Давно хотів, але нарешті надумав таки відкрити гілочку. Я ітак вже в бутилку заліз, втрачати, в принципі, нічого... Цілком свідомий того, що, можливо, викличу на себе гнів і розтрачу останню любов і повагу останніх форумних коліжанок, які ще в мене взагалі лишилися, але... є ж такий аспект в нашому житті, то чому б його трошки не обговорити... Додано через 24 хвилини От, приміром, дозволено 60, спереду авто їде строго 56... по крайній лівій полосі, причому права вільна. К ґадалкє нє хаді - жінка за кермом, чи пенсіонер старезний, як німаки кажуть, "в капелюсі". В більшості випадків, принаймі. Чи кожного дня зранку: виїзд з другорядної на головну, наліво в дальній ряд. Черга на кілька машин утворилася, знову хтось вагається півгодини, виїхати не може. Так, жінки за кермом обережніші і дисциплінованіші, але коли треба швидко з пункту А в пункт Б, причому з найменшими втратами... Чи 1.500км. за добу зробити, чи взагалі прийняти за долю секунди зреагувати і єдино правильне рішення в екстремальній ситуації, чи накінець по карті в чужому місті зорієнтуватися... Обережний, дисциплінований водій зовсім не означає хороший водій. :shutup:
Відповідь: Жінка за кермом. Так ведь и сами экстремальные ситуации больше создают именно мужчины.. Сами создают трудности, а затем хвастаются тем, как "героически" их преодолели...
Відповідь: Жінка за кермом. Так і справді жінки більш акуратніші за кермом, і рідше йдуть на ризик, вискакуючи на зустрічну смугу, а історії про помаду зеркальце і гребінець за кермом придумують самі чоловіки , щоб хоч чимось нас заплямувати
Відповідь: Жінка за кермом. Та та , придумали .... Таксі - жінка водій ... я вже машинально другий ремінь безпеки шукав і подумки складав заповіт.... а поки очі шарили по салону нарахував зо шість косметичок , 3 дамських детектива , і всяку іншу фігню: помади, туші ...ше шось но йа не розбераюся ))) А пяна жінка за рулем ...то навіть Спілберг і Лукас з їх спецефектами, нервово курять в сторонці.
Відповідь: Жінка за кермом. В мене є сестра. В Теребовлі. то,я вам скажу камікадзе за рульом... Її чоловік іно вийойкував...
Відповідь: Жінка за кермом. В чужому місті орієнтуюсь, поганяти без наслідків можу, коли переді мною хтось плететься - нервуюсь, по картах орієнтуюсь так само непогано. Напевне я не жінка. :cowboy:
Відповідь: Жінка за кермом. Реакція чоловіка, коли як черепаха за кермом повертає чоловік: "вуйку, та рухайся!" Реакція чоловіка, коли як черепаха за кермом повертає жінка: "рухайся, дурна бабо!" Чому ? А ще смішить, коли після викрикнутого "точно баба за кермом", настає секундне остовпіння від того, що за кермом, як раптом виявляється, таки чоловік...
Відповідь: Жінка за кермом. Масік, зет і тим більше Марія! Та ніхто на вас не наїжджає і не заперечує персонально ваших можливостей. Безсумнівно, що ви всі належите до 20, 30 чи навіть 40 процентів жінок, які суперово їздять, краще навіть ніж багато чоловіків. Я от, приміром, нераз в Тевтонії бачив жінок - водіїв автобуса. Факт. І навіть два рази жінку - дальнобійника. Кількатонної вантажівки, навіть з причепом. Не видів, правда, як вона під загрузку підрулювала, але факт є факт. Про щось це говорить?! То чому б спокійно думками не обмінятись... "так, є таке. Але загалом жінки менше професійно шоферують, бо сім"я, діти, техніка, брудні руки та й попробуйте жінку на польові умови без душу в відрядження заслати?!" - "Ну, маєте рацію, Марія, зет, масік, Іспанка..." І далі по темі бла-бла-бла... Так нє, треба бачити бажане і під проводом Лілі на амбразури... :D
Відповідь: Жінка за кермом. Мені подобається "мутити ваш осадок", сер. Тут теж є жінки-водії автобусів. Щиро кажучи, з ними їздити приємніше, бо не так сильно шарпають транспортом. У звичайних машинах жінкам довіряю менше. Може, тому, що в мене більшість знайомих дівчат блондинки?
