Жінки що цікавляться політикой заслуговують на повагу більше ніж чоловіки?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 2 лип 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Хотів започаткувати опитування в звичайному форматі, але передумав. Бо якось не дуже правильно б було так робити по відношенню до жінко -форумчанок, таким чином зазделегідь ставлячи їх в незручне становище і позбавити їх можливості висловитись стосовно своїх родинних, чи просто оточення реалій. Тому хотілося б дізнатись чи цікавляться політикой ваші дружини, сестри, матері і т.д. (питання чоловікам) І відповідно жінкам - чи цікавляться політикою ваші близькі чоловіка, а разом з тим і жінки із Вашого оточення. І саме головне, як до їх зацікавленості ставитесь ви.
    Дякую.

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Цікавлюся з радянських часів, як і більшість людей з мого оточення.
    Чоловік має уявлення про стан страв, своє ставлення до політиків, свої дуже помірковані погляди, може їх відстоювати. Матуся теж цікавиться і на свій вік непогано інформована і досить активна.
    Буває так, що наші погляди не співпадають, на виборах інколи голосували за різних людей, різні партії, але ніколи це до конфліктів не приводило. :)

3. ГРАНД

Дякую. По Вашій манері ведення дискусії та обстоювання своєї точки зору, викладене Вами, не дає підстав сумніватись.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я, як випадковий письменник, буваю на книжкових ярмарках. Жінки по відношенню до чоловіків (70:30) більше цікавляться літературою.
    А в більшості наших мужиків закладено невігластво в вигляді :"Та я все знаю!".

5. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я сам вопрос не очень разумею...Женщине бОльший респект за политическую активность, чем мужчине?
    В честь чего?

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

Теж полюбляю по книжкових ярмарках "погуляти" :). Ну і читати люблю. :)

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

Работа, дети, кухня, муж и еще и политика - конечно женщине посложнее быть политически активным человеком. Вернее политически информированным, т.к. интерес к политике требует определенной информированности по целому спектру вопросов, а это время... Хорошо, если эта тематика переплетается с работой, а если нет, то...
    Мужчине вроде бы и положено интересоваться политикой, уметь взвешивать и анализировать, да и решения принимать, но... Все чаще сталкиваюсь с тем, что политические предпочтения формируют жены, да и именно женщины чаще отстаивают свой политический выбор в семье. :)

8. Luna

Женщине действительно сложнее...И как любой человек, она просто физически не может быть "универсальным солдатом". Мы все понимаем, что политическая активность в любом случае несет ущерб семье, детям и работе - основной. Поэтому огромный плюс за активность - как и мужчине, да если ещё с пользой...А как женщине - сложно сказать, стоит ли ставить плюсы.
    А что там кому положено...это условности.

9. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Лучше бы женщинам в политику не лезть...как вспомню Богословскую - так вздрогну и других наших "диячек" тож хорошим словом не поласкаешь)))

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Відповідь дуже проста. За історію існування таких істот як люди в мужиків сформувався більш примітивний мозок - взяв булаву, пішов щось вбив, потіг в печеру, нажрався, ліг спати... В жінку природа заклала більшу гамму обов'язків, що в українському суспільстві підкреслилося в часи козацтва. Попереднє варто порівняти з прайдом левів, де навіть їжу добуває самка.
    Так ось сучасне жлобство й повернуло наших "та я все знаю" до примітивного - робота (це, якщо ще є), пиво, якесь примітивне шоу та трьоп з кумом про "велике". Оця зашореність й привела, що ці "тріпуни про велике" від рядового п'янички до Яворівського з якимось "ригіоналом" за тридцять років "просрали" все на світі для себе й своїх нащадків. А малопідготовлені теоретично жінки за цей час витягли все на кравчучках - від дітей до спасіння залишків економіки. При цьому навіть на сучасних малочисельних мітингах протесту з тих, кому за 60, жінок НАБАГАТО БІЛЬШЕ, бо вони не такі ІНЕРТНІ.
    Після цього всього хочеться співати не "Чому я не сокіл...", а "Чому я не жінка...". Та це вже інша історія.
    Після прочитання написаного жінок прошу НЕ ДЕРТИ НОСА вверх.

11. Luna

А БУДЕМО дерти)))))

12. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

это потому что удается сглаживать острые углы. а у меня мама с теткой полгода не разговаривали, поругавшись из-за политических пристрастий)))

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І навіщо я написав?! Ось так і Юля себе завела в ранг незамінної. Правда й Яник вже себе Віктором Македонським вважає. Та я ж про них нічого не писав! Вірніше, не писав нічого хорошого.

14. Luna

Та не переймайтесь...Ніс кирпатий не так вже й погано))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це мабуть тільки в слов'ян з угро-фінами. А в інших - подавай так званий "греческій".
    Та повернемося до теми. Непристосованість чоловіків до сучасного життя з його змінними викликами підтверджує статистика інфарктів та інсультів, цих датчиків реакції організму на навколишні подразники. В чоловіків вони частіші - в Центрі серця, де я рихтував свою "непристосованість", статистика жінок та чоловіків була десь 15:85. Тому я навіть з точки зору піклування про фізичне здоров'я гнав би безробітних чоловіків на політичні мітинги для розминки судин та м'язів.

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

А Вы вспомните Чечетова, Колесниченко, Лукьянова, Болдырева, Левченко... ;)

17. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Дык с ними и так все ясно!))) А Женщина - это слово с большой буквы, а тут...Ганька Герман, Ульянченко, Богатырева, Богословская...:sad: Я хочу думать о женщинах хорошо и поэтому пусть они обходят политику десятой дорогой) Это конечно не значит, что они не имеют права высказывать свою точку зрения:rose:

18. ГРАНД

Щось вас пані та панове стало заносити в де що інший степ. Я цікавився не про жінок в політиці, а про жінок які цікавляться політикой без відриву від основного роду діяльности. А це не одне і те ж.

19. ГРАНД

20. ГРАНД

а де твій аватар? :)