Я знаю, що шлюхи це українською повії. Але вважаю, що саме цей термін найбільш точно відображає діяльність "журналістів". Читаю у новинах: на одному з бронетанкових заводів ремонтують трофейну техніку. Журнашлюхи з "г+г" роблять сюжет, по якому можна вичислити місцезнаходження заводу. Після виходу програми в ефір, кацапи накривають завод ракетами. Загиблі та руйнування корпусів. Ще читаю у новинах: харківська блогерка Ляля Баунті їздить містом, робить фото, та викладає у себе на сторінці. Потім по цим місцям прилітають ракети та снаряди. У мене тільки два питання: чому ця "Ляля" ще має цілі та не зламані пальці на обох руках, та чому наші ССО ще не вирізали цих "журналістів"? Якщо дебіли працюють на ворога, то перевиховати дебілів марна трата часу. Тільки різко та суворо. Щоб інші дебіли сцялися.
Під таку категорію доречніші салавйофф-разбойнік, кисельофф, косоока гопота шейнін, писклява скалозуба скабєюшка... та інші фекалії. Із непотрібними фото, тепер обстановка інша.
З параноєю теж не варто перегинати, більшість таких об"єктів як танкові чи авіазаводи, військові частини, аеродроми можна легко знайти на гугл картах за кілька секунд і в деталях роздивитися на супутникових знімках, отримавши точні координати. Тому звинувачувати, шо хтось запостив фото і таким чином навів ракету - не сильно адекватно
Так завод, який обстріляли по наводці журнашлюхи, був не бронетанковий. Я навмисно зробив цю помилку. Тому варіант один. Ту мерзоту, що не вміє держати свої пащі закритими, "виховувати" прикладом по пащі. А якщо у результаті дій мерзоти є шкода оборонним підприємствам чи загинули люди, то нехай наші ССО попрацюють. Щоб мерзота вже свої пащі ніколи більш не роззявляла.
Я не психиатр но судя по стилю постов майора ему очень не не помешала бы помощь специалистов , тут явная проблема с головой
По яворівському полігону навряд чи б хто стріляв, незважаючи, що всі про нього знали. Але є таке поняття - засвітили. Запитання: навіщо бити по полігону 50 кв. км? Але якщо написати, що там йде підготовка добровольців та призовників, а ще виложити позаду своєї мармизи купу людей, то чому б не гахнути? Ворог кожного дня приймає рішення: куди витратити ракети. А тут раз і по 1+1 появляється репортаж - тут ремонтують танки. І палець в рот не клади. А чого б ні? До подій на яворівському полігоні я міг туди потрапити, а зараз -ні. Чому? Невже ворог не знає де яворівський полігон? Чи все-таки дійшло, що подавати подібну інфу - це злочин. Я більше скажу. Дуже сумніваюся, що 1+1 цього не знав. 50 днів вже війна, нє? А все тому, що нікого не наказали. Навіть Шуфрича з ОПЗЖ відпустили за фотографування. За таку бездіяльність гинуть люди.
Судячи з усього, у декого з модерів комплекс меншовартості. Та й у декого з юзерів теж. Ось мені цікаво: у Ізраїлі було декілька терактів. Однак, звірятку по цимбалах події у його країні , але воно рве собі сраку на "Юніон Джек" на українському ресурсі, хоч до України це створіння має відношення трохи менше, ніж ніякого
Ланктоша, ось питання: що ти хотів сказати цим набором слів? Аби щось ляпнути? "З фото обстановка інша". Це коли повії з Г+Г працюють коригувальниками кацапської артилерії? Або коли такимож коригувальником працює харківська тупа піхва?
Як сказати, були після цього репортажі на Вата-ТВ, що раССєюшка нанесла ракетний удар і відбила бажання брати участь у війні у іноземних добровольців. Продажні некваліфікоовані журналісти є і в іншій сфері. Інформацію після ракетного удару по львівському авіаційно-ремонтному заводу виклав про все, що постраждало, зовсім не журналіст, мер Садовий.
Так хто заважає нашим ССО заткнути пельку і мерам? У нас війна, якщо хтось з мерів- перів- херів цього не розуміє, тим повинно бути гірше для нього.
Як на мене, військові повинні заявити щось подібне: У випадку розголосу фактів та подій, які ведуть до ураження наших військ, мирного населення, інфраструктури, винні у таких розголосах будуть по законах воєнного часу....
публікація на тему Медіа в черговий раз звинуватили в «наведенні ракетного вогню». Цього разу — «1+1»