Жіночий клуб Лілея - этот сайт разрабатывается женщинами нашего региона для информационного и приятного общения между собой ,при поддержке "Львовского клуба активного отдыха" и технической поддетжке компании "SolТech" Пока дизайн и программа в процессе доработок http://www.lileya.lviv.ua/
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Потенціал є, але я б словом сайт не кидався направо і наліво. То радше форум аніж сайт
Відповідь: Жіночий клуб Лілея По моему всё зависит от выкладываемой информации, некоторые сайты кроме как красивым плакатом не назовёш, так же как и форумы в которых один флуд, тоже тяжело назвать- форумом. А что случится дальше с этим женским форумом- посмотрим, ведь наши Львовские дамы уже особенные
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Ой как хорошо обсудили "Глянец" Порвите пожалуйста и наших програмистов Гы
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Наверное потому, что его разрабатывают дамы? А мне понравился раздел- Чоловіки - слабка половина людства )))), чесно говоря это ещё мягко (со слов женщин)
Відповідь: Жіночий клуб Лілея гарненький гламурний сайтик..... пропатчений ІПБ.... молодці!.... я би відділив теми: парна\непарна, тому що тяжко переглядати....... якісь би напівтони: #884a2c -- #8F5031 -- #824629
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Не зовсім зрозумів, про котору "Лілею" йдеться? Це клуб колишніх пластунок? Там в букві "І" оця "лілея"? А, якщо серйозно... В Мозіллі, принаймні, троха "сокирно" для "жіночого". дійсно, напівтонів бракує. :cowboy:
Відповідь: Жіночий клуб Лілея 1. це не сайт, а форум 2. кольористика та наповнення - мені не сподобались. все дуже примітивно. тепер мені все зрозуміло) я звернулась не до тієї аудиторії. ніхто з моїх знайомих на цьому форумі би гарантовано не сидів..... розумію, різні смаки. інтереси. кола спілкування, соціальний статус і т.д. Але головне, що форум україномовний. Львів"янам сподобається)))
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Напевне, "соціальний статус" можна було виділити "жирним" і рожевим кольором. Нє?
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Хм....Текіло, Ви ніби доросла жінка...а поводите сеье, наче дитина, в котрої відібрали цукерку.... ( я вже морально приготувалась до бані) Цей сайт-форум дійсно КРАЩИЙ за Ваш. І це ФАКТ. Щодо соціального статусу...поясніть мені, плз...на який це такий статус розрахований Ваш журнал?
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Это пока тестовый форум и дизайн. Я горжусь Львовом и поэтому нашим женщинам поможем, чем можем и чем не можем ...но пока они сами стараются для себя. Просмотрев кучу женских сайтов- в основном это сайты от журналов, где обсуждаются те же статьи издательства и так, лёгкий трёп о том, о сём. А наши дамы хотят обсуждать Львовские салоны красоты, мастеров причёсок, маникюра, магазины моды, акции- всё связанное с нашим прекрасным городом. По моему- здорово. Все ошибки со временем исправят.
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Вілтіс, слідкуйте за собою) Я висловила свою особисту думку. Маю на цеправо. в чому проблема? форум - примітивний. нічого особливого, незвичайного. цікавого чи гарного там для себе не знайшла. Але мене не дивує, чому він подобається вам.
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Ну, це вже схоже на особисту образу. Відкрию Вам секрет: -- щодо розумних жінок --в мене 2 вищі освіти ( як і в багатьох форумчанок тут ...а в декого і 3)))) -- навчалась за кордоном...часто буваю в Європі і поняття "шик", "мода" мені знайомі не зі сторінок журналів -- щодо соціального статусу. Ну, тут на жаль...офіційно я студентка. Аде, це лише офіційно, бо маю свою квартиру, хорошу роботу і розпочинаю власний бізнес -- щодо краси. Ну, тут питання спірне...Комусь подобаюсь, комусь --ні...))) А тепер, УВАГА, питання : чим я не підхожу під Вашу цільову аудиторію???
Відповідь: Жіночий клуб Лілея мене не цікавите ні ви, ні інформація про вас, ні тим більше ваші секрети. ще раз кажу, перед тим, як переходити на особистості слідкуйте за собою.
Відповідь: Жіночий клуб Лілея На особистості ніхто не переходив, доки Ви не почали ображати форумчанок своїми підтекстами. Бажаю Вам, аби Ваш сайт процвітав. А нам там робити нічого ( адже сайт для тих, хто лише хоче збудувати карєру, стосунки і т.д., а дівчата на форумі вже такими Є і все це мають...і навіть більше ( я про тему ---Маленькі чуда Ви ж просили відреагувати на ваш сайт...люди висловили СВОЮ думку. А Ви почали переходити на образи .
Відповідь: Жіночий клуб Лілея якщо комусь щось не сподобалось - зверністься до модератора або адміністратора. я впевнена, вони детально розглянуть всю ситуацію та зроблять висновки. Якщо є якісь конкретні пропозиції, запитання особисто до мене - прошу в ПП. Ви поступили не гарно - намагаючись перейти на особистості і оцінюючи мою поведінку. тож я вам кажу - слідкуйте за собою. на тому в мене все.
Відповідь: Жіночий клуб Лілея текіло, фтопку абіди.... дизайн на рівні 10-го класу школи..... старший брат робив? подивіться шкури, які я запостив..... як мінімум, нехай він просто поекспериментує з ними.... хоча за тими посиланнями можна знайти кілька десятків шабів.... я навів просто як приклад... успіхів, і менше гнівайтеся -- інтернет-бізнес це не любить....
Відповідь: Жіночий клуб Лілея Я б на Вашому місці звернувся до адміністрації сайту з проханням, щоб повитирали все що ви тут пробували винести на суд аудиторії а вас тупо не зрозуміли.Бо раптом з Ваших знайомих хтось зайде і побачить що така гламурна дама і тусується на такому відстійному форумі. То ж соромно буде, чи Ви то переживете. Як на мене вас зовсім не цікавила думка з Вашим журналом,просто хотіли щоб Вас похвалили. Не вийшло- зробили винними тих, до кого звернулись за оцінкою. Мене наприклад не цікавить ні ваш "Глянець" ні "Лілея"- то не моє, тому не хвалю і не критикую тим більше, а зневажливо ставитись до оточуючих негарно. Не подобається Вам аудиторія, то чого ж ви тут ведете дискусію.