Панове, починаються вибори, пропоную в цю гілку писати про усі порушення, які ви побачите до або під час виборів, або будь-що, що може здатися порушенням. Зі свого боку я буду переказувати це знайомим спостерігачам та, при потребі, установам для фіксації. Можливо цей наш маленький внесок зможе зробити майбутнє більш правдивішим. І гарного голосування всім!
Ок.. на мою думку порушення вже почалися. Мого чоловіка на завтра викликають на роботу з 8.00 до 22.00!!!! і як він і його співробітники мають проголосувати???? У неділю вся служба в повному складі буде сидіти в управі і шашлики смажити в дворі.. Як вам таке??? Я кажу йому, я коли ж ви голосувати підете? А він, а нашо, їм же потрібні зайві бюлітені.
Ну тоді це не порушення законодавства, але в будь-якому випадку, якщо робота триватиме цілу добу, керівництвом повинно бути організована можливість голосування.
Тут можна побачити Відео цікавої схеми для пенсіонерів з Майорівки - вони заповнюють анкету, де кажуть, що підтримують депутата, здають її в кіоск, натомість взамін отримують дешевий чи то безплатний хліб
Дійсно, заборонена. А де там агітація? Жодного слова про вибори... А маніпуляції, це зовсім інше. А Ви дивились новини по каналу "чесних" новин о 18.00? Ні?... Шкода. Бо їх теж можна сприйняти як маніпуляцію, але вже у всеукраїнському масштабі. Але маніпуляції не заборонені.
Я не в курсі балатувальщиків, але віслюку зрозуміло, що там прізвище того, хто балатується і таким чином хоче підкупити народ.
Так і є - цей дивний листочок, у день виборів,після заповнення міняли на буханку хліба з дуже суттєвою знижкою. Тобто фактично той, хто підписав листок, був відповідальним за те, що він декларував свою лояльність до кандидата.