Відповідь: Жінка за кермом. Ух ти, бачите які ми з вами обоє передбачувані тут зібралися... Во, то вже щось подібне нарешті. А то зразу з бар"єра :feminist:... Взагалі маю таке спостереження. Кожен учасник руху, практично без вийнятків,і я, і ви всі, і навіть афтерстеп - почувається королем на дорозі, і графом монтекрісто... Кожен переконаний, що він єдиний правильно їздить, а всі решта зелені новачки. Персональна, власна тваринна територія переноситься на машину, і хтось посягає на моє авто - це ніби за пазуху лізе. Додано через 1 хвилину Ну я радий, що хоч щось приємного вам роблю.
Відповідь: Жінка за кермом. Е, то не з бар'єра, то коли лінь докладно читати перший допис, а ще більше лінь іти з гілки щось не ляпнувши попередньо... раз зайшла... А у мене в Канаді такого враження взагалі нема. Коли з українцями (які тут кілька років лише) їду, то таке цілком можна зауважити. У канадців повага до іншої особи просто вражає. Хоч і тут вар'ятів вистарчає. Навіть не знаю, хто більше нервує своєю їздою, китайці чи бльондинки... :shutup: Мабуть, пенсіонери. Незалежно від статі...
Відповідь: Жінка за кермом. А ще дуже часто кожен герой на дорозі поверхнево оцінює ситуацію... "Та повертай вже, шо ти тягнешся, блін, вчися їздити!"... А чоловік чи жінка жертва просто береже приміром спортивний бампер, не бажаючи розгаратати його об бардюри... І тут же за кілька хвилин жахливо перестроюється в інший ряд, викликаючи крики і пібікання іншого "героя"... Такий от круговорот дорогового життя... :p
Відповідь: Жінка за кермом. О, це дуже багато, повірте. Заодно й вам радість. Ніколи не перестане дивувати те, чому тут водії (незалежно від статі), перш ніж виїхати із бічної вулиці чи проїзду чекають на іншу машину, аби її пропустити, або просто чекають, поки якась машина з'явиться, аби перед нею вскочити на головну. Кобіти, виїжджаючи із паркінґу біля магазину, (із усіх пережитих випадків) ніколи не дивляться чи не треба раптом когось пропустити. І що вони там думають, після тих закупів? Складають меню вечері? Додано через 2 хвилини Один знайомий вирішив якось перевірити мою реакцію на особливі ситуації. Дав читати якийсь папір, а тоді, коли я занурилася в перегляд написаного, раптово вдарив по гальмах... Я була пришпилена, тому мені ніц не сталося. Він не міг надивуватися, що я ні звука не пустила, тільки погляд кинула перед себе, видивляючись небезпеку, до якої готуватися. І як з такою людиною потім їздити? Що за такі експерименти?
Відповідь: Жінка за кермом. +10 Ну взагалі я не вар"ятизм і не манеру їзди мав на увазі. Психологічно кожен вже налаштований, лише до авта сідаючи - "я правильно їду, і точно знаю правила, а що ті всі решта матолки витворяють - Бог його святий знає..." Навіть пенсія, який/ка зараз 30 км/год. буде пхатися і кожну мурашку шанобливо об"їжджати - і той так думає, що всі помиляються, тільки не він. От приміром, їде спереду хтось 20 км.год, ну вбив би, колєра... А то спереду Мих собі тягнеться і по сторонам зиркає, бо йому бачте на тій вулиці певний номер будинку знайти треба. Чи собі просто прикурити вирішив чи диск до магнітоли шукає... А я би його вже закатрубив на місці, повільно і з насолодою, бо в садочок не встигаю і на арбайт запізнююсь, хоч бідний Мих Богу душу не винен... А якби замість Миха яка жіночка попала, чи бляндінка - все, пиши пропало, ніде правди діти - тоді гуляй душа... А на наступний день на місці Миха-блондинки я вже номер будинку шукаю на швидкості 8 км.год... І щиро дивуюся чого ті всі козли сигналять ззаду, хіба так тяжко зрозуміти?! Во що я мав на увазі...