Звіти про наші подорожі за кордоном

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Sonianin, 26 кві 2010.

1. Sonianin

Sonianin Active Member

Пропоную залишати свої звіти про те, як ви відпочивали...
    Заглядала я до одеського форуму - то в них це діло йде повним ходом. Люди діляться про те, як організовують поїздку самостійно, викладають фотки, прописують свої маршрути... і т.д.
    Тому якщо в когось є досвід таких подорожей (чи самостійно, чи через турфірму) - ласкаво прошу саме сюди!:preved:
    Думаю, багатьом буде ця інформація цікавою.

• Подобається Подобається x 1
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо подивитись по темах розділу, то знайдуться такі розповіді - про різні країни ;)

3. Sonianin

Sonianin Active Member

Посилання, які допоможуть вам спланувати подорож самостійно:
    Hotelscombined - пошук готелів. Особисто я користуюсь цим ресурсом, бо показує найбільш дешевші варіанти по всіх відомих пошукових сайтах.
    Готелі:
    Hostelworld - тут можна собі підшукати хостеля.
    Tripadvisor - дуже обємний сайт для пошуку інформації подорожуючим. Тут і готелі, і відгуки, і білети на рейси, і ресторани. Одним словом, ресурс для англомовних просто безподобний. Але готелі все таки раджу шукати через hotelscombined.
    Авіаквитки.
    Skyscanner - пошук цін на авіарейси.
    Momondo - пошук цін на авіарейси.
    Whichbudget - пошук дисконтних авіаліній.
    Рос форум авіаліній - форуми авіакомпаній.
    Блог про покупку білету - інструкція в картинках по бронюванню квитків на Ryanair.
    Польський пошук авіарейсів - польський ресурс по пошуку дешевих квитків авіа.
    Карти.
    Wikimapia - чудовий ресурс для орієнтації по місцевості :)

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

Так, так, я бачила, але то мізер, на жаль :sad:

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а Ви думали для чого цей розділ існує на форумі? :) Для того щоб звітувати, а не пропонувати звітувати :)

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Шановні форумчани, чи користувався хтось послугами туристичної агенції Альтан? Якщо так, які враження? :)

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ще одну таку тему - і я загублюсь де і що писати:crazy:)))
    а не простіш - якщо ви їдете до якоїсь країни - створювати тему по цій країні і писати де, що і як,:) а бажаючі будуть доповнювати...і тд.:)
    А тут ви запостили інфу - як не звіт по подорожах, а інфу по пошуках квитків та готелів за кордоном- то мож варто так і тему назвати???

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)