Земельний пай.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 9 кві 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ситуація така, є земельний пай який знаходився в оренді в агрофірми "Довбані аЛігархи" ,договір оренди закінчився пару днів тому. Сам пай в натурі знаходиться за 10 км. від села та ще й по середині поля, алігархи звернулись з пропозицією помінятись наділити пай поближче до села на маленькому полі яке їм не дуже то і цікаве, а мені було б зручне, проблема в тому що воно засіяне, і наділити землю можна не раніше збору урожаю....

Питання, як правильно оформити договір, щоб восени землю наділили саме там де домовились зараз, а не в іншому місці???

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Питання в тому, як оформити договір так, щоб взагалі щось наділили...

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Забрати його на своєму місці я міг сьогодні до вечора, але спокусився на заміну, при умову що чуваки "напишуть якийсь папір", бо то що вони говорять усно вони систематично порушують мотивуючи це "рішенням правління".....Тепер чекаю на папір, якщо він мені не сподобається то завжди можна на "правлінні" прийняти рішення і передумати...

Обмін був би ідеальний, при умові що не надурять....

4. Полковник

Полковник миється в бані

Вызвать землемера из кадастрового бюро.
    Зафиксировать на бумагах в кадастре тот и другой участки с точками привязки.
    В договоре чётко прописать дату перехода участков от одного собственника к другому.

• Подобається Подобається x 1
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мій тато /на жаль нині вже покійний/ 46 років пропрацював в колгоспі на гусеничному тракторі. Днями і ночами орав поля, дихав порохами та промерзав в кабіні. За три роки до розпуску колгоспів і розпайовання земель, він перейшов на роботу в бурякопункт на такий же трактор. Через те,що на період розпайовання він вже не працював в колгоспі земельного паю йому не дали, а ті хто пропрацював 2-3 роки, але був в колгоспі на період розпайовання отримали по кілька гектарів. Так і хочеться сказати Слава Україні ! та дибілам, що прийшли до влади. Постійно казатиму - все це аналог Жовтневої і післяжовтневої революції. Прийшли раби до влади і вбили царя, а що далі робити? Як що робити? Красти, розбирати, грабувати і всіх подальше посилати, а коли все розкрадем, то вже час пройде - помрем!

а де твій аватар? :)