маю проблеми з шлунком лікар порадив купити посуд цієї марки хочу почути думки людей які користувалися - чи така вона корисна як кажуть і чи вартує вона того що просять за неї, бо просять багато (242 євро каструлька на 4 літри)
А лікар часом не пропонував купити цей посуд саме у нього? Думаю, що посуд не допоможе вилікувати Ваш шлунок.Здорове харчування, дієта , це й без цептера можна .
Я тільки хотіла запитати, чи не розповсюджувач той лікар... Так само не вірю, що якийсь баняк може "ісцеліть"
Навіть не так їсти, як пити правильну воду, чи не так? Ви б не мали із-за Цептера так переживати. Це такий самий MLM, як і структурована вода. Тільки вони, принаймні, баняки продають, хоча і за завищеними цінами.
посуд дійсно хороший, особливо бокали з позолотою але ми в родину купляли замість цептера трошки дешевший посуд польської марки - такої ж якості як і Цептер. здається до тисячі євро ми заплатили 2 роки тому за комплект в 2 миски (до речі робиш салат і закриваєш кришкою не псується, картоплю вариш цілу наструлю на 100мл води. мясо смажиш без олії. там йде 3 каструлі 2 миски 1 сковорідка і 2 дуршлага. все можна робити методом пароварки наскладавши одне на одне. їжа нежрна і файна. я мала гострі болі у шлунку тоді, ми купили посуд. 2 роки я не мала ніяких проблем. компанія називається philipiak до речі натрапили на неї ми зовсім випадково, була перезентація, і нам показували, що мясо смажиться за 1 хвилину, так воно ї є, і ще дно таке товсте, і тепло дуже на довго утримується. ---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ---------- ми купили собі лише фільтр який очищає воду від цептера, абсолютно виправдав всі сподівання, по аналізах вода супер чиста, у електро чайнику за 3 роки ніразу не було нальоту, і ми його по суті в середині раза 2 мили. так на всякий, може порох нападав) ---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ---------- http://www.philipiak.pl/sklep/philipiak/26/produkt/65/ во, то шо ми купляли. там є і єньші комплекти. ---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ---------- пи.си. це не реклама, а проста рекомендація.
дякую за пораду на рахунок купити в лікаря - не пропонував я тут хотів почути відгуки людей які РЕАЛЬНО користувалися, і також відгуки типу МЛМ гівно, лохотрон і т.п. від людей які РЕАЛЬНО користувалися, а не від осіб які нічого про це не знають ще одне - буду вдячний якщо хтось порадить як купити дешевше ніж у прайсі їх? дякую
Реально користувалися. Баняки як баняки, просто Цептер придумав їх продавати дорожче за допомогою MLM. Вони не гірші і не ліпші ніж інші аналогічні баняки, але ціна зависока: 240 еур за чотирилітровий баняк я б не дав, це разів в 4 завищена ціна.
Вставлю свої 5 копійок . Посуду такого не мала, але знаю про нього і складаю грошики аби купити. Суть того посуду в тому, що їжу справді можна приготувати без жирів і з збереженими вітамінами, бо майже все готується як в пароварці. Але щоб правильно харчуватись можна просто купити простеньку пароварку і користуватись нею. Ще одне - метал тих каструльок якісніший набагато, ніж в базарних каструльках аля тефлон або нержавійка. Тому шкідливих домішок в їжі значно поменшає.
купити цептер? там діє одна стала ціна на все. якшо філіпяк вас цікавить. то та сама медична сталь. і чесно різниці ніякої! просто дешевше! якшо цікавить де купити, то я попитаю в батька, він мав би знати, якшо звичайно треба. ми посудом задоволені. і ще на нього гарантія супер велика, якшо я не помиляюсь..
можна знайти ділера який бере явно не по роздрібу, і є такі які ради балів готові продати по чому взяли от таких я і шукаю
на жаль ні. знаю тільки дядю який займається зміною фільтрів. загалом радила б спочатку воду пити очищену, а потім посуд купляти. нашо переплачувати за цептер, якшо польська фірма робить таке саме...*ніпанятна*
ну чого у нас всі рахують чужі гроші молодці шо вміють заробити я думаю шо всі філіпяки і цептери роблять в китаї на одному заводі, і націнка там космос, не то що я заробляю на сигаретах і горілці
та хіба хто заперечує, що молодці... так, заздримо тихою заздрістю... а шо там на сигаретах і горілці? в долю візьмете? бо хочу особняк на Новому Львові ---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- у них і український сайт мав би бути. з цінами.
в мене коліжанки були на презентації на новому Львові того філіпяка, там по запрошенню і шоб людей не образити, то дають ще гель чи крем для рук, от )) Вони в захваті, але дорого... дзвонили мені з тої посуди, казали, що вишлють запрошення, але я відмовилась, тратити свій час, їхати, слухати, якщо я й так того не куплю...дорогувато трохи...
Ми вже кілька років користуємось баняками від Цептера, дуже задоволені. М'ясо печемо без жиру, олії, просто кладемо м'ясо в пустий баняк, воно готується у власному соку. Ті, хто пробували це м'ясо, навіть рецепт питали, казали, що дууууже смачне! Але, водночас, досить дієтичне. Добре зберігають температуру, бо мають грубе дно. А ще на кришці є така шкала температур, котра дуже допомагає під час готування. В мисці від Цептера ми домашній сир зберігаємо десь тиждень, бо вона дуже щільно закривається. Словом, мені особисто цей посуд подобається на 100%. А, згадала, ще ми маємо їхню точилку для ножів, то взагалі "вещь"!!! Два рази ножем проводиш по ній, і ніж зразу стає гострим. Жодних зусиль і мук!!! В цінах не орієнтуюсь, бо то все мама купувала, але знаю що то дорога посуда...