Жести, рухи, поведінка та інше.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 14 чер 2008.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Дуже легко, якщо придивитись до жестів, рухів та інших складових поведінки людини на вулиці, чи під час спілкування, можна сказати про стан її думок, намірів і навіть характер. Людина котра хвилюється, завжди робить лишні безпідставні рухи. Під час брехні людина час-від-часу згинає мізинний пальцець, який відповідає за енергетичний мередіан серця, а серце не любить брехні. Вмсокопіднята голова в більшості випадків признак самозакоханності і самодурства. Широко розставлені руки - відсутність самоконтролю та надмірна самовпевненість. Сутулість - схильність до афер, махінацій та взяточництва. Постійно бігаючі очі часто вказують на здатність до скандалів, наклепів, крадіжок і провокацій. Якщо хтось безпричинно і безпідставно починає Вас восхваляти, чи возвеличувати - 100% він вже западлив Вам або хоче западлити. Повільна хода з нормальною постановою корпуса та голови вказує на нормальний психологічний, психічний та фізичний стан людини і т.д.. :)

• Подобається Подобається x 4
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Жести, рухи, поведінка та інше.

Під час розмови кінчика носа 2-5 разів торкається - говорить неправду... взагалі крутиться рукою в районі рота - негативні, непозитивні емоції, турбота...
    Та то ціла наука, сотні книжок написані, купа жестів.

Дуже люблю за жестами слідкувати, вони часто в пригоді стають.
    Наприклад, сидить чоловік, руки-ноги схрестив, рукою коло рота водить... такому нічого не продаш. Тоді варто продавцеві товар просто в руки дати, вигравши двічі - покупець оглядає ближче і може зацікавитись, але найважливіше - щоб взяти, він змушений був розплести руки, змінити закриту позу, таким чином підсвідомо знявши блок, захист, відкрившись продавцеві.

Жести треба спостерігати, вміти читати і використовувати.

• Подобається Подобається x 3
  3. консультант

Щойно мав цікавий випадок. Йду. а на зустріч мені мужчина. Живіт дугою вперед, голова частково припіднята, руки вєєром похитуються навколо туловища. очі час-від-часу ловлять мене, то опускаються вниз.
    Ясно, думаю, щось питатиме але по своєму гоноровий, бо багато знає, що все може. І дійсно. наблизившись до мене, запитав де живе той то і той то. Після того. як я йому відповів і почав детально пояснювати, він зупинив мене, сказавши не потрібно пояснювати, він знає де. Що і потрібно було доказати...

• Подобається Подобається x 1
  4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

деякі жести мають подвійне значення, дивіться не сплутайте :)

• Подобається Подобається x 9
  5. консультант

І не тільки подвійне.

• Подобається Подобається x 2
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Якщо я складаю руки під час розмови, значить, на щось образилася або щось розізлило.
    Чоловік знає, то зразу обніматися починає...

• Подобається Подобається x 1
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Аналогічно! :) Коли я ображають чи не задоволена чимось, то роблю вигляд ображеної дитини..

Щодо рухів, в мене є така звичка торкатись вух при розмові, кульчика, загортати волосся за вухо, або поправляти волосся.. Що воно означає?

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У мене воно підсвідомо виходить.
    Так само, якщо у мене хороший настрій чи я щаслива, то починаю рухати пальцями на нозі, або просто нею "мердати", як песик хвостиком. Це теж підсвідомо і мені завжди ніяково, коли чоловік на це увагу звертає. [​IMG]

9. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Як на мене, то усе це по-перше, субєктивно, по-друге, щоб справді користуватися розгадуванням мови жестів, тре дуууже глибоко тим займатися. Як скажімо, хіромантія - це ж ціла наука.
    Стосовно схрещування рук на грудях - мені, скажімо, так фізіологічно просто легко сидіти чи стояти, і нічого це не означає. Тут тре набагато глибше дивится.

• Подобається Подобається x 5
  10. консультант

/Щодо рухів, в мене є така звичка торкатись вух при розмові, кульчика, загортати волосся за вухо, або поправляти волосся.. Що воно означає?// nirvanka //.

Думаєте. що відповісти і намагаєтесь зрозуміти співрозмовника і допомогти йому.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це коли ви одна на зупинці стоїте і нікого не чіпаєте. Але при розмові, контакті з іншою персоною цей жест можна вже по-іншому трактувати, з великою імовірністю точності...

12. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Можна, але вже стереотипи. Ну зручно мені так. А то, руки складеш на грудях, повернеш стільчик спинкою вперід, бо спина тебе болить, а так легше спиратися, і от кожен вже строїть з себе психолога і каже, що не треба так закриватися.... і т.д. :bazar::D

• Подобається Подобається x 6
  13. bora

bora Well-Known Member

От-от. Мене троха дратує коли мене починають "розгадувати" - завжди як помічаю таке зауважую - Ви краще слухайте, що я кажу - більше почерпнете інформації.)) Ну але якби ніс зачухався і хтось би заявив, що я збрехала - пішов за двері офісу відразу))) І щодо осанки смішно - якщо голова високо піднята - самозакоханий, а опущена - аферист? Хіба не буває струнких аферистів? Чи скромних людей низького зросту яким доводиться високо голову тримати?? ггг.
    Жести надають скільки інформації - не більше 10-15 відстків. Так що давайте чути і бачити один-одного без додумування того, чого не тре.) Я колись вичитала навіть що по напрямку погляду можна визначити чи зрадив тебе чоловік. Щось на зразок - ти задаєш йому питання - і якщо образи в голові є - то погляд звертається праворуч вверх (не пам"ятаю вже - не використовуйте цього:)). Так от внаслідок експерименту виявилось, що є багато людей які завжди майже дивляться прямо на тебе, коли брешуть. ))

• Подобається Подобається x 6
  14. Ganna

Ganna Member

Часто рухи та жести можуть бути більш ніж двозначними. Наприклад - постава, заокруглена спина може означати просто скаліоз (в наш дуже поширене явище), або те, що людина багато працює за столом і звикла неправильно тримати поставу.
    Правда така ознака як бігаючі очі майже завжди викриває нещирість співрозмовника; дуже рідко це може бути обумовлене великою нервозністю і занепокоєністю суб'єкта через власні проблеми.

В унаверситеті нам рекомендували ознайомитися із книжкою Алана Піза "Мова рухів тіла".

• Подобається Подобається x 5
  15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 12
а де твій аватар? :)