Знайди свого стрийка в Г"америці

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Forpost, 25 лип 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Знайди свого стрийка в Г"америці

Щоб послати йому сотку баксів? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Forpost

Forpost Стоїк

то було би круто

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє, жаба дусит. Там за "деталі" доплачувати тре...

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

мій дід тут свою сестру шукає, зараз покажу йому як працює інет...

6. ermana

ermana Well-Known Member

Ще можна шукати тут: www.411.com

7. Meg

Meg Well-Known Member

Я якось з цікавості подивилася на такий сайт.Так як в мене одна половина родини-росіяни,то був пошук по Росії.Ви собі не уявляєте-скіко то моїх однофамільців є!
    А ше я маю стийка в Гамериці!Він моїй бабці хустки з Гамерики присилав

8. Melody

Melody Well-Known Member

Які програмки гарні. Шкода, що не маю кого шукати :)

9. Meg

Meg Well-Known Member

Взагалі то стрийки мають присилати доляри...Але як ви хочете навпаки....:p :p

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я маю, але нащо мені той вуйко здався.
    Он мій чоловік свого знайшов, то той лиш йому постійно мозґи намагається вправляти. Хоч слухавку кидай і не говори з ним.

• Подобається Подобається x 2
  11. Meg

Meg Well-Known Member

Може й справді-не варто шукати.Заявляєшся:"Драсте,я ваша тьотя!"
    Он в газеті недавно писало,як хлопець своїх батьків знайшов-спочатку все ніби ОК,а потім вони його чуть не з"іли-якто так,він гроші їм не дає,машини немає...

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я кілька років шукав. Не те, щоби дуже інтенсивно. Бабусиних братів вже не було в живих. Міг тільки мати здогадки, як вони могли назвати дітей (була певна традиція).

Отже, з різних ресурсів спамив, перебирав можливі поштові адреси основних амер. провайдерів, комбінуючи прізвище з різними ініціалами, цифрами, іменами. Звичайно, потрапляв у спам-списки, міняв поштовиків – і так без кінця. Приходили окремі відповіді від людей – “сорі, ми не ті”.
    Далекий родич, який зараз живе в Росії, розмістив об”яву на сайті Дворянської гільдії – “шукаю нащадків…”

І раптом, у 2002, після Різдвяних канікул отримую е-листа з USA.
    “Шановний * *, якщо Ви син * * і головне – онук * * - відгукніться, ми такі-то.

Вони вийшли на мене самі. Їхнє прізвище в Гамериці виявилося транслітероване за канонами російської фонетики – і опа!
    (бабусині брати вчилися у військовому закладі в СПб, українську знали, але обмежено – фольклор, поезія, сільська тематика і все. Виїхали під час Громадянської війни).

Вони вели пошуки кілька десятків років. Таки дізналися про прізвище мого батька (і моє), потім 2 можливих варіанти імені батька і шукали за прізвищем + 4-ма варіантами “по-батькові” (в чоловічому та жіночому роді).
    Ось я “засвітився” в інфі про конференцію в Криму, звідти перебрали варіанти корпоративного сайту – зайшли.
    На службовій сторінці корпоративного сайту таки були мої П.І.Б. – тоді ще рос. мовою. Там взагалі бардак був – різні сторінки різними мовами.
    Інакше довелося би чекати, поки їм хтось не підказав правильне українське написання моїх даних.

А далекий російський родич – зараза така – сконтактувався з ними раніше і приховав інформацію щодо мене та інших.

Тітка розповідала, що той :moskali: ще дитиною жадібно хапав номери газети “Известия”, де публікувалися огологення Ін’юрколегії – “шукаємо спадкоємців”.
    Ну я делікатно натякнув гамериканцям щодо того :moskali:
    До речі, йому візу не дали – бо в 40 років неодружений і ще деякі моменти.

А той, хто шукав з гамериканського боку – власне не кровний родич, а чоловік бабусиної племінниці. Він активіст розшуку офіцерів “Харбінської еміграції” (тобто не наш випадок), має численні зв”язки та навички.

13. Melody

Melody Well-Known Member

То як моя цьоця з Канади. Коли приїжджала в Україну, сварила мене, що я не маю чітких планів у житті, казала, що своє майбутнє треба планувати. :D . Ну і як поясниш людині, що мені добре жити з дня на день, нічого не плануючи на далеке майбутнє, і просто радіти з кожного прожитого дня...

14. Meg

Meg Well-Known Member

"Виявляється,не такий то і мінус-бачитися з вуйками і страийками два рази на рік",-подумала Меган,прочитавши пости вище)))

15. Melody

Melody Well-Known Member

Меґ, найліпше - коли вуйко просто присилає гамериканські хустини і пару долярів. :)

16. Forpost

Forpost Стоїк

ніколи не знаєш яка темка отримає зацікавлення наших любих дівчат

• Подобається Подобається x 3
  17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Шреку, мені Вас дуже цікаво читати на всіх гілках :p

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене десь також є родина. У Франції, Німеччині, Чехії та в США чи Канаді.... Шукав тих, хто у Франції - не знайшов.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А якщо (це було в 1992-1993) раптом з"являється водій вантажівки і скидає на асфальт три коробки метр на метр, на яких, крім амер. декларації, написано фломастером польською, українською та російською мовами "Уживані речі. Грошей нема".
    А в коробці - інструкція - кому що відвезти в Києві... :)

Ну я швиденько цю лавочку прикрив. Точніше. перевів стрілки на іншу "жертву гуманітарної допомоги". :)

Але ж хтось в Штатах "постарався", дав мою адресу тим "макулатурникам" ! :)

20. Meg

Meg Well-Known Member

А в мене,ше й спадок в Гамериці є!Тільки за Совка ніхто не признавався,а тепер,може варто пошукати...

а де твій аватар? :)