Всім відомо, що жеки (ЛКП) руйнують львів, вимагають у людей гроші за ненадані послуги, знущаються над людьми, які змущені проживати в поганих умовах та будинках, які розвалюються. люди самі ремонтують свої будинки, а ЛКП вибиває борги за допомогою проплачених суддів, виконавців та найнятих підставних юристів. треба з цим боротись. я хоч і не юрист, але багато чого знаю, і зможу надати безкоштовну юридичну допомогу. збережемо львів від жеків
жек то мафія... о, як вони діють нагло і відкрито вчора написали в підїзді записку: завтра не буде води! підпис - Жек.
я цілком згідна що то все мафія, але з другої сторони це добре що не буде води. і у баню нікого не будуть відправляти бо не має води .--чим помитися.І знову буде місцями сморід у місті.Нема ради.
звичайно тим і закінчиться, а також машингверами, але я про юридичне вирішення проблеми. деякі люди не вміють заяву написати і подати.
Нам потрібні жеки, щоб з ними боротися? Та гнати їх в шию. Бачу, там, де є асоціяції співвласників і підїзди зроблені і сходові клітки склопакетами облаштовані і то за 2-3 роки, а що робилося до того 30 років? Нічого! Просто збирали кошти. Зараз жек має форму приватної власності, що я вважаю є маразмом. кожен жек має власників і збиває кошти за рахунок жителів. Тре просто відмовитися від від цього архаїзму і забути назавжди таке утворення, як жек.
ВІДМОВИТИСЯ найпростіше відмовитись від двох послуг і оплата зменшиться вдвічі 1. Прибирання сходових кліток Прибирання сходових кліток у будинках одно-, двоповерхової забудов не проводиться за наявності заяв про відмову цієї послуги усіх власників квартир цілого будинку, які мають відповідний особовий рахунок. У триповерхових будинках та будинках вищих забудов прибирання сходових кліток не проводиться за наявності заяв власників квартир будинку або під’їзду. 2. Прибирання прибудинкових територій У разі відмови власників квартир будинку від прибирання прибудинкової території за результатами побудинкових громадських слухань послуга львівськими комунальними підприємствами, що обслуговують житловий фонд, товариством з обмеженою відповідальністю “Стимул-Сихів“ не надається та нарахування за цю послугу не проводиться. це 2 найдорожчі послуги і від них можна відмовитись відповідно до діючого на даний момент рішення 1651 львівської міської ради http://www8.city-adm.lviv.ua/Pool%5CInfo%5Cdoclmr_1.NSF/%28SearchForWeb%29/3813090C122A65E0C22577EC004D265A?OpenDocument
kiep з чого почитнати роботи? Як скорше добитись результату щоб відмовитись від цих непотрібних послуг прибирання? І ще одне запитання: чи можна відмовитись в Залізничному р-ні від центрального опалення? Дякую за допомогу
kuzm, треба писати заяви: 1. можна відмовитись від 2 послуг: 1. Прибирання сходових кліток, 2. Прибирання прибудинкових територій. Відмовитись повинен цілий будинок, тобто один з власників кожної квартири повинен підписати заяву або окремі заяви від кожної квартири. 2. можна відмовитись від послуги Прибирання сходових кліток у триповерхових будинках та будинках вищих забудов заявою від мешканців окремого під'їзду. 3. в старих будинках з подвір'ям деяки люди мають вихід з квартири одразу на прибудинкову територію, тобто в них немає сходової клітинки. такі люди не тільки повинні відмовлятись від послуги, а вимагати повернення грошей за послугу Прибирання сходових кліток принаймні за останні 3 роки. відмова від цих двох послуг це на 50% менше отримає жек в будинках без центрального опалення. для тих хто не знає: заява пишеться в двох примірниках, або більше, якщо інші мешканці бажають мати оригінал (в принципі і копія нормально). заява подається секретарці, вона ставить печатку, дату, підпис на всіх примірниках, один залишає собі, інші віддає вам. відповідь повинна бути надана протягом місяця. по центральному опаленню я мало знаю, оскільки не маю центрального опалення, вивчу законодавство і відпишу. наразі знаю тільки те, що це також досить дорога послуга, і відмовитись від неї важче, але можна.
У нас на вул. Вулецька, відкрили клінінгову компанію ПП"ЗЗЗ", обслуговують Львів і Західну Україну. ОСББ уклало з нею договір по прибиранню. Тепер прибирають сходову клітки будинків Головна сторінка . Це гарний крок по вирішенню організації роботи ОСББ, можливо не дешево, але ОСББ працює. Також, я особистокористо користуюсь послугами тої компанії, приварають у мене на виробництві рідше у домі. Я про те, коли б усі ОСББ чи Жеки працювали відповідально і поєвропейськи то б і порядок був у країні.