зимова депресія...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем hunter, 17 гру 2010.

1. hunter

hunter мандрівник

осіння депресія завершилася ще 17 днів тому.
    в когось з приходом зими та депресуха розвіялася, а в когось вона продовжується або тільки починається...
    ну що, починаємо жалітися? :crazy:
    як можна вберегтися від того всього щоб не було отих депресій і тому подібного, що робити зимою? адже стільки свят попереду, а настрій як крізь землю провалився...

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Думаєте, чимось відрізняється?

• Подобається Подобається x 1
  3. hunter

hunter мандрівник

так, осінню хоча б можна спокійно поблукати по парках серед листя, а тепер не встигнеш вийти - замерзнеш...

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Їсти мандаринки,апельсинки і слухати новорічно - різдвяну музику:)Домомагає на всі 100%:)

• Подобається Подобається x 4
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

- піти на ковзани
    - поїхати на лижі
    - зліпити сніговика
    - піти на санки
    - домовитись з друзями про святкування нового року. і щоб кожен прийшов з саморобною листівкою і подаруночком. а потім провести жеребкування і обмінятись подарунками і листівками

• Подобається Подобається x 9
  6. Кохана

Кохана LuBimaya

зіграти в мафію, і всьо пройдёт! ;):mocking:

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тому й провалився....:sad:
    Я колись сі вже висловив....:ireful1:

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот хороший рецепт - пить, а где, на ковзанах, санках или лыжах, а то и на сноубордах, не имеет значение

9. Кохана

Кохана LuBimaya

хм.. так лікуються від депресії в Донецьку?
    не дуже добре рішення...

• Подобається Подобається x 3
  10. victorys

victorys позитивчик :)

Яка депресія ви о чьом? В мене пчихнути немає часу, не те, що про депресію думати. Я собі кожен день стільки нових справ вигадую, стільки різних речей які хотіла би зробити приходить в голову, що день, який має 24 години - це так мало!!
    Не сидіть і не вигадуйте собі депресію зробіть хочаб:
    це забере щонайменьш 1 годину вашої зимової депресії.

• Подобається Подобається x 15
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Яка депресія,коли надворі така краса!?Лижі в руки-ноги і вперед !

• Подобається Подобається x 10
  12. Кохана

Кохана LuBimaya

Згадалося...
    Бросай курить, вставай на лыжи! И вместо рака будет грыжа!

• Подобається Подобається x 12
  13. nastinka

nastinka відсутня

записуватись в різдвяний хор коли на вулиці +25 і треба святкувати різдво( у мене депресія(
    де сніг? де холод? де мій сноуборд і екстрім?
    хочу до Львова. в Карпати! на Буковель! ааааа!
    плачу(

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Різдвяний хор - дуже хороший рецепт.

Це творчість, це спілкування у доброзичливій атмосфері, це забирає депресіям сили і час.

Повірте багаторічному зимовому депресуючому. В мене депресія починається з першим снігом, поступово закріплюється шапками, рукавицями і головним болем.

Складайте пазли, дивіться хороші фільми, читайте хороші книги, пийте багато цитрусового чаю з корицею, якщо вам більше вісімнадцяти - можете собі дозволити глівайн (сама назва чого варта).

• Подобається Подобається x 7
  15. nastinka

nastinka відсутня

я й паю) до речі буду співати 23 числа. ще й соло) аааа) мрак)
    але коли я прихожу додому. і лежу в ліжку. і нема з ким поговорити рідною мовою. і завтра миколая. треба х*їздити щось брату хороше купити. щоб він був щасливий)
    люблю глінтвейн. заборонили бухати дома)) хД) та й я вже стільки часу не пила. і в спеку не поп*єш, але взимку! це мего клас! і ще в кіно піти! рамантіка.
    сьогодні мій кращий друг жениться. у мене депресія, що мене нема поряд. і я на нього зла, що він вибрав саме цей час коли я не дома(
    клята зима(
    звалю все на неї)

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

алкоголь можна з 21 в україні.
    і пазли це круто!

16. Кохана

Кохана LuBimaya

о_О Добре, що в Австралії про це знають....

• Подобається Подобається x 2
  17. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Та яка нафіг депресія - подивіться у вікно і все пройде!:good:Можете ше дивитися на мою авку - особисто в мене настрій завжди покарщується :)

Останнє редагування: 18 гру 2010
  18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я не дуже люблю зиму. Холодно! А останні кілька років були такі зими, що море замерзало. о_О

• Подобається Подобається x 3
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нахапалися слів заграничних-депрееесія.Не буває,що інколи настрій поганий, так не треба його посилювати його отоим страшним довготривалим словом:)На вулиці така краса...зЇжте мандаринку, вдихніть аромат ялинки,посміхніться ,пожбурте снІжку...прийдіть додому,заваріть запашного чаю,увімкніть улюблену музику..і балдійте:)

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Взагалі то Чорне море не замерзає. Це кригу з Дніпра і Південного Бугу наносить до берегу і сильними морозами вона змерзається... може замерзнути так на декілька км, тому і здається, що море замерзло. А повність Чорне море замерзло останній раз в 17 ст. ;)

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)