Аналітичне бачення

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем nagornyjj, 27 бер 2017.

  1. nagornyjj

    nagornyjj Well-Known Member

    Людина є духовною, адже в кожного є дух, вона не може жити без Духу Божого, як риба без води, і не важливо втілена вона або без тіла.



    Люди всі пов’язані духовними вузами між собою, тому на людину сходять благословення і прокляття. Через праведність сходить благодать, яка захищає її життя, через гріх сходить прокляття, яка робить людину слабою і пошкодженою. Так як дерево пошкоджене, яке не маючи доброго ґрунту і води, не може рости і давати хороші плоди.

    Від Бога йде благодать і Дух Життя по якому існує і живе всесвіт і земля.

    Тому, важливо має значення для людини правдива віра, через яку отримує благословення, яка їй необхідна для життя і спасіння.


    Сімейне дерево.

    Кожна людина по духовним каналам отримує кожну мить благословення чи прокляття.

    Якщо вона молиться і має любов до Бога і людей то йде благословення, якщо матюкається і лихословить, або робить якій ще гріх, то йде прокляття.

    Гріхи людини пошкоджують її дух, деформують її, тіло стає слабким. Кожний гріх висить на душі як тягар, який не тільки давить на саму людину, він тисне на все покоління яке народжується після нього, на родове дерево. Тому в Святому Письмі записано про прокляття до сьомого покоління. Тобто сім поколінь будуть стиснені цим гріхом.

    Чи можна його усунути?

    Так, через праведне життя, молитву і покаяння. Гріх він зачинається в голові і передається з покоління в покоління через пристрасті, поки в родині не знайдеться людина, яка обтяжена душею буде шукати Бога, щоб вимолити ту тяжкість яку вона відчуває. Тому ми бачимо схильність деяких людей шукати Бога. Це інтуїція людини, яка шукає виходу і в пошуках найти істину, розуміючи, що проблеми її і її близьких родичів і дітей може вирішити тільки Спаситель, тільки Бог.

    Одного разу мені довелось спілкуватись з молодою черницею, яка розповіла мені, що з дитинства її душа тягнулася до монастиря, вона чотири рази втікала від батьків в монастирі і три рази її повертали їм.

    Також інша, теж православна черниця розповідала, що через гріхопадіння своїх батьків вона прийшла в монастир.

    Всі вони були смиренними, і при розмові зі мною навіть не піднімали очей, що говорить про правильне бачення духовного життя. Що не можна сказати про греко-католицьких черниць, в їх поглядах я не бачив того смирення.

    Від вибору віри і духовного життя багато чого залежить, бо там родова гілка міняється, вона єднається з духовним наставником.

    І якщо духовний наставник є провідником світла, то родове дерево починає оживати, якщо ні, то спокуси і оманливі бачення лягають на душу людини.

    Тут треба враховувати, що всі суди Божі є повноцінними і справедливими, і направленні на спасіння людини, людина не може змінити їх, вона може тільки підкоритись їм, і тим вона може очистити свій родовід.

    Тут треба зауважити, що деякі погоджуються з такою. думкою, але роблять безнадійні висновки, що людині від долі не втекти. Така думка висловлюється людьми які через свої старання не отримали якогось результату і впали в зневіру, і вона прийнятна для тих хто виправдовує свої гріхи. Але суд Божий не має лицемірства, і коли людина свідомо грішить, то її душа обтяжена ще більше гріхами, і на митарствах їй прийдеться не легко.

    Тільки правдиве вчення може дати людині належний результат, якщо людина не має правильного вчення, вона не може отримати бажаного. Тому віра у багатьох через оманливе вчення притупляється, переходить в обрядову функцію, або зневірюється.
     
  2. nagornyjj

    nagornyjj Well-Known Member

    Таланти творчості


    Світ любить без розсудливих, вбачаючи в них геніальність, талант, обдарованість і чим більше в людині цього абсурду, тим більше до нього уваги і поклоніння.

    Генії науки, політики, художники, поети, артисти, полководці, імператори, лікарі, віщуни, ворожки і. т. д. Всі вони були наділені якимись надзвичайними властивостями і тим приваблювали інших, мали довіру і ставали популярними, з популярністю приходила слава зі славою влада. І коли людина досягнула при житті ступень влади, тоді йдуть для людини найважчі випробування, бо вирішується доля людей і якими шляхами їх вести.

