думаю, головне, щоб по одежі не проводжали хоча, якщо людина виглядає геть "ніяк", то це не так просто ну засіло в людей в головах, що крутий бізнесмен має виглядати так-то, дівчина так-то, керівник так-то, а бомж так-то і ті стереотипи досить живучі. наскільки вони живучі і наскільки виправдані: як думаєте?
Відповідь: зустрічають по одежі? Заметил, что действительно богатые люди одеваются непритязательно. Может и себе... богатым стать?
Відповідь: зустрічають по одежі? Це складне питання і однозначно щось відповісти важко. Будь-яку відповідь можна підтримати або заперечити. Якщо людина має повний розум, хоч частково силу волі і бажання, то бомжом ніколи не буде. Часто бувають випадки солідного вигляду і гнилої натури, чи сильної натури і неважного вигляду. Рідко філософ буває багатим, а багатий філософом....
Відповідь: зустрічають по одежі? До чого тут багата.не багата...Людина повинна бути охайною,слідкувати за своїм виглядом.Я,наприклад не зможу вийти з дому,якщо в мене брудне взуття,або подертий,засмальцьований одяг,або непомившись.Це ж елементарно!
Відповідь: зустрічають по одежі? я думаю багаті по простому вдягаються, бо їм так зручніше і думка інших мало хвилює але я бачила як то збоку іноді таких людей сприймають: а, та просто якийсь собі дядько, ніц не вартий тоді думаю, даааа... знали б хто той дядько, явно би інакше заспівали ну і ситуації навпаки бували: вчилася з нами дівчина, яку всі сприймали як розбалувану доньку багатих батьків, ні дати, ні взяти - принцеса і все. а насправді - дуже далеко від реальності. але імідж! одяг і замашки інколи працюють на нас, а інколи проти нас
Відповідь: зустрічають по одежі? В Україні навряд чи щось зміниться в тому плані. Тут дуже часто в автобусах бачу людей вбраних так, що зразу думаю "наші". І потім чую або російську, або сербську. Чорні тут дуже люблять усе яскраве та блискуче вбирати. Індуски також. Тільки вчора подумала, що коли настає зима, то Оттава видається якоюсь гірськолижною базою. За одягом звичайно. Тільки якщо у нас одягом переймаються всюди, то тут лише в певних магазинах. Косметики, наприклад. Вже кілька разів робила експеримент. Підходять до мене та усміхають, якщо відповідно вбрана. Не йдеться про те, щоби в очі кидалося, але от щось таке вловлюють.
Відповідь: зустрічають по одежі? ІМХО.Мені теж у багатьох випадках байдуже.що про мене подумають. Я сам перестану себе поважати,якщо буду виглядати брудним чуханом.
Відповідь: зустрічають по одежі? Наш вуйко в Штатах людина багата. На те, аби пильнуватися, як вбирається, часу не має, бо заробляє гроші і вічно має купу роботи, проєктів (архітектор він). То його жінка йому все дає, що має вбрати. Часом з порога завертає, аби перебрався. Мені видається, що простота вигляду чи одягу саме не від багатства залежить, а від того чи людина за характером сорока чи ні. Додано через 1 хвилину Цікаво, чи поза Україною так думають?
Відповідь: зустрічають по одежі? в нас часто навіть небагаті жінки примудряються виглядати королевами колись викладачка нам казала: дівчата ніколи не виходьте з дому не нафарбовані! то має бути святе правило і ніколи його не треба порушувати таке враження що в нас головне не бути, а робити вигляд
Відповідь: зустрічають по одежі? Ні, не вірю, що з Івана може бути пан. Воно завжди так є, що солому таки з черевиків видно. Людина вишукана, а багата то різні речі. Просто в Україні ще все стоїть на голові, а не на ногах, от і дивляться, хто що може, де може, як. І з ким розмовляти достойні, а з ким ні. То дурний поділ, примітивний. І нецивілізований. Таке собі африканське плем"я. В кого більше рисочок на лиці, в того вищий статус. Ага, індіянці теж малюються. І на війну, і на полювання. І наші кобітки так виглядають. У сніг, дощ, спеку - вечірній макіяж. Таке враження, що паранджу вдома забули. Додано через 54 секунди +10!!!
Відповідь: зустрічають по одежі? ну чистота то само собою це навіть не обговорюється питання в іншому: джинси чи костюм? шкіряний плащ до землі чи головне щоб тепла, хоч і непримітна куртка? і чому? не на вихід, як в нас кажуть, а на щодень з одного боку то має бути виключно питання смаку, з іншого - а що зробиш, якщо люди часто зустрічають нас по одежі? а як від того багато залежить? враження клієнтів наприклад, чи потенційного роботодавця чи ще щось? Додано через 4 хвилини :D :D :D
Відповідь: зустрічають по одежі? Це питання смаку(або відсутності його).І усвідомлення того,куди йдеш.Але це теж відноситься до смаку...
Відповідь: зустрічають по одежі? Одного разу мій товариш, який працює персональним водієм, приймав участь в покупці нового авта для свого начальника. Досить незручно він почував себе , коли його прийняли за начальника, а начальника чуть не попросили почекати на вулиці, щоб не мішав. Причиною такого висновку був зовнішній вигляд, який як для начальника був дуже скромний.
Відповідь: зустрічають по одежі? Залежить від іміджу, від того наскількі речі пасують і виглядають природно. Як правило багатих видно по "доглянутості" та по запаху парфумів відчувається.
Відповідь: зустрічають по одежі? І я не вірю.Такого пана "видно по халявах".Тут для таких є відповідна гілка.
Відповідь: зустрічають по одежі? От можу про нашого президента компанії сказати. Наша фірма є лідером у своїй галузі у Канаді. Коли я була на інтерв"ю тут, то навіть близько не здогадувалася, що він бос. Вічно джинси, якийсь светер або сорочка "на випуск". Зім"яте, непрасоване. Проте всі його поважають, а інші фірми рівняються саме на нього. Так що то таке. У мене тут взагалі ніколи проблем таких не виникало. У мене вони й в Україні не виникали, але в Україні то дійсно помітно. Тільки вишуканості мало. Більше сорок. Чи ворон, котрі на себе павине пір"я чіпають. Я більше з вигляду людини бачу чи вона у собі впевнена, чи закомплексована. Якщо людина вбрана спокійно, то значить є впевненість у собі, є мета в житті, є цінності. А не лише "дивись твоя ялиночка горить на весь палац".
Відповідь: зустрічають по одежі? Зважаю на одяг. Якщо зі смаком одягнута, і відповідно до зустрічі ... то передбачаю, що користь від такого рандеву буде максимальна.
Відповідь: зустрічають по одежі? Не думаю. В мене один вчитель був, досить заможний дядько, але одягався... мама рідна. Піджак міг бути старий і трохи на нього завеликий. Він просто не надавав тому такого великого значення. І ось виявилось що в його дружини в гірськім Українськім селі є родина, і вони поїхали туди на відвідини. Він приїхав і сказав таку фразу: Треба вміти бути бідним і одягатись з дорогих магазинів. В Америці не має значення як ти одягнений, особливо це стосується працівників сфери компютерного програмування. Вони одягаються як бомжі, хіба що вони вихідці з бувшого СССР, але їх цінять за їх знання. Моя думка? Не все модне всім пасує. Скромно але зі смаком. Хоча хочу вам зауважити що ідучи на роботу зауважуєш яка кількість гарних жінок довкола.
Відповідь: зустрічають по одежі? А тут кажуть, що мода є для тих, у кого немає власного смаку та іміджу.