Знайдено.

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем консультант, 16 жов 2010.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Знайдено закордонний паспорт виданий м. Львів 225, на прізвище Калинюк Михайло. Паспорт дійсний до 2019 року. Хто знає власника, зголосіться.

• Подобається Подобається x 4
    • Подобається Подобається x 2
  2. sani

sani Well-Known Member

там інфа приблизно 10річної давності

3. Полковник

Полковник миється в бані

Фотку переклеить на свою не пробовали?

• Подобається Подобається x 1
  4. консультант

Чомусь не маю бажання, але мій племінник майже двійник.:)
    Дякую за цікавий сайт. На жаль дуже мало попередньої інформації, щоб шукати таким методом. Дав багато оголошень, в тому числі повторно у "Ваш магазин". Поки що безрезультатно. Думаю разів з 10 ще подам оголошення і на тому буде все. Здам у Львівське бюро знахідок.

5. Полковник

Полковник миється в бані

А не легче в этом 225-м адрес громадянина уточнить?

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

В міліцію треба здати. Він же заповнював анкету і все такЕ... Та є його дані, з телефоном включно. В паспорті треба написати олівчиком легенько свій телефон, і дописати - "з могоричем звертатися сюди". :)))

І надіятись на його совість. :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  7. консультант

Дякую за пораду. Видно Ви прочитали мої думки або я Ваші.:) Щойно подзвонив знайомому в Управління ВС. Пообіцяв вияснити.

8. Максим

Максим Well-Known Member

Колись в Україні так робилися серйозні підстави, з такими "загубленими" паспортами, документами, портфелями. Не знаю, як у вас з тим зараз, але я б свої контактні дані не давав нікому.

9. Більше. Я там знайшла свою прабабусю, яка померла років 14 тому. Але все одно якийсь шанс знайти людину є.

• Подобається Подобається x 2
  10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А яка може бути підстава? Я знайшов чужий паспорт. Документ. Зобов"язаний занести в міліцію. Обов"язково заніс би одразу, бо та втрата документа людині може кавал життя поламати. А в міліції всеодно запишуть дані того, хто знайшов. Хай потім спробує хтось влаштувати, наприкад, "підставу" з нібито загубленими грошима тощо. Я здав у міліцію і крапка.
    Тому жартівливий напис олівчиком в паспорті після цього - ніц не вартий.

До речі, я завжди записую олівцем в свій паспорт номера електронних авіаквитків, а свій номер мобільного, родинний email та свою групу крові - у всі свої документи. На всякий випадок.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Надо взять на заметку.
    Это я про группу крови.
    Группу спермы, наверное, не стоит записывать?
    Она ведь группе крови, вроде, соответствует.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не знаю, я в лабораторіях не перевіряв. Необхідності не було. :pardon:

а де твій аватар? :)