В зв'язку, так би мовити, з професійною діяльністю мені кожного дня приходиться заїзжати під знак 3.1 "Рух заборонено" І знак 3.21 "в'їзд заборонено" (кірпіч) під кірпічом розгружаюсь, стою деякий час, потім машину забираю (то під базаром) Даї в основному не чіпають,(тіпа до 9 ранку можна стояти) але часом коли сильно треба грошей домахуються. Питання: 1. Є якась законна відмазка? (тіпа доїзд до підприємства в даній зоні і тп) 2.Чи діє знак якщо я під'їжджаю з ліва а він стоїть з правої сторони дороги? Стрілкою показано звідки і куди я їду. В положенні 1 стоїть знак "Рух заборонено" 2-3 В'їзд заборонено.
Не поширюється дія знаків: 3.1-3.8, 3.11 - на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення;
Та то я в курсі....то без проблем. Тільки там яка ситуація, проїхати то можна а зупинитись нема де....або під "Вїзд заборонено" або під "Зупинка заборонена". А товар то розгрузити треба, не носити ж 500м з стоянки...
Йо. Про "рух заборонено" так і є. Але там ще "два знаки з цеглиною", і якщо він не маршрутний транспортний засіб, ну то нема на то ради ... або, або, або.... можливо там діє перепустка якась, як у нас на площі Ринок?!
Ну там вроді як "джентельменська угода" до 9:00 не зачіпають...але даям нема чого вірити цапнуть колись і все))) Може таки є якась законна відмазка?
Хуліган, та візьміть болота трохи, кинь в знак, ось Вам буде і відмазка! І нерозгледів, що знак, заляпаний болотом ІМХО
десь місяці два тому поставили в нас знак "В"їзд заборонено" в центр, так хтось замалював його чорною фарбою, знак зняли, нового ще не поставили)))
Мене тут сьогодні проконсультували, виявляється знак ставиться на дорогах з одностороннім рухом, з одної сторони "В'їзд заборонено" з другої сторони дороги "односторонній рух". А там з двох сторін вїзд заборонено
За законом цей знак ставиться там / тоді, де треба уникнути виїзду на смугу (дорогу), де є зустрічний рух. Саме це і може бути Вашою законною відмазкою, якщо Вас зупинять. "Тут знак поставлено "від ліхтаря" - тобто проти правил". Тільки переконайтеся, що воно так і є.
Не поможе. Перше тре оскаржити встановлення знаку. Якщо ви виграєте справу, тоді можна на це апелювати, але толку... терміни всі пройдуть поки ви перший суд виграєте.