    Деякі вважають що наукові робітники, художники, актори чи інші талановиті люди нічого поганого не давали а навпаки.

    Це не так, мистецтво і наука, і всі інші таланти можуть творити а можуть руйнувати. І руйнується не якесь мало значуще, як деяким здається, а основи духу, пріоритети життя нашої землі і навіть всесвіту, а за ним і все живе і матеріальне.

    Наприклад в природі сміття не існує, все переходить в добриво. Сміття виробляється тільки людиною. На перший погляд сміття це те, що людині вже не потрібно, мало значуще, але коли такими непотребом засмічується земля, вона стає загальною проблемою, бо там де повинні рости сади, там земля робиться не придатною для сільськогосподарських робіт.

    Тому все що робиться на землі і які проявляються дії, через людину йдуть на благо, або на руйнування цього блага.


    Звідки проявляються в людині здібності?


    Кожен ангел являється робітником, а не іконою для поклоніння, як деякі вважають. Він наділений своїми функціями творчості у виконанні належних яму робіт в служінні Богу.

    Ангели які були відступили від Бога, перетворились в чудовиська, які своїм видом та смердотою наводять жах, наділені тими ж самими дарами як ангели світлі, і мають можливості з людиною входити в співпрацю, тобто діяти через людину навіть творити. Але ця творчість буде спотвореною. Тому ми живемо через спотворене мистецтво, науку, культуру, владу.


    Чим людина ближче до Бога, тим в неї більше проявляються правдиві, не спотворені таланти для служіння Богу. Але часто буває так, що людина не спосібна відрізнити правильне він спотвореного, і попадає і сітки злих спотворених ангелів.

    Тільки православне вчення, старців мають ключі розуміння, що є зло і що є добро, але для цього необхідно прикласти зусилля бо «Царство Боже» зусиллями береться, через лінь і спотворену творчість, люди в основному більше руйнують, а не будують. Для Бога не матеріальні блага важливі, а дух і душа людини, щоб їй не опуститись до рівня бісів, вона повинна пройти випробування, щоб стати творчим ангелом в служінні Богу. І чим більші випробування тим більше Господь дає свої милості і таланти.
     
    Останнє редагування: 23 кві 2017
  3. nagornyjj

    nagornyjj Well-Known Member

    "Справжнє творчість це любов до людей" (Ван Гог).
     
  4. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    Вся християнска религія, всіма конфесіями та патріархатами, вклоняється антихристу. Так що тікайте з неї.
     
    • Тупо Тупо x 1
  5. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    Вірно буде так: Людина є Ангол во плоті (дух в тілі). Тому не може навіть зявитись без Духу Божого, не те що існувати.
     
  6. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    А куди тікати?
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. nagornyjj

    nagornyjj Well-Known Member

    Мабуть до Свідків.
    Але, це вже інша тема.
     
  8. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    - До Христа, що не належить до релігій!
     
  9. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    То де таке є?
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    До Христа долучитися, можливо лише духом(подумки).
     
  11. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    Як по мені, то найкраще місце, щоб долучитися до Христа - це церква (храм). Якраз там і думається легко і ясно. Шо нє?
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    - Кому як.
    - Якщо думається легко, то чому ще не додумались, що релігія - велика блудниця?
     
    • Тупо Тупо x 1
  13. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    Релі́гія (від лат. religio — зв'язок) — особлива система світогляду та світосприйняття конкретної людини або групи людей, набір культурних, духовних та моральних цінностей, що обумовлюють поведінку людини.

    Як релігія може бути блудницею?
     
    Останнє редагування: 25 кві 2017
  14. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    _ Дуже просто: помилкова система світосприйняття, помилкове уявлення про себе й навколишній світ робить конкретну релігію заблудшою(блудницею).
     
  15. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    А як долучитися до Христа, якщо не сповідувати конкретної релігії?
     
  16. manur

    manur Well-Known Member

    Найправильніша релігія - грекомусульманство. Все! Крапка! Жодні спростування чи заперечення не приймаються!!!
     
    • Смішно Смішно x 1
  17. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    - Перебувати в Слові Його!
    Хіба для цього потрібна релігія?
     
  18. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    - Та, де має місце найбіль глибоке пізнання Бога!
     
  19. ІгорМ

    ІгорМ Маленький українець

    А якщо це не релігія, тоді як воно називається?
     
  20. jasvami

    jasvami Well-Known Member

    - Називається "бути послідовником Христа".
     
а де твій аватар? :)