Цей рецепт нагадав мені дуже смачний соус для м*яса, наприклад смаженої курки. Він відризняеться тим що для пом*якшення додаємо сметани (50/50 з майонезом) та дуже добре якщо є декілька видів сирів з різним смаком. Кропу, часнику, меленого перцю - на власний смак.
Мопед не мій Прийде чоловік - розкаже. Взагалі у нас є закручені перетерті помідори, які і виступають основою. А далі всякі травки-муравки
Для спагетті треба мати спеціальну машину, бо клюски розтягуються між двох металів. Купуєте спеціальну машину для витягування тіста на клюски. Соус який вас цікавить? Червоний? Рожевий чи білий? Але ту кухня хлопа... тому жінкам тут робити нічого. Я почапало геть.
тааак з нашою поміччю "кухня хлопа" помаленьку (або і скорше) перетвариться в "домашні рецепти" розказуйте, розказуйте мене теж цікавлять, бо їден червоний до спагетті вмію робити, а з рожевим і білим як?
ех, шкода, що мій муж форумів не любит. Може взнала би м нарешті, як він тоті всі смакоти робить, які ми заледво не з пальцями з'їдаємо... А взагалі, чоловік на кухні - то супер! Особливо, як він то любить, а дружина цінує.
Угу, в них здається тотих кубиків смакових (не плутати з бульйонними!) в роті більше чим в жінок, тож і готують краще, тай значна більшість шефів-кухарів чоловіки. Я б теж цінувала, тільки як заставити щоб полюбив?
Рожевий робиться на основі червоного але в кінці додаються вершки. А білий робиться на основі вершків і молока. З білих дуже відомий і мій самий любимий це Бешамель, він готується так. 300 мл молока доводимо до кипіння з одною цибулиною розкраяною на 4 1 лавровим листком 1 гілочка петрушки 2 гілочки тимяну Як тільки молоко закипіто, тутже виключаємо, проціджуємо і даємо охолонути на протязі 30 хвилин до години. 25гр масла розтопити на пательні і всипати 25 гр муки. Підсмажити одну хвилину. Забрати з вогню і тоненькою цівочкою додати молоко. Добре вимішати щоб не було грудок. Поставити пательню назад на вогонь, довести до кипіння і варити 2 хв постійно помішуючи. В кінці приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом.
Я ізготовив, ось: Смачно! Також пам'ятаю як готував "торт" з м'яса та картопляного пюре. Все теж саме, тільки замість кабачків був фарш, а як крем - пюре. Я вмію тільки білий... А червоний - це як?
Я так зрозуміла ця тема буде про прості рецепти на хлопський розум. Та? Ну то я поділюсь рецептом швидкого перекуся (довелось довикористати залишки продуктів, бо їдемо на пару днів): - взяла шпарагівку жовту (дві жмені), помила, порізала на 3-4 шматочки, висипала в кип'ячену посолену воду. варила десь 15 хв. - за той час посмажила на пательні цибульку, порізану ляп-тяп, морквинку, натерту на грубій терці. - шпарагівку на друшляк, щоб трохи стекла, і на пательню. додала дрібно порізаний зубчик часничку, пів помідора теж дрібно порізаного, кавалок плавленого сиру, три ложки сметани, посолила, поперчила, на останок додала порізаного кропчику. Звісно, то все треба перемішати і з'їсти, поки тепле . Моя мама назвала б цю страву "Біліберда", а я так люблю
Миху,а я по Вашому рецепту вчора тоті налисники робила.Тільки ми їх закрутили рулетиками і порізали на шматочки, щоб краще до рота влазило)Смачно, швидко і всм сподобалось.Дякую за рецепт
Є така страва, яку багато люблять чоловіків готувати своїми руцями. Називається шашлик. Часто то цілий ритуал - приготування шашлика, кобіт до нього деколи і не підпускають. І багацько фацетів мають якісь свої рецепти як ото зробити "сочний" шашличок. Може вином якимось поливають, чи спеції дають, чи ще якісь "секрети" застосовують. А як чоловіки-форумляни готують шашлик? На які краще шматочки різати м'ясо, і взагалі хто яке м'ясо ліпше любить на шашлик : свинина, баранина, може телятина і т. д. Розкажіть який Ви профі! То буде дуууже цікаво. :girl_smile:
Я ще від михової вчорашньої фотки не відійшла як слід, а Аліас вже свіжачок підігнала...Яка краса! Ммммм...Обіцяла чоловікові, що зроблю йому таку смакоту.
Ну червоний, то на основі томатної пасти звичайно І такий соус до спагетті роблю так: 1.Фарш прожарюю (з добавленням солі та перцю), відставляю на бік. 2.Ріжу в квадратики моркву, цибулю, печериці і болгарський перець (компонентів може бути більше або менше, залежить хто що любить ) 3. Потім в якійсь глибокій кастрюльці(а ще краще як хтось має глибоку тефлонову пательню) трохи прожарюю моркву з цибулею, десь після 10-15хвилин добавляю печериці та перець і накриваю кришкою, щоб воно всьо тушилось і пустило соки (ще 15 хв). Час від часу помішую. 4. В не повній склянці теплої води розмішую бульйонний кубік і заливаю то всьо. 5. Добавляю тюбік (2-3 столові ложки) томатної пасти, розмішую і соус моментально робиться густим (якщо за густий, то добавити воду) 6. Всьо то під кінець готування приправляю сіллю та приправою до італійської кухні або провансальськими прянощами короче приправами в склад яких входять орегано, базилія, розмарин, маєран (можна сипати кожну приправу окремо)
Риба (на фото окунь), помідор, цибуля, зелень, перець, то всьо в фольгу і кидаємо в жар. 10 хвилин в мангалі і ням-ням