Екологія - чи важливо це?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем OlesiaKuran, 3 лют 2020.

?

Чи турбує вас екологічна ситуація на планеті?

1. Так, турбує, я сприяю її покращенню

2. Ні, мене це не цікавить

3. Так, турбує, але що я можу зробити?

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. OlesiaKuran

OlesiaKuran миється в бані

Після пожеж в Австралії, холоду в Індії, снігопадів в Канаді та нашої, як багато хто стверджує, аномальної зими, як мені здається, в багатьох з нас виникли в голові певні думки щодо екологічної ситуації на планеті. Цікаво дізнатися що люди думають з цього приводу чи якось сприяєте ви поліпшенню такої ситуації що саме робите і взагалі чи пов'язуєте зміну клімату саме з цим?

2. OlesiaKuran

Думаю, будуть питання щодо мене - все, що я почала робити - не користуюсь целофановими пакетами та по мінімуму намагаюсь використовувати пластик. Так само не викидаю сміття деінде. Загалом щодо цього всього моя думка - тут варто залучати органи влади якби вийшов закон про заборону використання пластику та целофанових пакетів в магазинах чи закладах харчування, ми б його не використовували бо його б не було. Варто робити альтернативу щоб і не позбавляти себе всіх переваг таких пакетів і щоб не бруднити довкілля)

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

в мене такі думки виникли багато років тому, коли познайомився з органічним землеробством...
    причини зміну клімату давно зрозумілі - зменшення кількості дерев...
    ---------------------------
    в кожному регіоні своя спеціфіка...
    в нас на півдні найбільша біда - це пожежі на полях, випалені, вирубані лісосмуги...
    самі ж фермери і випалюють поля, рубають посадки на дрова... не розуміючи наслідків...
    відповідно вітри з кожним роком стають все сильніше, опадів з кожним роком все менше...
    менше рослинності = менше опадів = більше витрати на виробницво їжі = зменшення населення...

4. mypucm

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Про нашу аномальну зиму: треба ще подивитись на лютий.
    Тобто не кажи "гоп".

6. OlesiaKuran

Ну то зрозуміло, але от навіть якщо лютий здивує морозами, по цих двох місяцях можна сказати, що вони були не дуже "нормальні" для зими. На початку грудня трохи випав сніг і ще трохи в кінці місяця, потім все без опадів особливих(

7. mypucm

:pardon:

8. Ollesya

Ollesya Мати

дуже важливо!

9. mypucm

10. Anfisa Gerova

Anfisa Gerova Anfisa

наші люди ще дуже не скоро почнуть це розуміти

11. bgsavenko

bgsavenko миється в бані

я вже два роки вегетаріанець, а також намагаюся не користуватися пластиком. сподіваюся, що одного разу все люди прийдуть до цього

а де твій аватар? :)