Знак "В'їзд заборонено"

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Hyligan, 30 бер 2011.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

В зв'язку, так би мовити, з професійною діяльністю мені кожного дня приходиться заїзжати під знак 3.1 "Рух заборонено"
    І знак 3.21 "в'їзд заборонено" (кірпіч) під кірпічом розгружаюсь, стою деякий час, потім машину забираю (то під базаром) Даї в основному не чіпають,(тіпа до 9 ранку можна стояти) але часом коли сильно треба грошей домахуються.
    Питання:
    1. Є якась законна відмазка? (тіпа доїзд до підприємства в даній зоні і тп)
    2.Чи діє знак якщо я під'їжджаю з ліва а він стоїть з правої сторони дороги?

Стрілкою показано звідки і куди я їду. В положенні 1 стоїть знак "Рух заборонено" 2-3 В'їзд заборонено.

2. sani

sani Well-Known Member

Не поширюється дія знаків:
    3.1-3.8, 3.11 - на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення;

• Подобається Подобається x 3
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та то я в курсі....то без проблем. Тільки там яка ситуація, проїхати то можна а зупинитись нема де....або під "Вїзд заборонено" або під "Зупинка заборонена".
    А товар то розгрузити треба, не носити ж 500м з стоянки...

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Йо. Про "рух заборонено" так і є. Але там ще "два знаки з цеглиною", і якщо він не маршрутний транспортний засіб, ну то нема на то ради
    ... або, або, або.... можливо там діє перепустка якась, як у нас на площі Ринок?!

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну там вроді як "джентельменська угода" до 9:00 не зачіпають...але даям нема чого вірити цапнуть колись і все)))
    Може таки є якась законна відмазка?

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Хуліган, та візьміть болота трохи, кинь в знак, ось Вам буде і відмазка!
    І нерозгледів, що знак, заляпаний болотом ІМХО

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

десь місяці два тому поставили в нас знак "В"їзд заборонено" в центр, так хтось замалював його чорною фарбою, знак зняли, нового ще не поставили)))

• Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я здається знаю хто :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мене тут сьогодні проконсультували, виявляється знак ставиться на дорогах з одностороннім рухом, з одної сторони "В'їзд заборонено" з другої сторони дороги "односторонній рух". А там з двох сторін вїзд заборонено о_О

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

За законом цей знак ставиться там / тоді, де треба уникнути виїзду на смугу (дорогу), де є зустрічний рух.
    Саме це і може бути Вашою законною відмазкою, якщо Вас зупинять. "Тут знак поставлено "від ліхтаря" - тобто проти правил". Тільки переконайтеся, що воно так і є.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не поможе.

Перше тре оскаржити встановлення знаку. Якщо ви виграєте справу, тоді можна на це апелювати, але толку... терміни всі пройдуть поки ви перший суд виграєте.

а де твій аватар? :)