"звідки сервери беруться"...

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем afterstep, 10 лип 2009.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Довго не міг визначитися з розділом - але вирішив, що раз в цьому розділі пишуть про вінду - значить, саме сюди це й слід постити :)
    ==
    коротка передмова - колись, на почаку 90-х вийшла друком книжка "Звідки я знайшовся". І - підняла навіть не хвилю - цунамі обурення в "культурних колах".
    Подаю цитату з Манкурта - точно відображає стан справ:
    Завершуючи передмову - може, у когось зберігся примірник тої книги - і є можливість викласти скановану на ЛФ?
    ==
    Власне, фірма мікрософт визначила, що дітей зараз хвилюють значно важливіші питання буття, і видала книгу "звідки беруться сервери". Якщо хто листав "Звідки я знайшовся" - то подібність цих книг відразу кидається у вічі :)
    ==
    Звиняйте за лінк на російськомовний ресурс - шедевр від мікрософта лежить тут:
    http://www.netlore.ru/otkuda_servery

2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

цікава аналогія :)))

3. afterstep

але ж ця книжка не лише у мене викликає таку аналогію :)
    вже не кажучи про те, що побудова обох книжок - аналогічна.
    Тільки якщо "звідки я знайшовся" старається допомогти батькам якось більш-менш коректно і зрозуміло відповісти на "незручне" для більшості запитання - то друга книжка має інше призначення. А саме - повісити діткам лапшу на вуха і збільшити продажі мікрософтівського непотребу.
    Windows Home Server - в кожну хату!

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

перетворення української нації в націю проклятих Богом нубів

5. afterstep

не думаю, що в мікрософті в момент написання думали про українських ламерів :)
    та й не дотягую я по радикальності та цнотливості до шановної Калинець :)
    і взагалі - я не літератор, а флудер :)
    ==
    але - станом на нині, взагалі кажучи, питання "а яка в тебе вдома операційка?" може розглядатися, як втручання в інтимне життя :)))

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чому дивуватися, якщо 15 років тому сконструювали дівайси для сексу через Інтернет.

Опис (рос), картинки: http://fufme.chat.ru/
    Дітям та особливо вразливим дівчатам не заходити!

7. afterstep

15 років тому інтернет був діалапний... в деяких випадках могло б і пропускної здатності не вистачити, а також....
    ... враховуючи любов віндовза "підлипати", а коли "попустить" - пачкою видавати все, що було отримано під час "підлипання".... - ой, тут і до біди недовго...

8. illia

illia Well-Known Member

"Но у тебя есть папа и мама, которые любят тебя. И Windows Home Server! Разве это не делает тебя счастливым" ппц питання.. о_О. ага от саме Windows Home Server і "делает меня счастливым".. ну і "папа с мамою" в нагрузку.. так..до кучі..

9. afterstep

ні, вони дуже важливі компоненти системи :)
    як в старому анекдоті - кожна кобіта має мати чотири звіра на господарці: лева в постелі, горностая на плечах, ягуара в гаражі - і козла, який то все оплачує...

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мені здається, що швидкості 9600 вистачить для кількох сотен фрі.... за секунду. :)
    Інакше товар не купували би. :)

11. afterstep

я зрозумів (нарешті) першоджерела фрази Вишневського "тебе .. так, чи по факсу?"
    ==
    тодішні 1200, 2400 і 9600 як супершвидкість - вони як азбука морзе: саму суть передати в стані, але оперну арію - ні...
    Сучасні інтернетні швидкості могли б дати можливість насолодитися не тільки самим фактом, а найдрібнішими деталями та подробицями процеск :)

а де твій аватар? :)