голосовим вводом, крім ідіом, які він перекладає тупо і буквально. Якщо якесь слово чи фразу довго не доганяєш то можна в гуглі пошукати.

10. medwedo berlogsoni

Не погоджуюсь. Точніше, частково. Іноді можна за кілька прослуховувань уловити знайомі слова (які, читаючи, зрозумів би). А іноді - хоч трісни.
    Сьогодні прослуховував одну із підбірок діалогів, з яких і почалась дана тема, і за двадцять разів на слух так і не зрозумів одного речення.
    Аж поки не подивився в тексті. I've always worked in retail. Не вловлював я на слух останнього слова. І якби я гуглу сказав те, що я зміг би в цьому випадку з себе видушити, гугл мене б послав.
    З текстами-таки легше. Кілька разів слухаєш, а опісля те, що ніяк не вдається уловити - читаєш у тексті. Потім намагаєшся це слово уловлювати при прослуховуванні.

11. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar миється в бані

12. medwedo berlogsoni

Вчимо пісню англійською. Натрапив випадково.
    http://samlib.ru/g/gurwich_w_a/ockijvysmishkashifman.shtml

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Шось не заходиш сюда джекі, розкажи про свої успіхи товариству, хай тобі грець! Цікаво ж.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

А і справді...:)

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я собі ше скачав "learn real english", там особливо звертаэться увага на розмовну англійську, сленг ідіоми ітп. Але курс просто жахливо нудний, і теми нудні і виконання...:dntknw:. Але зате в кожному уроці кілька ідіом.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мовна байка:

p.s.«Розповідають, що коли американський віце-президент Gore перебував з візитом у Києві, то він щоразу здригався, чуючи своє прізвище в українському перекладі Леоніда Кучми як Гор. Безумовно він чув за цим whore і ніяк не міг уторопати, за що його так уперто й часто обзивають курвою».

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вельмишановні діаспоряни, перекладіть мені будь ласка 75 flats per case.

Чи правильно я розумію шо то означає щось типу "75 штук в упаковці"?

19. Natti

Natti миється в бані

Наведені етапи вивчення англійської мови дуже хороші.Але що робити з лінню?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це найскладніше :mocking:, по перше потрібна мотивація...по друге спосіб вивчення...
    Натягаєте навушники, включаєте собі інгліша і слухаєте, як тут полінишся?

Хоча читати страшно лінь, ну просто жахливо...:dntknw:

а де твій аватар? :)