Катаємось зі Sports-Tracker

Тема у розділі 'Веломаршрути', створена користувачем MARTINI, 1 лип 2011.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цікаво, чи користують форумляни цим сервісом? У мене останнім часом у велопокатушках завжди увімкнена ця програма і я раджу її усім, хто любить веломандрівки.

Отже що таке Sports-Tracker

1. Це програма для вашого смартфона. Щоб користуватися програмою, у вашому телефоні має бути GPS-приймач. Коли починаю подорож, я вмикаю програму, створюю новий Worckout (вправу) і тисну старт. Через GPS програма визначає моє місцезнаходження і фіксує повністю весь мій маршрут, записуючи при цьому мою точну швидкість на кожному відрізку шляху та висоту над рівнем моря. Окрім того всі фотографії, які я роблю протягом подорожі своїм телефоном, прив"язуються до місць на маршруті де вони були зроблені.

2. Це онлайн-сервіс, сайт http://www.sports-tracker.com, практично це соціальна мережа, присвячена подорожам. Отже, коли я закінчив подорож, то тисну "стоп". Програма пропонує завантажити мою подорож на сайт. Завантажити можна і пізніше. Я роблю це коли приходжу додому, через Wi-Fi, так швидше, ну і дешевше. Звісно, треба бути зареєстрованим на sports-tracker.com . Тисну Upload, мій Worckout завантажений, тут же програма каже: "протягом подорожі ви зробили N фотографій, завантажити їх?" Тисну "єс" і всі ці фотографії завантажуються, при цьому програма сама зменшує фото, здається до 800 пікселів, і завантажує вже зменшені копії. При цьому також за бажання можна вказати, щоб інформація про цю подорож була опублікована на моїй стіні у Фейсбуку.

Тепер я, мої друзі чи будь-хто (залежно від прав доступу які я виставляю), може переглянути детальну інформацію про мою подорож. Точний маршрут накладений на супутникову карту, телеметричні показники як узагальнені, так і для кожного окремого відрізка шляху, тут же на маршруті позначено всі місця де я робив фотографії і можна ці фото переглянути.

Ось мій профайл, де можна подивитися мої велоподорожі.

А ось наприклад мій вчорашній маршрут

На сайті можна додавати друзів, переглядати подорожі людей по всьому світу, так само вашу подорож побачать користувачі з усього світу, оскільки одразу після завантаження нові фотографії публікуються на головній сторінці сайту і їх можуть побачити всі хто там на той момент перебуває.

Загалом Sports-Tracker можна використовувати і для піших походів, пробіжок, подорожей на мотоциклі чи авті. Але, як на мене, найкраще він пасує саме для велоподорожей. До-речі, програма вираховує також спалені вами за час шляху калорії. А якщо у вас є пульсометр із блютусом, то він теж підключається до програми і на маршрут крім всього іншого буде накладено ще й кардіограму :)

Пропоную тим хто теж користується Sports-Tracker ділитися своїми подорожами в цій темі. А хто ще не користується, то починайте, це справді дуже цікаво :)

Sports-Tracker можна скачати і встановити безкоштовно, реєстрація і користування сайтом www.sports-tracker.com також безкоштовні.

• Подобається Подобається x 2
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нова фішка від ФСБ? :)
    фейсбуку їм мало?

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

Наскільки я зрозумів, це розробка Нокії. Спершу вони суто для симбіану прогу зробили, розраховану на всяких спортсменів, а згодом це переросло в цілу соціальну мережу і програма доступна зараз практично для всіх мобільних платформ. Зрештою, навіть якщо то фішка фсб, то дуже прикольна, най вдавиться моїми фотками і знаннями про мою середню швидкість пересування на велосипеді :)

4. MARTINI

Сьогодні були чергові фото-вело-покатушки. Відники - найпатріотичніше село (після Львова, звичайно) :) Хрест упівцям в полі, монумент-тризуб біля школи... А ще там дуже цікава стара душевна така церковця, яка, нажаль, розвалюється.

Натомість, напевно за колосальне бабло і великими зусиллями відничани будують нову жахливу церкву, величезну. НАВІЩО?

А ще я встановив новий особистий рекорд швидкості - 58,2 км/год з гори в Шоломиї.

Страшнувато, чесно кажучи, це вже швидкість, на якій краш-тести автомобілів проводять :)

Маршрут і фото http://www.sports-tracker.com/#/workout/corradych/c4l5lqi7a16slubf

• Подобається Подобається x 4
  5. MARTINI

Сьогодні шукав дорогу з Пасічної до Винниківського озера. Дорогу не знайшов, але до озера таки пробився :)

http://www.sports-tracker.com/#/workout/corradych/bu51r6np1f6vf88l

До речі, озеро зараз являє собою велику яму з болотом, оскільки воду з нього спустили

6. syavych

syavych копач

ні, бо
    :)

7. MARTINI

Файні новини. Спорт-трекер дещо оновив інтерфейс. Найголовніше для нас, що тепер сайт став нарешті розуміти кирилицю :) Досі доводилося писати транслітом. Хоча й писати особливо там не було де. А тепер писати можна! Це ще одне нововведення - можна давати підписи власним фотографіям, позначати на них людей, а також залишати коментарі до своїх і чужих картинок. Кожне фото окремо тепер можна зашарити на фейсбук чи твітер. Чекаємо, коли оновиться програмка-клієнт для смартфонів.

PS Сьогодні лишив машину на СТО в Городку і приїхав до Львова ровером. 30 км подолав за 2 години :)

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дійсно класна програмка:) Я її використовую під час своїх піших прогулянок на роботу. Цікаво змагатися із самим собою, бачити час, за який пройшов той чи інший відрізок шляху, скільки калорій спалено, з якою швидкістю було подолано маршрут.

9. MARTINI

Мій наступний виїзд буде ювілейний. Перевалюєм межу 3000 км :)

10. Іспанка

В мене скромніше:) Підходжу до відмітки в 50 км:)
    То ти за скільки часу наїздив?

11. MARTINI

Уважніше дивимось картинку, там все є :)

12. Іспанка

Во сліпа:))) О, то завтра ювілей - 2 роки:) В середньому 1500 км на рік - вражаюче:)

13. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

оцінив я цю утиліту, правда використовую її лише коли дійсно виїїжаю покататись >10-20 км. а по місту, трохи марудно і GPS включати і запускати програму. Ще б вона лісові стежки малювала, після того як прокатав, ціни б не було.
    ще кажуть Endomondo Sports Tracker популярна.

14. MARTINI

Я перейшов на Ендомондо десь рік тому. Експортнув туди всі треки. Він стабільніший, регулярно оновлюється. Навіть Pro купив, там кілька додаткових функцій є :) Крім того в Ендомондо є більше моїх знайомих, тож так цікавіше.

GPS в смартфоні я в принципі і не вимикаю ніколи, тому це не незручність.

15. MARTINI

16. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

глянем поглянем, як воно і що до чого

а де твій аватар? :)