Не лякатися. Ваші горнятка, карма, лічильник дописів та купа іншої інформації нікуди не пропали. Просто вирішено трохи розвантажити ліву колонку , залишивши там лише нік, аватар і іконку статусу (онлайн-офлайн). Вся решта інформація міститься під кнопочкою поруч з ніком. По-моєму так краще... Наче більше повітря стало. Нє?
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Мені не подобається. Кіка дєнєг треба,щоб все було по-старому?
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах IMHO - було краще . 1) не так вже ліва колонка була й перегружена інфою. 2) кнопочки розгортання інфи такі маленькі, не зразу попадаєш ( особливо якщо звечора добряче прийняв "канонічной" )
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах А хто буде виступати, тому взагалі кнопочку приберем
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Тепер вигляд як у темплейта, краще давай усе як раніше
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Диктатура,тиранія,абсолютизм?! Навіщо питати,якщо хазяїн-барін?!
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Мартіні, не хуліганити! 1. В мене взагалі ті кнопки відкривають меню користувача (типу відправити ПП і т.д.) 2. Яким чином "розвантажилась" ліва колонка якщо ітак всі ті дані підгружаються (просто не показуються)? Голосування не допоможе. Потрібно кардинальні міри вживати
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах А як на мене, файно. Менше інфи яка не дуже потрібна.
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Ось зробите так як було, відразу заміж помандрую:p :p :p
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Хтіла щось дописати, але бачу можуть послати..заміж
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Было лучше. Сейчас - шаг назад. ЗЫ я уже так сказать замужем
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах Читаєм "окозамилювання", оптимізація... І мерія наша ТАк скорочує штат... Ех...
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах На мою думку, бажано залишити графу "Звідки". А все інше - за кнопку.
Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах ТАК може зробити варіант двох прапорців (український і нє)?:D