Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. Полковник

    Полковник миється в бані

    Это к Читателю.
    Я по его рецепту уже три года шашлык готовлю.
    Все женщины - МОИ!
     
  2. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Яке щастя має коханий... :mocking:
     
  3. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    Горбуша.


    [​IMG]


    Раніше я їв так лише селедець.

    Отже купляємо горбушу морожену(35...37 гривень).
    (Хто живе гамериці, муси то куплєти за доляри)

    Розморожуємо, але перед тим знімаємо шкірку, правда... можна й не знімати взагалі, то вже як хто любить.
    Відділяємо голову, внутрєнності і викидаємо то всьо гет.

    На 1 кг. риби береться дві столові лишкі соли і одну цукру. Можна ше лимону зверху покапати. Натираємо сіллю та цукром тушку і складуємо в банєк на 3 дні в холодильник.

    витягаємо таку смакоту... хай селедець сховається.

    Замість горбуші можна форель, но (с) вона вже по 65 гривень за кільо, правда форель лучче.

    Ясно, шо через 3 дні можна то всьо порізати і в слоїк, залвши олією, але хто витримає...

    Просто і класно, спробуйте.

    Берете кавалок хліба, смаруєте маслом, а зверху кладете чудові червоненькі скибки горбуші.......:i-m_so_happy:
     
    • Подобається Подобається x 4
  4. Полковник

    Полковник миється в бані

    Берём консервную банку гречки с тушенкой.
    Открываем.
    На сковороду.
    Помешиваем.
    Пока жарится наливаем 100 грамм водочки в стаканчик.
    Поджареную гречку с тушенкой выкладываем в тарелочку.
    Достаём из холодильника солёный огурчик.
    Приятного аппетита!
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

    MARTINI Administrator Команда форуму

    Шо, і таке буває?
     
  6. Є, така консервована гречана каша з м'ясом. Не їла. :)
     
  7. victorys

    victorys позитивчик :)

    http://www.youtube.com/watch?v=knPJS3XcRus

    здається Левандівка вже кидав у якусь тему цей ролик, ну але дуже нагадало :)))
     
  8. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    MADE IN RUSSIA :))) (чисто по-м..., по-російськи :) )
    Смачно виглядає:nyam2:, напевно таке ж і на смак. :good:
    А рибні шашлики бувають? :pardon:
     
  9. Є рибні пельмені, шашликів, мабуть, нема, бо риба дуже м'яка і розвалюється. Хоча, може, десь і готують.

    А ні, збрехала. Таки є. http://www.vkysni-shashlik.ru/riba.html
     
  10. levandivka

    levandivka Не демократ, однозначно.

    Делікатес війська совдепівських часів! Ви чо?!
     
  11. victorys

    victorys позитивчик :)

    та ви знаєте, були часи на 1 курсі, коли і для нас студентів то був делікатес :)))
    (якщо добре приправити) ;)
     
  12. levandivka

    levandivka Не демократ, однозначно.

    Знаю. Тепер армії вже нічим торгувати. :sad:
     
  13. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Бересі ножик.
    Вострий.
    Бересі з 10 бараболин.
    Чистисі.
    Потім бересі пательню.
    Наливаєсі олії.
    Багато.
    Бараболю тононькими плястерками нарізаєсі в пательню.
    Солисі.
    Перчисі.
    Можна дати з єдну часничину.
    І смажисі до файної пецюшки.
    Потім їсться.
    Та й всьо.:dntknw:
     
    • Подобається Подобається x 7
  14. З кавою і цигаркою. :)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Нє...тото до тогО...хм...і після тогО...:cowboy:
    Ну...можна..перерватисі...во время тогО...:dntknw:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    А можете й Ви розказати який-то такий рецепт, що потім всі жінки Ваші. ;)

    Пи.Си. Чи то "державна таємниця"?:pardon:
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    А ше оповім вотаке...
    Бересі ножик.Вострий.
    Бересі хліб(ліпше чорний,він сі продає в каждім маґазині)
    Потім бересі сало.Засолене.
    Ріжесі хліб,і сало сі нарізає тонкими(або грубими) плястерками...
    Сало ложисі на хліб і то сі їст...
    Як люди кажут,чоловік як голодний,то й сало з хлібом потрафит з’їсти...
    Та й так...
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А рецепт сала?:nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Бересі чвертку свині.
    Можна більше.
    зрізаєсі сало...
    Ріжесі прямокутними кавалками(вострим ножиком).
    Ті кавалки натираєм сіллю(чим побільше) можна перцем,часником....
    Потім ті кавалки складаєсі в трилітрові бутлі..можна в любу єнчу тару і в зимне місце хоч на тиждень...
    Та й всьо...:dntknw:
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    абажаю...
    вже не дуже абажаю..."ахладілся пил"..:)
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)