В принципі, екзотичні фрукти тут недорогі. Частенько купуємо різні папаї-маракуї-лічі тощо... Особливо полюбляю манго. А оце нині взяв помело. Такий собі грейпфрут-переросток. Оце сиджу і обжираюсь - цитрусинка мало шо менша за футбольний м"ячик. Але від всіх решту відрізняється не лише розміром, а й смаком і консистенцією. Але таааке класне те помело! Мені дуже сподобалось, тре буде купувати деколи. А хто ще шось цікавого їв? Всякі там змії, хоботи слонячі, равлики...
Цитрусове. М"якоть можна руками ламати, як хліб - сік зовсім не тече. Їсти зручно. Чиститься дуже добре. Я би сказав солодкувате таке, але з якимось присмаком терпкості і кислинки. Прікольніше за грепфрути, апельсини і інші лимони...
Ми помело кожної зими купуємо. Дуже смачнюче. Особливо, якщо достигле!!! У нас взагалі майже щовечора якісь цитрусові на десерт. Найчастіше грейпфрути та помело власне. Помело, якщо достигле, то смак медовий такий, приємний. Нерізкий, ніжний навіть, я би сказала. Особливо, порівняно з грейпфрутом. Оскоми не дає взагалі. Самойловичу, а фрукт-зірку пробували? Я щось ніяк не наважуся. Папая і манго мені не пішли якось, думаю і це теж не піде...
Мммммммммммм... Я вже слиною давлюся... Таки треба завтра купити і спробувати. А це що таке? Це щось таке по консистенції, як манго, тільки у формі зірки?
А як той хврукт-звізда німецькою буде? Може й пробував... О, а в мене манго улюблене. Особливо недостигле. Я взагалі багато що зеленкувате люблю, банани асабліво...
А, знамо, знамо... То вроді на манго не подібне. Вже навіть і забув смак, але були не в захваті від нього значить, бо й не купували більше.
Зелені банани??? Ой, я таке не можу... Все одно, що картонні коробки гризти. От що люблю іноді поїсти, це печений сир брі, политий джемом із журавлини (із додатком паприки), з баґеткою та зеленим яблуком. Смакота!!!
Це серйозно??? Я не їм ні мозки, ні язики, ні серце, ні шлунки... виключно печінки. Я скуштувала нещодавно оленятину. Твердувата трохи, але до пива йде люксично.
Сильно вумним хочеш бути? Мій Роман слимаків їв, а я якось ніяк. Скуштувала восьминога, але ну його десь. Не можу я таке їсти, бриджуся.
Я вдався в тата в усьому, лише він дуже бридливий, а я нє. Слимаки їв. А восьминоги, кальмари, вустриції-мідії і прочі морські фрукти - мої улюбленці. Але їм не часто, дорогувато. Одного разу був на вечірці по запрошеннях в автохаузі Порше. Представлення нової моделі було. Був там блатнючий японо-китайський буфет, пробував якихось комахів смажених. Але назви не знаю, вони були скоріше в розібраному вигляді - то й оповідати далі не буду, би в оману не вводити.
Я найчастіше їм креветки. Приблизно щодругий-третій вечір. Лобстери смачні, але я їх розбирати не люблю. Восьминоги, мідії не люблю. Взагалі не люблю нічого, що в ракушках живе. От сири - то моє. Були на весіллі 1 вересня, то там 12 видів сирів було. Ото був рай для мене. Нині теж планую на вечір синій сир... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Cabrales_blue_Cheese.jpg Шкода, що винограду немає, але точно має бути чілійське біле вино ще (щось мені чилійські смакують останнім часом)...
Такі смакоти...описуєте... А я...во песиків їв...чи котиків..чи щуриків... тоту кубасу з Привокзального..жи по 15 грн/кг... Підсмажити.. мням-мням... ЗІ.Соррі.. Самойлович сі хвалит..а мені шо,ніззя,чи шо?
Ми у китайців їли. Їх ще й треба вміти їсти. А я як уявлю, як воно виглядає, коли живе... Креветки теж довший час їсти не могла, лише тому, що мені їх вперше скуштувати дали з ніжками й очками. Досі нудити починає, як згадую. А не крикети бува? Я ще люблю їду, готовану на воді. І люблю овочі приготовані у воку, политі соусом теріякі та посипані сезамом...