Землетрус в Ню-Йорку

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Ворон, 23 сер 2011.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Недавно в Ню-Йорку був землетрус із епіцентру у Вирджинії. Біля епіцентру було 5.6 балів. Тут трохи потрусило, разів з 10 і все. Ніяких серйозних наслідків ніби не було. Перший подібний по силі землетрус із 1889 року.

В Вирджинії трохи гірше - пару стін розвалило. Але теж ніби нічого страшного не сталось

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Москалі,нє?
    Геофізична зброя існує.:)

• Подобається Подобається x 6
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вони це точно.

Помилково написав 1889 замість 1898

• Подобається Подобається x 2
  4. Gron

Gron тафгай

А я відразу помітив.
    Але виду не подав.
    Бо не москаль.:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та воно може і смішно але землетрус був пару годин назад. Боялись що може ще почати трусити. Але ніби ні.

6. Daisy

Daisy Well-Known Member

Казали в новинах що може ще потрясти сьогодні

• Подобається Подобається x 4
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В мене весь будинок трясло і стіни хитались як на кораблі.
    Але тут землетруси велика і рідкість і ніколи не бувають сильними. На щастя. Бо будинки не збудовані щоб витримати такі. При 9.5. напевне майже нічого б не залишилось.
    Тут і 5.6 не було, то в епіцентрі. Скільки навіть не знаю.

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Хопа, про торнадо и наводнения американские знал, а чтобы землетрясения... Не дай Бог никому... Знаю правду про Спитак 88-го, кажется, врагу не приведись...

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та де... тут москалі добрі, бо ліберали. То все та Tea Party!:)))

• Подобається Подобається x 3
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На сході США вони дуже рідкісні і несильні. Тут геолоґічно стара основа. Вулканів нема. Гори в штаті Ню Йорк не вулканічного походження, були утворені льодовиком. А ось на заході США (і не тільки США) там вже по іншому. Діючі вулкани, гори утворені вулканами, і постійна сейсмічна активність із подеколи дуже сильними землетрусами. Колись дививсь хроніку із здається початку 20ст. Біля Сіатлу в Тихому океані утворилась тріщина. То варто побачити як Тихий океан вливається в неї ніби в ванні витягнули корок. До речі всі ці дикі цунамі які періодично налітають на Японію з’являються саме завдяки сейсмічної активності на західному узбережжі.

11. tropico

tropico Well-Known Member

То Каддафі доїхав до США [​IMG]

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Сміх, сміхом але скоро буде нам весело. :hang1: Ірка паскуда летить до нас і хвостами розмахує. І паскуда навіть не посунеться в окіян трохи, над землею їй тре летіти. Проблем наробить...
    Але доблісний Майк сказав що він вже всі притулки в великому яблуку приготував. Він про своїх жителів дбає.;)

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ні це забагато українських рагулів доїхало.

14. та маленькі землетруси (3, навіть 4 бали) досить навіть цікаво переживати; а от 7-8 - вже не так.
    що там у вас з тоєю Іреною? кажуть у новинах, оголосили обов'язкове "вивакування" (як казали моя баба)

15. Daisy

Daisy Well-Known Member

Та нічого, ще не дійшла:))). Евакуювання з прибережної зони і хто хоче може виїхати подальше.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

щей як долетить... і біди наробить. Готуюсь сидіти вдома кілька днів, бо річки повиходять з берегів. Оце гарантовано, ну і дерева повириває з корінням. Це все чого сподіваюсь для свого району.

А он в самому Нью Йорку то кажуть може вікна повибивати в хмарочосах, плюс паскудний вітер там буде в тому Манхатані адже побудований більш-менш паралельними квадратиками. Буде ДУЖЕ СИЛЬНО сифонити!

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Мій також. Надіюсь повернуться додому нормально, без великих затримок, адже вони планують закривати всі мости десь під вечір. Правда не знаю точно в якій годині, але мій повертається в обід то може хіба трафік застане.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Як добре що ми далеко від води. Там де моя тета жиють то оголосили зоною С, тобто евакуюватимуть якщо паскуда часами задумає бути 3 або 4 категорії. А так, то все ХОКІ. Якщо б таке сталось, то підуть дружними рядами в Барук коледж.

18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Мости закриють якщо буде дуже сильний вітер, а просто буде зменшена швидкість на мостах.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

УРЯ! Вона вже тут, тобто не око... але хвіст вже є.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Марусю, нехай буде над вами всіма там Божа охорона.

а де твій аватар? :)