Гілка для розміщення фото діток наших форумлян. (Племінників та похресниць теж можна, але бажано також зазирати і гілку "Сімейний фотоальбом".) Ось малятко Ніни - Катруся.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! ВІТАЄМО ще одну дівчинку та... село Львів - знову знайомі лиця не стрималася і фото з наших хрестин дам, хоча це було аж рік тому
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Нині нам 2 міс. і 9 днів :p отакі ми нині чемні були: соррі, що фотки зменшила, може аж занадто, але в мене небагато часу зараз є, щоб вибрати інакше, ітак ледь встигла маму з татом з фото вирізати :p я ще завтра щось з архіву пошукаю і виставлю п.с. прада, схожий на мене? а то всі татко.. татко.. :o
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Як і обіцяла! то нам приблизно 1,5-2міс. купання і після а ще ми такі буваємо Взагалі він мені на кожній фотці інший... якийсь різний.. день на маму, день на тата схожий.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Доречі, про ванну... Не помню, чи постив дАвні: 76 кб 45кб Лазня - колиска цивілізації! 900x675 jpg, 86 Кб
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! то легше монітор заплювати "тьфу тьфу тьфу" :D давніше фото - з 1 липня... читати дуже любить, але якщо сама читає...
А це мої дівчатка минулого тижня в мукачівському замку View attachment 391 Дарця - 7 років, Орися - 5,5, а Лідуся - півтора
і я своїх пихну помаленько.. оце Дарина - старша... 1 рік і 6 місяців і молодша.... Юстина також 1 рік і 6 місяців... остання на сьогодні і найближчий час.. вони ДВІЙНЯТА.. різні як в зовнішності так і по характерам.. БЛАНДІНКА і ШАТЕНКА..
Витягнув з архіву 2003 р. ще трошки свого маленького чуда. Рочок і менше. 107кб 38кб У Данила і Оленки різниця 1,3. Оленка ще не ходила, а Данило "на марші" міг бути баластом. Тому й користувалися то одномісним, то 2-місним візками.
А вот мой малыш, тут ему 8 месяцев, еще ходить толком не умеет а уже клаву осваивает. Александр. перекину фотки с фотика вывешу последние фотки, где ему 1,3. Выглядит как 2, 5 летний да и по росту такой же, уже 93тью ростовку покупаем вещи.
Відповідь: Знайомтеся - маленькі чуда! Ото хресної доця намагається "дати цьом" нашому хлопчику. Гра на камеру, що скажеш... вміють дівчата, вміють)))
Моя малеча на Країні Мрій: А це вже перше вересня. Орися, хоч і не йде ще до школи, але примазалася до Дарці, і була разом з нею і Літургію, і лінійку, і перший урок. Я бачила в Дарці схожість з собою десь в рік півтора - завдяки порівнянню її і своїх дитячих знимочок. Зараз - тільки по комплекції. Дарця - худенька, тоненька, а Орися з Лідусею мають широку кістку. А зовні я не можу скаати, хто на кого схожий. Хоча оточуючі розказують.