Щойно вперше натрапила на жіночий сайт, який можна назвати інтелектуальним! **** Це дуже цікавий, іноформативний, різко відрізняється від інших попсових жіночих сайтів, де обговорюється лише косметика та інший непотріб. Мабуть єдиний сайт, який може бути цікавим для розумних жінок! Дуже раджу почитати!
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Арігінальна (с) P.S. Сайт не читабельний. Колірна гама нікуди негодиться.
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! щось у дизайні є привабливе.... але елементи дизу між собою не в’яжуться... (якщо про диз пішла мова)...
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! на вигляд страшненький а зміст на перший погляд не особливо інтелектуальним здається
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! вибачте,але дазайн сайту ніби з років коли до появи самого інтернету було ще дуже далеко.ідея не зла,але самі теми ... наприклад рубрика ВАЖЛИВО нібито наші бабці писали. хоча проблема не в темах,сайту потрібен добрий дизайнер.приваблива,сучасна картинка і дівчатам буде цікавіше.
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! агов!... сайт робила жінка, вона намагалася його зробити цікавим і стильним... трошки доопрацювати — і все вийде...
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! раджу почитати про " шлюб з іноземцем", дуже весело цей сайт на замовлення мінестерства в справах молоді?
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! Хм... А до якої категорії можна віднести мій сайт (вибачте за офтоп) *** . Коли був задум його створити, я хотіла щоб він був сайтом для категорії 16-35 років, феменісток. Але не вийшло... Звичайний сайт.
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! Це не оффтоп, а спам (від самого першого допису, карається набиванням подушок для панянки пір'ям).
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! спам... щодо вашого сайту.... простий, аж занадто... форум знайомий.... без бази даних?..
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! ага. mySQL тариф не дозволяє використовувати Розквіт для кар'єри )
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! А Ви які б пропонували? Наспівуючи: А з ким будеш доживати, Голубе сивенький...
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! а я б без рамок пропонувала. так наче в 36 вже кар"єри не можна зробити...
Відповідь: Жіночий сайт - інтелектуальний! Сайт непоганий,дійсно.Но,трохи не для мене-переважно все,шо називається словом "жіноче" мене не цікавить або мало цікавить А де там дизайн?Там нічо конкретно,шо би показувало якийсь задум чи цікаву ідею,немає.І не тре казати "диз"-мене то зачіпає! :p