Відповідь: Зимовий час тре виходити з того, що ранком спимо на годину довше - ніколи сі не пимилите....
Відповідь: Зимовий час Аво тако. Як чоловік каже, що вже пора йти спати, бо вже 1 ночі, то Ви йому скажіт, шо він ся дуже помиляє. Бо шоно тілько 12 вечора .
Відповідь: Зимовий час То просто супер-пупер!!! Я сьогодні навіть виспалася. Правда, як згадаю, що навесні навпаки...
Відповідь: Зимовий час Погана річ, тре від неї відмовлятися. Як негатив, є причиною стресів і депресії.
Відповідь: Зимовий час Не можу ввійти в нормальний графік життя. зранку підриваюся раніше будильника, а ввечері валюся з ніг раніше часу.:8:
Відповідь: Зимовий час ніколи не помічала, що на мені якось позначається перехід на зимовий чи літній час
Відповідь: Зимовий час Ой, а що мені казати? У нас з вами 10 годин різниці. Як їду в Україну, ніч спеціально не сплю, а тоді відразу сплю потрібний час в літаку. Прилітаю туди, ще день помарудить - і вже нормально. Так само назад. А ви про якусь годину скаржитеся....
Відповідь: Зимовий час Це одиничний випадок. У кожного організму є біоритм. І він програмується довгим часом.
Відповідь: Зимовий час Ой, ото як начитаєшся тих" дослідників", то й починаєш прислуховуватись до свого організму, а для людей "мнітєльних" то катастрофа! Нічого за собою ніколи не помічала, та й вдома батьки ніколи не скаржились на дискомфорт через переведення часу. Одна година погоди не робить, це моє ІМХО
Відповідь: Зимовий час Аналогічна ситуація. Живу з думкою "а по-старому зараз ... годин". Вже о 9 вечора валить на сон. Що робити?