Я думаю болюча тема для міста. Прогулюєшся по місту, а всюди сміття, на тротуарах в парках. Не знаю чи це смітників мало у місті або просто люди неохайні. А ще любителі прогулюватись з песиками вносять свою лепту. І що з цим робити?
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! Нажаль люди у нас дуже неохайні. Кидають під ноги обгортки, сигарети, та й інших "подарунків" достатньо. Вважаю, що без сурових покарань деяких людей до тями привести буде неможливо. Тому я за штрафи і 15 діб роботи на благо міста.
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! я наприклад завжди рами збираю які люди викидають і везу їх у село.
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! Чула, що за кордоном за збирання ну того що після собачок то ще гроші платять, бо у нас воно висихає, перетворюється на пил, а потім літає у повітрі...
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! Наша місцева влада думаю сама недодумається поставити поліцмейстерів і штрафи впроваджувати не буде. Їм не до того, їм вигідніше чим більше машин позабирати евакуатором. А взагалі побільше смітників поставили б і трудолюбивих прибиральниць побільше. Тай самі люди ідуть по такому гарному місту є чим помилуватись, а під ногами бруду огого.
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! Як на рахунок чистоти у інших містах то в Києві доволі чисто і в центральній частині міста і в інших віддаленних районах. Там люди в більшій мірі дбають про чистоту вулиць ніж у нас. А в Одесі брудно, може в центрі міста чисто а в інших районах гірше чим у нас.
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! та в нас у Львові смітники можна на пальцях порахувати, і хіба що тільки на стометрівці до Оперного багато, а по вулицях взагалі не має. Я своє сміттячко до дому несу, але то дратує, що йдеш Львовом всюди клумби, квіточки, а смітників не має, аж обідно. Звичайно, що ми (жителі Львова) за чистоту відповідаємо, а не тільки влада (хоча вона має ті смітники поставити, все таки ми податки платимо - гроші є).
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! От тому й сміття багато, бо немає смітників.У нас місто чисте, смітників вистачає, прибирається і вивозиться все вчасно.
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! На нашій вулиці 6 (!) смітників, а сама вулиця має 150-200 м. І щоб ви думали??!! Падлюки умудрились повідкручувати коліщата і підпалити ті смітники, то вони тепер як після войни!!
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! якщо ЖЕК цілу зиму не прибирав, якщо нема порядку і відповідальності, то тоді приходиться до совкових методів прибігати - виганяти на вулиці всіх і вся.
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! Уважаемые коллеги сохраняйте за собой чистоту и порядок!!! Посещая наши водоёмы очень неприятно смотреть на последствия человеческого свинства. Сегодня Львовскими рыбаками была проведена акция "Чистый берег". скинувшись своими средствами на принадлежности для уборки, рыбаки убрали одно из озёр в черте города Львова. Чесно сказать- кошмар, что там творилось, "быдло" нынче процветает Вот небольшой фоторепортаж. И информация к размышлениям.
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! Молодці хлопці. Велике вам дякую. Побільше у нашому місті таких рибаків.
Відповідь: Зробимо наше місто чистішим! Доречі ви зауважили шо тепер у Львові поміняли ті великі, ржаві бляшані смітники на нові пластикові сині такі... то вже плюс. Але звичайно невистарчає таких маленьких, хочаби пару штук на вулицю (якшо невелика) а на центральній то кожні 300-400 метрів. А то постіно приношу додому сміття і вигортаю з кишень... нервує... тимбільше чув шо це погана прикмета. У Франції взагалі класно придумали - люди скидають сміття в такі великі відра, виставляють на тратуар перед входом, а кожні 2-3 дні проїжжає мусорка і забирає то. І вигідно і нема тих сміттєзвалищ купами (особливо після свят). На рахунок песиків і їх господарів, то в Німеччнині якби вот так пес навалив десь на прохожій алеї чи тратуарі то хазяєнові ввалили б штравф в 600 євро і ше заставили б весь парк за всіма собаками попробирати! Вважаю треба штрафувати (хочаби 50-100 грн) або громадські роботи ) Ше наші вулиці і зокрема дороги ніколи не чистяться і не миються. Внаслідок чого, земля, пісок, калюжі болото яке залишається на нас і на машинах і пил яким ми дихаєм. Бачив пару раз ранком центр поливали водою і ше така машинка їздила і Пл.Ринок чистила.. іто вже нічого невидно...