Карпати: подорож, що захоплює з першого погляду
Published by AlisaU in the blog Блог AlisaU. Перегляди: 9
Цього літа ми вирішили втекти від міської метушні й нарешті побачити справжні Карпати — ті самі, про які так багато розповідають туристи, фотографи й закохані в гори мандрівники. І жодне відео в YouTube не підготувало нас до того, що побачили на власні очі: величні хребти, тумани на світанку, зелені полонини, що здаються безкінечними.
Ми стартували з Яремче, далі піднялись до водоспаду Пробій, а потім — пішки до Говерли. Кожен крок був ніби кадром з фільму, який хотілося зберегти не лише в пам'яті, а й на камеру. Тут і почалася справжня магія — завдяки дрону.
Якщо ви ще не брали дрон у подорожі, то саме Карпати — ідеальне місце, щоб почати. Піднявши його над хмарами на вершині Говерли або в районі Синевиру, я відчула, як змінилось моє сприйняття природи. Тепер я бачила не просто пейзаж — я бачила масштаб, ритм, світло, що пробивається крізь туманні хвилі лісу.
Особливо вразили зйомки на світанку — коли сонце тільки торкається гір, а повітря ще прозоре й спокійне.
Карпати — це не лише фізична подорож, а й емоційна. Після поїздки залишилось стільки кадрів, що з них можна монтувати фільм, а не просто сторіс в Instagram.
You need to be logged in to comment