До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Зануда

Зануда така зануда

Я вам так скажу, хто часто і багато їздить на далекі відстані, то дорога до Болгарії - пестка. Але для людей, які найдалі де були, то тещу на дачу возили 20 км за місто, то складно. А щодо літака, то теж не так все однозначно - у мене наприклад велика сім"я і мені відпочинок обійдеться дешевше ніж переліт. :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це шо таке?

Ну просто не лишень в грошах справа. Мені наприклад просто шкода тратити стільки чєсу на нудну подорож. Людина взагалі тратит величєзну частину жиккє на дорогу так само єк на сон. А в кого відпустка тиждень? То єк, два дні туди, два назад, а три на всьо решту?

3. Зануда

Зануда така зануда

Кісточка :)

Те чи буде вона нудною залежить тільки від вас.

То вже кожен виходить із власних потреб та можливостей. Ми ж говоримо про тих, хто обрав подорожувати автівкою. Звичайно, що літаком простіше і швидше, але
    тільки тоді, коли їх не рахуєш. А коли йдеться про бюджетний відпочинок, то ще й як справа в грошах.

• Подобається Подобається x 4
  4. Ryna

Ryna Member

Машина з кондиціонером, чоловік - водій з досвідом солідним (в тиждень від 500 до 1000 км може робити по-роботі) і буде ще один водій який зможе підмінити, тому розраховуємо зупинятись по мінімуму. Просто знайомі говорили, що люди в румунії - дикі цигани і вночі можуть бути неприємні ситуації...Але поїдемо все ж вночі - в жару кондиціонер лімітуємо бо двоє діток в машині буде, а так якби вони спали, то і нам пережити переїзд легше.
    Я років 10 тому їздила до бабусі за 1500км в девятці в 35-40 градусів жари.... Так що, цю дорогу маєм подолати нормально ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. smetvlad

smetvlad Member

Добрий день. За кілька днів збираємося в Болгарію (Сонячний берег) бусом - 4 дорослих і 3 дітей до 5 років. Їдемо вперше. Є кілька питань до досвідчених мандрівників:
    1. Чи дозволений в Румунії і в Болгарії антирадар?
    2 Як з мобільним зв'язком, тобто як дешевше говорити в межах Болгарії і з Україною?
    3. Все ж таки - наскільки обов'язкові дитячі крісла, чи реально проїхати без них (часу на пошуки крісел майже немає)?
    4 Де в'їжджати в Болгарію - в Русе через міст чи і Сілістрі паромом? Може хтось має цьогорічний досвід.
    5. маю навігатор. Яка програма навігації і карта Румунії-Болгарії найточніша?
    Дякую.

6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

На кордоні зніміть, а далі можете вчепити. Той хто сидить поряд з водієм, в разі зупинки поліцією, може легко одним порухом руки зняти. От і відпадає питання дозволів :)

Дешевше там купити карточку, або дзвонити з інтернет-клубів

ппц. Відколи крісла стали дефіцитом? По-перше, обов'язкові, хоча дуже не чіпляються. По-друге, Вам не приходило в голову, що дитячі крісла це не просто забаганка ментів....

Минулого року їздив з igo8 з картами за 2010 рік. Не зовсім правильно відображало 4 розв'язки/з'їзди в Румунії і одну в Болгарії

7. smetvlad

smetvlad Member

ппц. Відколи крісла стали дефіцитом? По-перше, обов'язкові, хоча дуже не чіпляються. По-друге, Вам не приходило в голову, що дитячі крісла це не просто забаганка ментів..

Стосовно крісел. В бусі ззаді немає пасків безпеки, тому реальної користі від дит крісел мало:sad:. Хіба для відмазки

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:facepalm::facepalm::facepalm:
    Щоб не образити таких батьків, я краще промовчу
    P.S. Дитячі крісла можна закріпити зтягуючими пасками, які є майже в кожному великому будівельному маркеті, різних розмірів і кольорів, ну але це для тих, кому цікаво...

• Подобається Подобається x 1
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

без різниці. мито є на мості, паром- платний. шлях будуйте, як вам зручно

10. Ryna

Ryna Member

щодо шляху - хто може написати маршрут (основні населені пункти) яким краще їхати з переправою на паромі. Чула, що так і швидше і траса там розвантаженіша, ніж та, що через міст. Але конретного маршруту так і не знаємо...мо хто підкаже?

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ----------

не будьте такі вже правильні і строгі!!! Я щодо крісел теж виясняю вже тривалий час. Знайомі минулого року їздили з дітьми 8 і 10 років без крісел , нічого в них не перевіряли взагалі.
    А чому виникають питання чи брати, адже це ж засіб безпеки малюка, так от - ми їдемо через ніч, діти повинні спати. В салоні спереду двоє дорослих, ззаду 1 дорослий і двоє діток 2 і 6 років. Якщо встановити крісло для меншої, то спати не зможе старша дитинка - місця щоб лягти навіть по мені не буде...Отак-то...

11. serjogka

serjogka New Member

Їдемо також 30 червня (на 1 липня) зі Львова в Сонячний Берег.

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Компанію підтримуємо!

12. Сімя з двома дітьми їде в Болгарію в другій половині липня 2012 р. з м. Тернопіль, хто хоче їхати разом - пишіть на електронку andriy@belyuh.in.ua

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

чернівці-сирет-сучава-фєлтичени-роман-бакеу-аджут-бузеу-слобозия-келераши-силистра (паром)-добрич-варна-ну і побережжя -обзор, сонячний берег, несебр, поморье, созополь, бургас.

• Подобається Подобається x 1
  14. victorialviv

victorialviv Member

Підкажіть, будь ласка, хто знає, через яку турфірму дешевше візи обійдуться?

15. Witalij Gl

Witalij Gl Member

!!!

Тільки вчора вернувся з Болгарії.
    1- законом недозволено
    2-користувався лайфом з активованою послугою тревел лайф (4,99грн за хв.)-це дешевше ніж тревел сім
    3-моя дитина була в кріслі, ніхто увагу не звертав- але здається по закону має бути.
    4-я їхав через Русе (сам з Ужгороду) через міст-швидше получається (міст туди 6євро а назад 2 євро
    5- программа навігації IGO PRIMO карти останні телеатлас (хотів поставити навтековські карти але по замовчанні тягнув маршрут в деяких місцях не по головній дорозі а по селам а часу руками правити маршрут небуло)
    І тепер основне- весь рух туристичного транспорту з західної України йде через чернівецький кордон. У нас в готелі 90 процентів було зі Львову-то вони казали що дуже довго стояли на кардоні (по 4 години на кожному). У нас з Закарпатської області (зокрема я проходив через Дяково) по 45 хвилин.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

чим? паром пливе 10 хв.

і водію розімяти ноги можна.

17. Olennka

Olennka New Member

Всім привіт, я тут новачок.Також збираємось на авто вперше в Болгарію.Їдемо з дитиною 1 рочок.Виїзд плануємо 12 серпня, ще куди точно не визначились.Маю питання: на лобовому шклі невелика тріщина, чи треба обов"язково міняти, чи впустять на кордонах без проблем? шукала в темі нічого не найшла.Хто з таким стикався, дайте відповідь будь-ласка.

18. Horst

Horst Member

Я би радив все ж таки замінити скло. Де гарантія, що та тріщина не розростеться в дорозі?

19. Olennka

Olennka New Member

20. Ryna

Ryna Member

а з Тернополя це ж на закарпаття який кілометраж получиться?!!! навіть 4 години на кордоні в Чернівцях не компенсують...

а де твій аватар? :)