Купил, уже лет пять пользуюсь, нормально. Главное купить нормального производителя, так как потом даже у нормальных тяжело докупить вставку (саму щетку)... Модели быстро меняются и старые уже надо искать. Конечно в идеале найти, что-бы подходила и от других производителей, но это уже надо узнавать и искать.
А в мене була...мені якось не дуже зручно...звичайною набагато зручніше....но це моє суб'єктивне бачення)
Электрическая щетка хорошо полирует зубы, но плохо проникает в "труднодоступные" места, поэтому в комплекте с ней желательно использовать зубную нить. Я же просто вернулся к обычной щетке
радити не хочу,кожен сам приймає рішення. Але я вже купила... 2 роки назад.....несподобалось, звичайна щітка краща,принаймі для мене
В одній передачі бачила експеримент, де дві групи людей чистили зуби. Одна група - 2 хв. звичайною щіткою, а друга - щіткою механічною. В результаті виявилося, що ніякої різниці в способі чищення зубів немає.
Було колись, подруга стоматолог подарувала після моїх слів про те як тяжко о 6 ранку чистити зуби, через місяці 2 повернувся до звичайної, не сподобалось)
У мене зубних щіток аж три. Перша - на батарейках вдома у мого коханого, друга - звичайна в мене вдома, і третя - також звичайна у батьків. Скажу так,.. звикла до звичайних щіток, тому в недалекому майбутньому міняти батарейки не збираюся..
А мені подобається електрична щітка, вона набагато краще чистить поверхню зуба, а зубною ниткою всерівно треба постійно користуватися. В мене із зарядкою, так шо не треба батарейки міняти, тільки щітки запасні.
Згідна .Стоматологи кажуть, що така щітка краща ніж звичайна. Правда, спочатку треба навчитись нею чистити зуби , і ціна трішки "кусається"