Відповідь: Зоологічний музей ні ! але на будинку вже є вивиска,а то я боялась,що це черговий банк буде.уявляєте,дітям ,які не знають про існування у львові чудового музея вже по 16 років мабуть!
Відповідь: Зоологічний музей Я в тому музеї була ще дуже малою, спогади хороші залишились, але так хочеться туди ще піти.
Відповідь: Зоологічний музей Ааааай, як шкода. Їду з дітьми, хтіла показати, вже пообіцяла і мамонта, і волохатого носорога..... Обіцяли ж в 2007му році відкрити!!!!!!
Відповідь: Зоологічний музей Очень интересный был музей. А вход какой, помните? соляные столоктиты. А МАМОНТ - ВООЩЕ! Интересно, цел ли? Но во Львове есть ещё один очень интересный почти зоологический музей - от кафедры ЛГУ. Находится на улице...., ой, простите не вспомню. Короче сверху, где в "Версии полковника Зорина" дипломат с "бриллиандами" раскрылся и где "3 мушкетера" ехали по брусчатке вверх, а слева стена покрытая виноградом и ограждения с цепями. Где-то рядом улица Добролюбова и штаб ВВС.
Відповідь: Зоологічний музей вул. Грушевського тепер. А в зоологічний я колись ходив як на роботу - дуже орнітологію любив, там працював мій керівник від малої академії наук(МАН)...
Відповідь: Зоологічний музей Да, вроде, Щербакова! В конце, слева, аптека, где продавались лекарственный травы, а пониже - кондитерская. перукарня и портвешок на розлив!
Відповідь: Зоологічний музей Интересное кино...:no: В Перми...тоже ...мамонт ..вернее скелет мамонта был...:8: в краеведческом музее...:moskali: А еще...в Ленинграде...видел..мамонтенка в шкуре... Это же..скоко мамонтов то накопали за советские то времена??????:dance:
Відповідь: Зоологічний музей Читатель, Пермь в пятницу была в фаворе. Передали, что на день города по улицам водили "яйцевидного" робота-полицейского в сопровождении полковника милицейского. Он (робот) давал жителям советы по соблюдению законов и делак кино- фото съемку. Эхо Москвы стибалось весь вечер. А пермяки, дозвонившиеся, сообщали, что менты запустили дерижабль для отслеживанием порядка на улицах, который грохнулся и придавил 3-х пенсионеров. Короче, интересная житуха у Вас - пермяков-солёных ушах! П.С. Во Львове СКЕЛЕТ был!
Відповідь: Зоологічний музей Був. І волохатий носорог. Скільки мамонтів було? Так багато. Як що зараз можна купити пацюрки з МАМОНТОВОГО бівня....
Відповідь: Зоологічний музей ЗІ. Тільки б не пропав би наш мамонт і носорог, і там ще були рога доісторичного оленя, череп ведмідя.... ТАК надіялась, що вже відчинили....
В російському Заполяр’ї експедиції добувають бивні мамонта з вічної мерзлоти і продають як сировину. Схоже на те, що мамонти вимерли там раптово і масово через якийсь природний катаклізм. А продаж бивнів слона заборонений.