Влада України погодилася на перемир’я (спочатку тимчасове, щоб передчасно не налякати своїх мишенят) по лінії фронту, незважаючи на те, що ворог вільно гуляє по наших територіях, а отже фактично погоджуючись з цим. Зрозуміло, що так здійснюється перший крок на шляху до капітуляції. Також цим вони створили нагоду російській пропаганді продовжувати трактувати українців, як «унтерменшів», керованих з-за кордону: наказали їм в 2022 р. пручатися – пручалися, наказали в 2025 р. капітулювати – капітулюють. Це цілком вписується в ту програму, яку правляча верхівка України реалізує з 2014 р.: здати пів-України Путіну, на іншу половину отримати міжнародні гарантії, щоб можна було там вільно грабувати і громадян, і території. Для цього вони повністю контролюючи продажні українські ЗМІ (а інших в Україні нема) привчили місцевих мешканців називати розвал – стабільністю, зраду - перемогою, а поразки - успіхами, а також визнавати «право» української влади красти і в мирний час, та і під час війни. Прихованою агітацією за капітуляцію під прикриттям псевдопатріотичної риторики українські посадовці та ЗМІ займалися десь із рік. Тому коли ці брехуни розповідають про якійсь перепочинок, що буде використаний на користь Україні – то це смішно. Якщо верхівка пручається наведенню ладу і краде під час війни, та ніхто за це не відповідає ані за законами мирного, ані воєнного часу, то з проголошенням перемир’я вони остаточно втратять і страх, і совість (якщо її залишки є в якихось українських керівників). Подальші кроки на цьому шляху: Відступ з Курської області (це вже майже виконано), Тимчасове перемир’я, яке буде продовжуватися, скільки треба, Припинення мобілізації, Зняття санкцій, Зниження (або й припинення) підтримки України в світі (мир же!), Зупинка оборонної промисловості, Розпад і демобілізація армії. Далі Зеленський з сім’єю втече до США чи Ізраїлю. А далі його поплічники піднесуть Україну Путіну. Колись ми писали про вибір, що стоїть перед Україною: або позбутися від Зеленського та його «ефективних менеджерів», або потонути, як якійсь «Титаник». Схоже, що Україна обирає другий варіант. Ознак спротиву цьому варіанту не видно.