Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки жити минулим? Не так як хочеться тепер. Чи не доречніше думати про майбутнє?

2. hrim

hrim Well-Known Member

Це каже особа, яка по кілька разів на день безпричинно згадує Порошенка, (як і в Росії).

Чувак не гібридний троль. Чувак майбутнього. Але за того, хто зараз визначає майбутнє (Зеленський) по кілька різів на день підкреслює, що не голосував.

3. Lanktocha

Панове порохоботи, ви самі то слідкуєте, що пишите, що не копіпаста чорноволохів, то який поганий Зеленський і який хороший був Порошенко і я найбільше згадую?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Придурошному Хомчину кто-небудь объясните уменьшение поступлений на таможне от плана. А то помрет и не узнает.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Соса, это математика, царица наук. Нельзя же себя вот так откровенно подставлять.:facepalm::facepalm:

6. Silver bullet

:))) а. боксер-математик пришел под ручку с царицей наук.Ну давай - расскажи что бывает при укреплении национальной валюты.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Соса, посчитай, насколько укрепился курс и какая разница в таможенных сборах. Там очевидная пропорция не в пользу Зеленского.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
    Я джентльмен, поэтому предлагаю идти варить борщ, у тебя это получается лучше, чем писать тут.;)

8. Дуууже рекомендую подивитись інтерв’ю Сергія Іванова з новим міністром оборони Загороднюком.

Звісно, вже звик, що нова команда не вміє «розмовляти» із журналістами.
    Але такої розмови давно не бачив.

Міністр під час розмови постійно юлив, уникав відповідей, а наприкінці просто - втік від питань.
    Хоча питання були дуже прості.

Чому міністерство планує закуповувати військову техніку по цінам, дорожчим ніж у минулому році.
    Адже курс - впав.
    І це не єдине питання від якого міністр «тікав»
    Суспільство не отримало відповіді і на інші прямі питання.
    Чому:
    - не постачаються боєприпаси для гаубиці Богдан?
    - не купляють боєприпаси для важкої артилерії
    - зупинилась програма забезпечення солдат житлом
    - більшість програм, яке реалізовувало колишнє керівництво Укроборонпрому під кураторством Гладковського - спинились
    Ну а після запитання про його зв’язки з Коломойським він просто втік.

І тут мені згадалась інша новина - Коломойський на днях оголосив що збирається будувати заводи для виготовлення боєприпасів для армії.
    Якщо це правда - то це жесть.

Адже якщо Коломойський дорветься до оборонних замовлень про всі попередні успіхи української оборонної сфери можна забути

Спостерігаємо

9. Lanktocha

Знову помилки, батєнька.
    Ітак, є російське "юла", українське "дзига", русизм "юлить", вважаю, у даному випадку можна замінити "викручуватися", "крутитись як вуж на сковорідці".
    "Дуууже", правильніше написати "ду-у-у-у-же". Видно які оцінки були по граматиці і українській філології.
    Нема чого показувати себе мудрішим за інших та гавкати, що хтось щось гірше знає.

10. Silver bullet

11. Good man

Good man Обычный человек

Соса, что же ты забываешь проявить свой быдланский уровень в тех темах, где люди удивляются моим словам в твой адрес?
    В этом ваша двуличная сущность и проявляется. Поэтому у вашего клоуна ни черта не получится. Потом ещё будете извиняться перед Порошенко и перед патриотами Украины за своё поведение.

12. Цифра дня:
    26 днів уряд України НЕ може надіслати літак за своїми громадянами в Китай

13. Good man

Good man Обычный человек

Т.е. профан он не только в экономике?

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Good man, я пропоную зіграти в таку гру.
    Ви робите зараз скріншот, зайшовши на сайт ukr.net.
    І якщо Ви користуєтеся послугами українського провайдера, у Вас будуть українські банери.
    Ну, наприклад, як у мене.

Цим Ви доведете, що Ви дійсно пишете з України.
    Пропоную іншим зробити подібне.
    Це нескладно і займе півхвилини.
    scren.JPG

ЗІ. Тільки що був Гудман в онлайні, а це чомусь пропав... Ну, нічого, я думаю, він з"явиться і докаже, що пише з України, користуючись послугами українського провайдера. І посрамить мене.

Останнє редагування: 16 лют 2020
  15. Silver bullet

upload_2020-2-16_18-58-58.png

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)