Горбуша. Раніше я їв так лише селедець. Отже купляємо горбушу морожену(35...37 гривень). (Хто живе гамериці, муси то куплєти за доляри) Розморожуємо, але перед тим знімаємо шкірку, правда... можна й не знімати взагалі, то вже як хто любить. Відділяємо голову, внутрєнності і викидаємо то всьо гет. На 1 кг. риби береться дві столові лишкі соли і одну цукру. Можна ше лимону зверху покапати. Натираємо сіллю та цукром тушку і складуємо в банєк на 3 дні в холодильник. витягаємо таку смакоту... хай селедець сховається. Замість горбуші можна форель, но (с) вона вже по 65 гривень за кільо, правда форель лучче. Ясно, шо через 3 дні можна то всьо порізати і в слоїк, залвши олією, але хто витримає... Просто і класно, спробуйте. Берете кавалок хліба, смаруєте маслом, а зверху кладете чудові червоненькі скибки горбуші.......
Берём консервную банку гречки с тушенкой. Открываем. На сковороду. Помешиваем. Пока жарится наливаем 100 грамм водочки в стаканчик. Поджареную гречку с тушенкой выкладываем в тарелочку. Достаём из холодильника солёный огурчик. Приятного аппетита!
http://www.youtube.com/watch?v=knPJS3XcRus здається Левандівка вже кидав у якусь тему цей ролик, ну але дуже нагадало
MADE IN RUSSIA (чисто по-м..., по-російськи ) Смачно виглядає, напевно таке ж і на смак. А рибні шашлики бувають?
Є рибні пельмені, шашликів, мабуть, нема, бо риба дуже м'яка і розвалюється. Хоча, може, десь і готують. А ні, збрехала. Таки є. http://www.vkysni-shashlik.ru/riba.html
та ви знаєте, були часи на 1 курсі, коли і для нас студентів то був делікатес (якщо добре приправити)
Бересі ножик. Вострий. Бересі з 10 бараболин. Чистисі. Потім бересі пательню. Наливаєсі олії. Багато. Бараболю тононькими плястерками нарізаєсі в пательню. Солисі. Перчисі. Можна дати з єдну часничину. І смажисі до файної пецюшки. Потім їсться. Та й всьо.
А можете й Ви розказати який-то такий рецепт, що потім всі жінки Ваші. Пи.Си. Чи то "державна таємниця"?
А ше оповім вотаке... Бересі ножик.Вострий. Бересі хліб(ліпше чорний,він сі продає в каждім маґазині) Потім бересі сало.Засолене. Ріжесі хліб,і сало сі нарізає тонкими(або грубими) плястерками... Сало ложисі на хліб і то сі їст... Як люди кажут,чоловік як голодний,то й сало з хлібом потрафит з’їсти... Та й так...
Бересі чвертку свині. Можна більше. зрізаєсі сало... Ріжесі прямокутними кавалками(вострим ножиком). Ті кавалки натираєм сіллю(чим побільше) можна перцем,часником.... Потім ті кавалки складаєсі в трилітрові бутлі..можна в любу єнчу тару і в зимне місце хоч на тиждень... Та й всьо...