Підкажіть де купити запчастини для крісел? Чув що багато підробок зараз, може є у кого перевірені дані? Поламався механізм гойдання, кидає крісло з боку в бік, спина болить вже. Прослужило крісло 4 роки. Може хто знає як визначити що за механізм у мене? Що для цього потрібно, може фото? Підкажіть, може хто займається цим ???? Чекаю допомоги в даному питанні. Дякую всім хто відгукнеться.
Що за крісло? Файно би було. Бо у мене є крісло, щось, тіпо таке : офісне крісло АТЛАНТІС Пластик НВ у Львові Мав з ним проблеми, але вже не маю)))) Дайте фото і опишіть конкретніше, в чому проблема.
Треба нове купувати - ремотувати крісло, то дурне діло. Я взгалі купила гарне м'яке крісло - в нього нічого не відвалюється і на ньому зручно відпочивати. До речі вони зараз дуже модні та популярні - стольки їх є у магазинах - очі розбігаються.
А якщо уважно прочитати про Що саме я писала? З планшетом можна й без крісла будь-де примоститись. Але ж автор теми запитував саме про крісло, звичайне комп.крісло.
перечитав... автор теми запитував, як відремонтувати його особисте крісло, і про комп"ютерне мова не йшла
На майбутнє, такі справи досить легко вирішуються за допомогою 3Д друку. Будь-яка деталь, котру не знайдеш в магазині, можна надрукувати. Ось сайт одного з сервісів які цим займаються, особисто замовляв у них друк
Подивіться ось на цьму сайті kreslo-meshok.org/kreslo-meshok-grusha зручні м'які крісла. Там можна вібіраті різні моделі та тканини, в залежності від того на якій поверхні воно буде стояти.
Теж думаю, що варто купувати нове, сучасні розробки досягли великих успіхів і в виробництві крісел. Тож нове крісло буде точно кращим і зручнішим, ніж старе, і спина не болітиме. Можу вам порадити хороший вибір крісел на будь-який смак тут Кресла - купить в Киеве, цены в Украине | Интернет магазин Мебельный
Тема була від IvanSirko, 14 сер 2016 Остання (вона ж перша) була Остання активність IvanSirko: 14 сер 2016 Дописів1 Карма0 Бали1 А ви все пишете і пишете
Вы видели какие там цены? Кресло за 16 тысяч))) Можно гораздо дешевле найти в интернете. Вот магазин Тумбы для обуви в Одессе по выгодным ценам в интернет-магазине Mebel048 у них можно что угодно найти, купить тумбу для обуви, кресло офисное и мебель любую по нормальной цене. Доставляют по всей Украине, по моему Новой почтой.
А де у Львові ремонтують? Стовбчик ліфта униз сів та не підіймається, нове не хочу, це улюблене, з массажем та підігрівом )