Пляцок "Санта-барбара"
Published by Rinka in the blog Блог Rinka. Перегляди: 2217
Тісто: 0,5 кг муки 1 ст. цукру 250 г маргарину 1 п. розпушувача 3-4 ст. л. сметани 5 жовтків Замісити тісто і поділити на 2 частини. До однієї частини додати какао і поставити в морозилку. Велику частину, та яка біла, викласти на деко. Посипати манкою або сухарями. Яблука, 9 штук почистити, розрізати навпіл, вибрати середину. Начинити маковою начинкою. Покласти на тісто маком вниз. 5 білків збити з 2 ст. л. цукру і пачкою вишневого киселю. Вилити піну на яблука і посипати зверху подрібненими горіхами Потім натерти на тертці чорне тісто. Пекти до готовності близько однієї години. Для макової начинки брала 1 ст. маку, запарювала і молола на мясорубці. Потім додала 1 яйце, трохи цукру, жменю родзинок і перемішала.
Вкладення:
You need to be logged in to comment