осіння депресія завершилася ще 17 днів тому. в когось з приходом зими та депресуха розвіялася, а в когось вона продовжується або тільки починається... ну що, починаємо жалітися? як можна вберегтися від того всього щоб не було отих депресій і тому подібного, що робити зимою? адже стільки свят попереду, а настрій як крізь землю провалився...
так, осінню хоча б можна спокійно поблукати по парках серед листя, а тепер не встигнеш вийти - замерзнеш...
- піти на ковзани - поїхати на лижі - зліпити сніговика - піти на санки - домовитись з друзями про святкування нового року. і щоб кожен прийшов з саморобною листівкою і подаруночком. а потім провести жеребкування і обмінятись подарунками і листівками
Вот хороший рецепт - пить, а где, на ковзанах, санках или лыжах, а то и на сноубордах, не имеет значение
Яка депресія ви о чьом? В мене пчихнути немає часу, не те, що про депресію думати. Я собі кожен день стільки нових справ вигадую, стільки різних речей які хотіла би зробити приходить в голову, що день, який має 24 години - це так мало!! Не сидіть і не вигадуйте собі депресію зробіть хочаб: це забере щонайменьш 1 годину вашої зимової депресії.
записуватись в різдвяний хор коли на вулиці +25 і треба святкувати різдво( у мене депресія( де сніг? де холод? де мій сноуборд і екстрім? хочу до Львова. в Карпати! на Буковель! ааааа! плачу(
Різдвяний хор - дуже хороший рецепт. Це творчість, це спілкування у доброзичливій атмосфері, це забирає депресіям сили і час. Повірте багаторічному зимовому депресуючому. В мене депресія починається з першим снігом, поступово закріплюється шапками, рукавицями і головним болем. Складайте пазли, дивіться хороші фільми, читайте хороші книги, пийте багато цитрусового чаю з корицею, якщо вам більше вісімнадцяти - можете собі дозволити глівайн (сама назва чого варта).
я й паю) до речі буду співати 23 числа. ще й соло) аааа) мрак) але коли я прихожу додому. і лежу в ліжку. і нема з ким поговорити рідною мовою. і завтра миколая. треба х*їздити щось брату хороше купити. щоб він був щасливий) люблю глінтвейн. заборонили бухати дома)) хД) та й я вже стільки часу не пила. і в спеку не поп*єш, але взимку! це мего клас! і ще в кіно піти! рамантіка. сьогодні мій кращий друг жениться. у мене депресія, що мене нема поряд. і я на нього зла, що він вибрав саме цей час коли я не дома( клята зима( звалю все на неї) ---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ---------- алкоголь можна з 21 в україні. і пазли це круто!
Та яка нафіг депресія - подивіться у вікно і все пройде!Можете ше дивитися на мою авку - особисто в мене настрій завжди покарщується
Нахапалися слів заграничних-депрееесія.Не буває,що інколи настрій поганий, так не треба його посилювати його отоим страшним довготривалим словомНа вулиці така краса...зЇжте мандаринку, вдихніть аромат ялинки,посміхніться ,пожбурте снІжку...прийдіть додому,заваріть запашного чаю,увімкніть улюблену музику..і балдійте
Взагалі то Чорне море не замерзає. Це кригу з Дніпра і Південного Бугу наносить до берегу і сильними морозами вона змерзається... може замерзнути так на декілька км, тому і здається, що море замерзло. А повність Чорне море замерзло останній раз в 17 ст.