Пропоную залишати свої звіти про те, як ви відпочивали... Заглядала я до одеського форуму - то в них це діло йде повним ходом. Люди діляться про те, як організовують поїздку самостійно, викладають фотки, прописують свої маршрути... і т.д. Тому якщо в когось є досвід таких подорожей (чи самостійно, чи через турфірму) - ласкаво прошу саме сюди! Думаю, багатьом буде ця інформація цікавою.
Посилання, які допоможуть вам спланувати подорож самостійно: Hotelscombined - пошук готелів. Особисто я користуюсь цим ресурсом, бо показує найбільш дешевші варіанти по всіх відомих пошукових сайтах. Готелі: Hostelworld - тут можна собі підшукати хостеля. Tripadvisor - дуже обємний сайт для пошуку інформації подорожуючим. Тут і готелі, і відгуки, і білети на рейси, і ресторани. Одним словом, ресурс для англомовних просто безподобний. Але готелі все таки раджу шукати через hotelscombined. Авіаквитки. Skyscanner - пошук цін на авіарейси. Momondo - пошук цін на авіарейси. Whichbudget - пошук дисконтних авіаліній. Рос форум авіаліній - форуми авіакомпаній. Блог про покупку білету - інструкція в картинках по бронюванню квитків на Ryanair. Польський пошук авіарейсів - польський ресурс по пошуку дешевих квитків авіа. Карти. Wikimapia - чудовий ресурс для орієнтації по місцевості ---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- Так, так, я бачила, але то мізер, на жаль
Шановні форумчани, чи користувався хтось послугами туристичної агенції Альтан? Якщо так, які враження?
ще одну таку тему - і я загублюсь де і що писати))) а не простіш - якщо ви їдете до якоїсь країни - створювати тему по цій країні і писати де, що і як, а бажаючі будуть доповнювати...і тд. А тут ви запостили інфу - як не звіт по подорожах, а інфу по пошуках квитків та готелів за кордоном- то мож варто так і тему назвати???