ЖК "Яскравий Львів"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Mezzoforte, 1 січ 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Mezzoforte

Mezzoforte New Member

Моє вітання, шановне товариство!
    Чи хтось з шановного панства мав справу з ЖК "Яскравий Львів" (Зелена 269), або може поділитися корисною інсайдерською інформацією щодо забудовника (Гранддім), ТзОВ "КзУА "Актив" (попередній договір), в інтересах "Пайовий венчурний інвестфонд недиверсифікованого виду закритого виду "Сайленс"".
    буду вдячний за будь-яку інформацію, яка дасть змогу визначитися з доцільністю участі у цьому проекті.

2. AnnychkaA

AnnychkaA New Member

Я планую

3. stepankillbot

stepankillbot Member

Я нещодавно придбав там житло, мене привабила хороша ціна, цікаві планування і розташування самого комплексу. На рахунок забудовника, в мене колега є власником квартири в їхньому зданому ЖК "Гетьманський", каже що все відносно якісно зроблено, хороші вікна поставили, непоганий котел, все здали в зазначений термін, серед проблем було підтоплення підвальних приміщень, на даний момент проблема в процесі вирішення. З цікавого що я взнавав для себе: забудовник обіцяє встановлення двотарифних лічильників на електроенергію, утеплення 12см пінопласт, планування вільне, тобто в процесі будови можна домовитись про мінімальні переміщення стін крім моноліту. Про планування: на сайті забудовника деякі планування не актуальні, правильніші є на сайті ЖК Яскравий Львів, Львів — Квартири в новобудовах — ЛУН.ua
    На даний момент діють знижки до кінця квітня знижка 5%, також при повній оплаті ще плюс 5%.
    Будівництво йде активно, на офіційному сайті раз на місяць оновлюють фото, також в офісі обіцяли що згодом буде пряма трансляція з вебкамери, на даний момент відео з вебкамери можна дивитись тільки в їхньому офісі.
    Схема фінансування через попередній договір купівлі, в договорі дата підписання основного договору про продаж 30 вересня 2018 р.

4. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Гарна реклама

5. stepankillbot

stepankillbot Member

Я не рекламую, лишень надав інформацію для тих хто зацікавлений, я сам витратив чимало часу на пошук житла яке б мені підходило якнайкраще. Якщо тут є інші власники квартир в цьому ЖК можемо створити свою групу в skype або в facebook, мій нік в скайпі stepankillbot. Можливо хтось знає інші форуми де ведуться обговорення цього ЖК дайте посилання будь ласка.

6. stepankillbot

stepankillbot Member

Уточнював у колеги на рахунок виконання тим самим забудовником робіт в ЖК "Гетьманський". Забудовник затягує приведення ділянки до кінцевого вигляду, каже що бруківка в дворі викладена і встановлений дитячий майданчик але не посаджені дерева, також залишається проблема з підтопленням підвалу в одному з під'їздів. Враховуючи що в ЖК "Яскравий Львів " замість підвалу дворівнева підземна парковка варто вичекати певний час перед купівлею там місця щоб переконатись чи не буде там підтоплень. Ще один нюанс на рахунок ЖК "Гетьманський" по проекту там на вікнах повинні бути обмежувальні сітки на вікнах щоб наприклад дитина не випала але в реальності їх не встановили, тобто потрібно стежити за виконанням забудовником своїх зобов'язань і обіцянок. Щодо цих сіток в ЖК "Яскравий Львів" вони проектом не передбачені.

7. Keel Builder

Keel Builder New Member

Всім привіт..
    У фейсбуці вже створена група, називається "ЖК Яскравий Львів" - закритого типу.
    Будемо раді там бачити співмешканців.
    Добавляйтесь, скидайте фото, пишіть та слідкуйте за майбутніми новинами.

8. stepankillbot

stepankillbot Member

Дайте будь ласка пряме посилання на групу бо не можу знайти

9. stepankillbot

stepankillbot Member

10. jediyoda

jediyoda New Member

Доброго дня, Увійти на Facebook | Facebookв цій групі в фейсбуці будемо слідкувати за будівництвом, виконання умов договору забудовником також намагатись надавати всю інформацію, документацію, допомогу і в подальшому оформленні основного договору і перехід на баланс ОСББ.

Усі майбутні сусіди долучайтесь=)

Надіслано від мого Redmi Note 4, використовуючи Tapatalk

11. nittchenko

nittchenko New Member

а де твій аватар? :)