Жлобське "православіє"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 2 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось сьогодні цей жлоб відмічає своє 50-річчя, до якого йому подарували "Мерседеса" представницького класу. Поряд з цим в Переяслав-Хмельницькому бандитська влада передає церковний ансамбль, який споруджено на кошти І. Мазепи, тим, хто буде проклинати в цих спорудах цього ж Мазепу. Звідки все це? Чому порушене все позитивне, що повернули в церкву П. Могила та П. Сагайдачний?
    Поряд з тим, що Українська православна церква несла в ХVII столітті якусь мораль та освіту в народ, подивимося звідки росла "велич" православної церкви з Володимиро-Суздальщини. Ця церква була під повним контролем ханів, які дозволяли будувати православні "храми" на місці своїх конюшень. Так у 1477 році (московська історія каже про "самостійність" в ті часи Московії Івана ІІІ) хан дозволив збудувати на території Кремля (місце хана чи його баскака) церкву Ніколая Льняного, дозволивши використати для цього свою конюшню.
    З допомогою цих ханів ця сурогатна секта ввела в ХІV столітті й рабство для угро-фінських народів, яких вони силою заганяли в християнство. Цих людей з тих пір почали називати "крестьянами", які були рабами монастирів, ханів, баскаків, бояр, князів. Підкреслюю, в той час (ХV та XVI) слов'янські землі Новгорода та Подніпров'я були заселені вільними людьми. А одна Троїцько-Сергієва лавра на рівень 1764 року мала 106000 "крестьян" (рабів).
    І це продовжується й понині. Ця сурогатна секта то вимолює в новітніх ханів безмитний ввіз алкоголю та тютюну (забота про мораль та здоров'я прихожан), то привласнює дорогі земельні паї для будівництва нових "храмів" з саунами та золотими куполами, не забувши при цьому поцупити (при відокремленні церкви від держави) ще й частку мирського бюджету на свої жлобські потреби.
    "А братія сидить собі,
    витріщивши очі.
    Може так і треба?"

2. Norton

Norton камышовый кот

може й треба, може й ні..жлобська культура "однако"....)))

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Заблудилися "серед трьох сосен". Тому, вийшовши з церкви, скоса дивимося на "чорну кішку" чи "пусте відро".

4. Norton

Norton камышовый кот

анекдот цікавий....то скажіть будь ласка, де ж ходити? та й чому з церкви?)

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Церква - мається в виду приналежність до християнства.
    Чорна кішка, пусте відро - забобони, які суперечать християнству. То пора вже за 1000 років визначитися "де ходити".
    "Моголи ми, моголи", яким хочеться в Європу.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Усім? Не впевнений.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Степанович, якщо ви не впевнені, то позбавтесь всього здобутку, який дала європейська культура, починаючи з комп'ютера та мобілки. Залиште собі лиш "лєнінізм" з колгоспним рабством.

8. Степаныч

Прокопе,
    а от Ви, особисто Ви як КОНКРЕТНО уявляєте цей "похід у Європу"?

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Очисткою від жлобської культури "рашен" та перехід на європейську - відношення до праці в продуктивності та якості, побуту, екології, громадянська культура...

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До теми. Ще один приклад, як монголи будували на місці своїх хлівів (конюшень) церкви РПЦ. В пам'ять про своїх ханів (царів) "русскіє" тепер ці місця називають святими.

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Цікаво, а як би Гундяєв наказав донбасянам прибрати лєніна з центральної площі, вони би виконали наказ?
    І ще. Ось вона класична позиція совка та постсовка. Це можна назвати позиція "ніде" або зависання в над болотом. роздвоєння, ба навіть зортроєння та розрив особистості. Як таке може витримати нормальна людина? Це пі дсилу напівлюдині, совку.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для них би відбувся "кофлікт інтересів".
    "Моголи ми, моголи". Сурогатний соціалізм будували, молимося сурогатній церкві, в сурогат і демократію заводимо.

13. Степаныч

Ви бували у Німетчині?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І в Маріуполі теж не бував. Але до чого це?

15. Степаныч

До того, що я б не хотів жити як німці.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Жалко розставатися з "понятиями" типу:
    - не ворует только ленивый,
    - наглость - второе счастье,
    ... ?

17. Степаныч

Ні. Не хочу жити так, як вони. "Лінивий" і "наглість" тут ні до чого. Я хочу, щоб збереглося те краще, що є ПОКИ ЩО у нас, і додалося те краще, що є у них. А тупо лізти у "Еуропу"... Ну це для мазохістів.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Наприклад...?

19. Степаныч

Наприклад, я хочу нормально купатися у душі, вмиватися, змивати воду в унітазі після "по-малому", хочу харчуватися так, як хочу, хочу не труситися над кожним центом... Моє життя зараз краще, ніж життя середньостатистичного євросоюзівця. Навіщо мені його погіршувати???

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хотеть не вредно. А поки що ваша культура знищила майже всі водойми в Україні та засипала дустами колись прекрасний чорнозем.
    А без допомоги МВФ вас життя змусить труситися над копійкою.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)