наскільки я зрозумів з новин... Україну накрили пилова буря природа мстить View: https://www.youtube.com/watch?v=xb8O-RWKSZ0
У нас такі штормові витрюгані, я не знаю як дерева та тюльпани це витримують. Фонарь, що на хаті на дворі реагує на рух, всю ніч включається-виключається - стали вже жалюзі на ніч закривати. Такого ніколи не було. З пічки дим валить в хату - не затопиш, дощів можна сказати нема - тільки сніг випав та розтанув і всі дощі. Нічого прискати не можна, та з хати вийти врешті не можно. І це який день поспіль... Температура так собі...якби не вітер - можна жити.Але надалі знижуватиметься.
Вітряк -дорога забавка. Дорога його електроенергія виходить. Бо весною місяць та восени два місяці вітер є, а в інші місяці так собі...
1) можна спробувати таку фірму sampansklepav 2) рентабельність залежить від швидкості вітру... а вітри посилюються з кожним роком 3) можна рух вітру перетворювати не на електрику, а на тепло, наприклад, так вище КПД
... 4) воду качати /я ще до того не дозрів, але захцянка є. І знаю, де лежить (лежав) тотой механізм з колінвалом від міні-пилорами часів бабці Австрії. А на залізі колись знайшов помпу під штукатурної станції майже в ідеальному стані. Тільки мембрану нову поставити/
Пекла сьогодні на дачі паски в мультиварці). Не було ванілі, ізюму, лимону, цукорної пудри. І нічого, все добре. З 11 до 20 год прокуйовдилась (з перервами, звісно), і маю три величенькі паски.
Пекла сьогодні на дачі паски в мультиварці). Не було ванілі, ізюму, лимону, присипки, цукорної пудри.І духовки теж) І нічого, все добре. З 11 до 20 год прокуйовдилась (з перервами, звісно), і маю три величенькі пасочки).
Сьогодні - День довкілля ---------------------------------- вчора і сьогодні Київ кілька разів залазив на 1 місто у світі у рейтингу найбільш забруднених міст... оперативна інформація: World Air Quality Index (AQI) Ranking | AirVisual