Дуже легко, якщо придивитись до жестів, рухів та інших складових поведінки людини на вулиці, чи під час спілкування, можна сказати про стан її думок, намірів і навіть характер. Людина котра хвилюється, завжди робить лишні безпідставні рухи. Під час брехні людина час-від-часу згинає мізинний пальцець, який відповідає за енергетичний мередіан серця, а серце не любить брехні. Вмсокопіднята голова в більшості випадків признак самозакоханності і самодурства. Широко розставлені руки - відсутність самоконтролю та надмірна самовпевненість. Сутулість - схильність до афер, махінацій та взяточництва. Постійно бігаючі очі часто вказують на здатність до скандалів, наклепів, крадіжок і провокацій. Якщо хтось безпричинно і безпідставно починає Вас восхваляти, чи возвеличувати - 100% він вже западлив Вам або хоче западлити. Повільна хода з нормальною постановою корпуса та голови вказує на нормальний психологічний, психічний та фізичний стан людини і т.д..
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. Під час розмови кінчика носа 2-5 разів торкається - говорить неправду... взагалі крутиться рукою в районі рота - негативні, непозитивні емоції, турбота... Та то ціла наука, сотні книжок написані, купа жестів. Дуже люблю за жестами слідкувати, вони часто в пригоді стають. Наприклад, сидить чоловік, руки-ноги схрестив, рукою коло рота водить... такому нічого не продаш. Тоді варто продавцеві товар просто в руки дати, вигравши двічі - покупець оглядає ближче і може зацікавитись, але найважливіше - щоб взяти, він змушений був розплести руки, змінити закриту позу, таким чином підсвідомо знявши блок, захист, відкрившись продавцеві. Жести треба спостерігати, вміти читати і використовувати.
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. Щойно мав цікавий випадок. Йду. а на зустріч мені мужчина. Живіт дугою вперед, голова частково припіднята, руки вєєром похитуються навколо туловища. очі час-від-часу ловлять мене, то опускаються вниз. Ясно, думаю, щось питатиме але по своєму гоноровий, бо багато знає, що все може. І дійсно. наблизившись до мене, запитав де живе той то і той то. Після того. як я йому відповів і почав детально пояснювати, він зупинив мене, сказавши не потрібно пояснювати, він знає де. Що і потрібно було доказати...
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. деякі жести мають подвійне значення, дивіться не сплутайте
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. Якщо я складаю руки під час розмови, значить, на щось образилася або щось розізлило. Чоловік знає, то зразу обніматися починає...
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. Аналогічно! Коли я ображають чи не задоволена чимось, то роблю вигляд ображеної дитини.. Щодо рухів, в мене є така звичка торкатись вух при розмові, кульчика, загортати волосся за вухо, або поправляти волосся.. Що воно означає?
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. У мене воно підсвідомо виходить. Так само, якщо у мене хороший настрій чи я щаслива, то починаю рухати пальцями на нозі, або просто нею "мердати", як песик хвостиком. Це теж підсвідомо і мені завжди ніяково, коли чоловік на це увагу звертає.
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. Як на мене, то усе це по-перше, субєктивно, по-друге, щоб справді користуватися розгадуванням мови жестів, тре дуууже глибоко тим займатися. Як скажімо, хіромантія - це ж ціла наука. Стосовно схрещування рук на грудях - мені, скажімо, так фізіологічно просто легко сидіти чи стояти, і нічого це не означає. Тут тре набагато глибше дивится.
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. /Щодо рухів, в мене є така звичка торкатись вух при розмові, кульчика, загортати волосся за вухо, або поправляти волосся.. Що воно означає?// nirvanka //. Думаєте. що відповісти і намагаєтесь зрозуміти співрозмовника і допомогти йому.
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. Це коли ви одна на зупинці стоїте і нікого не чіпаєте. Але при розмові, контакті з іншою персоною цей жест можна вже по-іншому трактувати, з великою імовірністю точності...
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. Можна, але вже стереотипи. Ну зручно мені так. А то, руки складеш на грудях, повернеш стільчик спинкою вперід, бо спина тебе болить, а так легше спиратися, і от кожен вже строїть з себе психолога і каже, що не треба так закриватися.... і т.д. :bazar::D
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. От-от. Мене троха дратує коли мене починають "розгадувати" - завжди як помічаю таке зауважую - Ви краще слухайте, що я кажу - більше почерпнете інформації.)) Ну але якби ніс зачухався і хтось би заявив, що я збрехала - пішов за двері офісу відразу))) І щодо осанки смішно - якщо голова високо піднята - самозакоханий, а опущена - аферист? Хіба не буває струнких аферистів? Чи скромних людей низького зросту яким доводиться високо голову тримати?? ггг. Жести надають скільки інформації - не більше 10-15 відстків. Так що давайте чути і бачити один-одного без додумування того, чого не тре.) Я колись вичитала навіть що по напрямку погляду можна визначити чи зрадив тебе чоловік. Щось на зразок - ти задаєш йому питання - і якщо образи в голові є - то погляд звертається праворуч вверх (не пам"ятаю вже - не використовуйте цього). Так от внаслідок експерименту виявилось, що є багато людей які завжди майже дивляться прямо на тебе, коли брешуть. ))
Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше. Часто рухи та жести можуть бути більш ніж двозначними. Наприклад - постава, заокруглена спина може означати просто скаліоз (в наш дуже поширене явище), або те, що людина багато працює за столом і звикла неправильно тримати поставу. Правда така ознака як бігаючі очі майже завжди викриває нещирість співрозмовника; дуже рідко це може бути обумовлене великою нервозністю і занепокоєністю суб'єкта через власні проблеми. В унаверситеті нам рекомендували ознайомитися із книжкою Алана Піза "Мова рухів тіла".