Жахливе ДТП на Дніпропетровщині

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Speedo78, 12 жов 2010.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

І знову, залізничний переїзд. Ніколи не розумів, нащо на переїздах "проскакувати"! І де тільки таких водіїв маршруток набирають ???
    Детальніше тут
    http://gazeta.ua/index.php?id=357188

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пекло поповнилося одним водієм маршрутки. Іноді мені здається, що вони всі там будуть...

• Подобається Подобається x 5
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

страшний день... подібна аварія у Польщі.
    Усі учасники з буса загинули - 18 осіб.
    більше тут
    ...

4. sani

sani Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Странные обстоятельства ДТП под Марганцем (фото с места трагедии)

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Жах.....Що керувало тим водієм?
    Нехай земля їм буде пухом.

7. Speedo78

Доречі читав статистику ДТП по Україні, було декілька таких дивних випадків. Якісь майстри їхали зі зміни на "жиигулях" вночі, зупинилися на переїзді, потім акурат почали рух, і то не то, що там не встигли проскочити, чи, гальмували, а реально машина їхала помало і ВОДІЙ ЧІТКО БАЧИВ, ЩО ВІН ЇДЕ ПІД ПОЇЗД!!! Це за словами машиніста, так само і тут:
    http://www.youtube.com/watch?v=rM337640eaE
    Ну і плюс в сьогоднішньому випадку. Прям містика якась!

8. poetka

А хто його знає....

9. Speedo78

Хоча, я думаю, журналыстськы байки це все. Я сам водій, буває різне (по правилах, особливо у Львові їздити важко), десь суцільну перетну, десь може швидкість перевищу, але є у мене два залізних правила:
    - по-перше ніколи не сідаю за кермо випившим (навіть після пару грамів)
    - по-друге коли переїзд закритий (хай навіть видимість хороша, хай навіть де би то не було) стою, поки червоне світло не перестане мигати!

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Скажіть, у кого з вас не підгоряла їжа, чи не траплялося щось подібне із-за втоми, неуважності тощо?

Так само той старий водій, який 36 років за кермом... Можливо, він був втомлений і неуважний. Або захворів.

Але ХТО їх перевіряє перед виїздом? На алкоголь, на тиск, на швидкість реакції та координацію рухів? ТА НІХТО! В якій маршрутці стоїть касовий апарат і друкуються квитки? Практично ніде того немає. Скільки маршруток обладнано GPS-логгером чи тахографом, який фіксує графік руху, перевищення швидкості тощо? Скільки водіїв працюють 8 годин, а не 12-16? Скільки маршруток їздять з перевищенням кількості пасажирів, часто з перевищенням швидкості? Практично ВСІ! ЧИ можна щось змінити? НІ.

Чому? - Бо система наскрізь корумпована.

• Подобається Подобається x 15
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Показували по ТБ сюжет з місця подій....Дочка загиблої жінки сказала, що водій пропустив один потяг, а назустріч йшов локомотив якого він не помітив.
    41 людина загинула..жах...і у Польщі трагедія.Зірки так стали, чи що?

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Жах... понад 40 в Україні, 18 в Польщі, в один день. І це після трагедії з автобусом в Германії...
    ..В шестимісному бусі їхало втричі більше, ніж дозволено, сезонних робітників, які сиділи на підлозі буса... Був дуже густий туман, але не зважаючи на це, бус пішов на обгін і зіткнувся в лоб з вантажною машиною. Слідів гальмування не виявлено. Загинуло 14 чоловіків і 4 жінки, з них 16 на місці, і 2 по дорозі в лікарню...

13. sani

sani Well-Known Member

Щойно в новинах показували за 2 год до того, за 25 км від того місця, на тій самій гілці, трактор виїхав під поїзд, водій теж помер на місці

14. Полковник

Полковник миється в бані

Мои искренние соболезнования.

• Подобається Подобається x 8
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І теж сказали, що водій трактора поводив себе дивно, бачив потяг і ....

16. poetka

Армагедон.........( а як ще тлумачити) коли моя прапра -бабця була ще жива.....а народилась вона позаминулого століття.....говорила :настане час коли крилаті птахи залізні(про літаки) БУДУТЬ РОЗБИВАТИСЬ, а люди без ніяких причин божеволіти...... і ще багато чого говорила......

17. Игорь

Игорь Well-Known Member

Ужасная трагедия. Приношу соболезнования родным и близким погибшим.
    Сейчас с женой вспомнили одну историю. В середине 90-х подъезжаем вдвоём на машине к ж.д. переезду без шлагбаума. Стоит знак - проезд без остановки запрещён. В обе стороны всё просматривается метров на 200 минимум. Я хотел проехать без остановки, но сказал себе - будь цивилизованным, выполни указание знака. Остановился и передо мной пронеслась сцепка тепловоза луганского. Ни я ни жена его не видели. Как? Непонятно. Мы посмотрели друг на друга с удивлением и страхом. В конце 90-х зять моего главного бухгалтера ехал с товаришем через ж.д. переезд и их протаранила ЧМ-ка (маневровый тепловоз) всё просматривалось, но они его не видели. Хорошо машинист тепловоза успел притормозить. Зять главбуха получил сильную контузию, его товарищ погиб. Водитель у меня работал в начале 2000-х, рассказывал - ему за сорок уже было, всю жизнь за рулём (профессионал ) , призвали его в армию на сборы, вёз на грузовике таких же "партизан", как и он в кузове со стрельбища. Они там , пока ехали набрались (напились), поэтому даже не испугались. С ним в кабине офицер был. Заехал на переезд и только тогда увидел мчащийся поезд. Почему его не видел, не понимает. Нажал на всё что можно, непонятно как успел выскочить. Офицер перепугался. Что в такие моменты происходит - непонятно. Наваждение какое-то. Меня лично спасло - уважение к праву. Просто я сделал "как положено". Мы с женой этот случай запомнили на всю жизнь. Мы с женой этого поезда не видели. Вот сейчас вспоминаю. Совершенно чистые пути, ясный день. Откуда появился поезд? А ниоткуда. Просто промчался перед нами. Наваждение. Надо исполнять требования знаков дорожного движения.

• Подобається Подобається x 11
  18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Жахливі трагедії, і на Дніпропетровщині, і в Польщі.
    Я сама буквально кілька днів тому була на Дніпропетровщині... І там дійсно багато переїздів без шлагбаумів. А ті, які зі шлагбаумами тільки наполовину закриваються, і водії намагаються проскочити прямо перед поїздом. Це жах. Жахлива новина...

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Коли я дізналася, що загинуло понад 40 людей, я подумала, що частина жертв припало і на потяг, а не тільки на маршрутку. А виявляється, ці всі люди загинули в маршрутці.
    У "Еталоні" з 20-тьма сидячими місцями і 20-тьма стоячими місцями їхало 49 осіб. Тобто він був забитий "під зав'язку".
    Може, менше б людей загинуло, якби "Еталон" був не таким забитим. :sad:
    А водії запихають народ у маршрутки до позеленіння, аби зрубати побільше грошей, нехтуючи правилами безпеки.

а де твій аватар? :)