Життєва головоломка

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mery em, 22 чер 2011.

1. Mery em

Mery em Member

Привіт усім форумчанам!:) Наперед буду вдячна усім тим хто приділить невеличку увагу до мого допису..:)))
    Можливо комусь здасьця, що те що тут я тут зараз напишу велика дурниця, але я заплуталась...і мені потрібна ваша допомога....!!!
    Ситуація ось яка.
    В мене є кохана людина, з яким я почала нещодавно зустрічатися...але схоже на все стосунки досить серйозні, тому він хоче зі мною одружитися. Вільний час в будні дня я проводжу на роботі:)) Хочу зазначити, що мені 23...я помічник керівника..моєму шефу 27. Працюю я на фірмі більше року. Декілька місяців потому, як прийшла на роботу. шеф почав мені писати на аську..запрошувати на каву, до себе додому..і всяку там лабуду:))) звичайно що я на все включала програму лебідь, тай ще й пояснила наскільки я принципова...що не буду з ніким нічого мати до весілля! Чесно кажучи це мало впливала на це, він час від часу все рівно писав...
    Нещодавно мені мій коханий запропонував одружитися...але після цієї пропозиції ( про яку нікому не казала окрім найближчих мені людей: мати, тата, брата і сестри) шеф незнаючи про це також натякає мені на одруження!
    Але і це ще не все...бувша дівчина мого хлопця почала до мене писати, і розказувати який він гад повзучий, як він використовує маленьких дівчаток і кидає їх...пише мені "ти з ним переспи. і побачиш, що він тебе потім лише", окрім того, що пише, ще повиставляла фоти де він її цілує...
    що робити?:) бо хочеться залишись одній…але розумію що з мого коханого вийде дуже турботливий і хороший чоловік чи може мені лише так здається….., а до шефа я дуже звикла...є світлі почуття…але я незнаю чи це почуття чи звичка...

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Радив би бути сильною.

По друге - визначіться за кого хочете заміж. (раджу шефа але при одній умові - деталі нижче.)

По перше переадресуйте на "чоловікову" (тому що набивається) скриньку усі листи, що надійшли Вам від тої пані.

Умова для шефа.
    Скажіть шефові, що якщо він хоче до вас залицятися - нехай переоформить половину власності фірми на ваше ім'я. (Перед шлюбом дві половинки повинні бути рівними)

• Подобається Подобається x 5
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тупікова ситуація, як на мене.

• Подобається Подобається x 2
  4. Mery em

Mery em Member

Я зробила трішки по-інакшому..я видрукувала ті листи і дала почитати, на що мені сказали, що його вона також дістає...набивається на зустріч...але він як може відбивається...
    Та і шеф не святий..нещодавно 2 місяці тому, до нас прийняли нову працівницю...вона з шефом їздила у відрядження..а потім поводила себе як цариця Тамара..
    А ще одна дрібниця, мій хлопець і мій шеф нещодавно дізналися про існування один одного...і далі стоять на своєму...

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Кхе-кхе. Як там говориться?! Дівчата, не кохайте неодружених, нікого не покохав і вас не покохає. Не кохайте розлучених, свою покинув і вас покине. Не кохайте вдівців, свою довів і вас доведе. Кохайте одружених, свою кохають і вас кохати будуть )))))
    А щодо суті питання, то тут ніхто не знає ні Вашого шефа, ні Вашого залицяльника. І тому навряд чи дасть мудру пораду. Можна лиш меркантильну- вибирайте того, хто більше заробляє :)
    це який такий вільний час в будні і на роботі? :)))
    нє, ну тоді взагалі виходити заміж не потрібно ;)

• Подобається Подобається x 6
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зробіть по іншому - візьміть відпустку на тиждень, кудись поїдьте, відключіть телефон і через тиждень увімкніть. Хто першим з двох задзвонить - за того і виходьте...

Рулетка - значить рулетка :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я принципово проти службових романів.
    Колишня дівчина того хлопця може робити Вам назло якщо він її кинув.Через те.я б не дуже звертала на то увагу і розказал б йому про її "поради" Вам щодо нього
    А головне.слухайте своє серце.

8. Picasso

фі-і-і-і. Це просто уподобитись до тої дівчини :)

кгм. Шеф- це не завжди власник фірми. ;)

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

'Svjato, Ви, випадково, знаєте ту дівчину і її телефон??!! :)) Часом не її шеф? ;):tongue::tongue:

• Подобається Подобається x 7
  9. Mery em

Mery em Member

мене не відпускають....
    ну тут навпаки кинула вона його заради іншого, який обіцяв їй одруження, а в кінцевому випадку розвів на секс і кинув..

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

я трішки іншого виховання...вважаю що жити до одруження, це нечесно по відношенню до жіночої половини...бо в такому випадку від неї майже нічого не залежить..а чоловік сидить на троні і забагає..

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

хочу зазначити, що також...тому завжди ігнорувала запрошення...але зараз він мене просто закидує смс-ками...

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Правду знають тільки вони,бо в кожного СВОЯ правда.
    Тут і правда Вам ніхто нічого не порадить,у кожного своє бачення ситуації.В кінцевому результаті рішення буде тільки за Вами і тільки Ви знаєте чого хочете і як буде для Вас краще.

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Похоже на начало сценария нового "мыльного" сериала

• Подобається Подобається x 10
  12. Picasso

нє, ну ця відмазка-виправдання не канає. Це може бути не зовсім правдою з високою імовірністю

Ай-йай-йай. Починається мексиканський серіал. Дуже просто перевіряється. При тій колезі-цариці ніжно берете шефа за руку і питаєте чи не хоче він на каву ввечері. Якщо на другий день фейс шефа не подряпаний і в офісі не наелектризоване повітря, значить комусь щось видалось . Нє?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Значить ви вже заміжні... ;)

14. Mery em

Mery em Member

у відпустку..шеф має право відпускати, він мій безпосередній керівник...а він не хоче... каже що пропаде:)))

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

принаймі мені це так подали...

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

думаю це був разовий захід:haha:

15. Peri

Peri Well-Known Member

Можна спробувати уявити,що пройшов рік,три,десять...Кого з них ви собі уявили біля себе?:)

• Подобається Подобається x 4
  16. Mery em

Mery em Member

а обох можна?:haha: Дякую за запитання....постараюсь побути сама і поуявляти..бо зараз чомусь важко...

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

тому що дівчина стає від чоловіка більш залежною...вона наче його доповнення...а чоловікові вже стає нецікаво...

17. Green belt

Green belt Well-Known Member

А з кількості смайлів у дописі і непослідовності викладення думок з*являється підозра - що менше.
    "Той мені моргає, той мене гукає..." а я бідненька, як вершник .... без голови.
    Ось тут , дівчина також не могла вирішити :) Може і Вам так спробувати, встати між ними і нехай вас кличуть:)))

• Подобається Подобається x 1
  18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та йой...
    Заведіть третього, або третю

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

:good::haha::haha:

• Подобається Подобається x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колись давно у нас на роботі одружений хлоп загуляв, а намічалася вечірка - зустріч Нового Року. І от на вечірку приволік він свою коханку. А його дружина, видно прорахувала таке і неочікувано прийшла також... ну й почалося... спочатку словесно, а потім рефлекції з виривання волося між коханкою та його дружиною.
    А той хлоп стояв собі так спокійно і дивлячись на це все казав:
    которая побєдіт - с той буду жить.

Весело було.... Природній відбір, йопересете....

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)