Рано или поздно земельные деребаны и деребанчики примут более широкий размах чем это происходит сейчас, вот и создал тему. Выложил её в политике, так как именно эта часть населения и будет руководить процессами и возглавлять их. ---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ---------- Хто у Львові «кришує» рейдерське захоплення землі? ---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ---------- Маленькая цитата из статьи.
Да уж куда уж шире то? И так ...фиг земельку приобретешь в нужном месте то... Там такие игроки...с такими деньжищами вертятся...с меньше чем поллимона зелени и не подходи..... Но видать все отбивается,раз идут на такие траты..... КапЫталЫзм понимаешь.... А по сути...я думал речь пойдет про сельхозугодья......
Вот увидите, ближайшее время это станет актуальной темой нового витка растаскивания страны. Заводы начинают становиться абсолютно неконкурентоспособными из-за устаревших технологий и хапать землю будет очередной фишкой, она и сейчас идет, но таки, не те масштабы.
Вопрос достаточно спорный...хотя бы взглянуть на Киевский Картонно Бумажный Комюинат... (тот который в Обухове....через забор от нашей фирмы),там проведено достаточно крупных модернизаций на производстве,производство гофротары происходит на современнейшем оборудывании.... Так что мифы о кончине заводов сильно преувеличены!Те кто не были конкурентноспособны давно уже сдохли,а те кто выжили и щас конкурируют иначе бы им не жить.Взгляните хотя бы банально на ассортимент корпорации "Рошен" или хотя бы пройдитесь по "Эпицентру" красивые отечественные товары,в современных упаковках,штабеля разнообразной древесины,кирпича,цемента, рубероида на любой вкус и карман... КапЫталЫзм...понимаешь... А хапать землю..ради земли?Ничего не производя,что бы от отбить вложенные бабки?Парадокс какой то.... ---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ---------- П.С.Тот клаптик земли,на котором находится наша фирма...был выкуплен при прошлой "оранжевой" власти.....хотя цвет власти тут абсолютно не причем.... Просто Держава поставила в такие условия,что аренда не на много ниже выкупа в ближайшии десять лет,пришлось выкупить,хоть и обошлось в кругленькую сумму...поднатужились....
Ну, батєнька, Ви забагато хочете...Для цього треба вкладати великі гроші, причому реально оцінюючі майбутню кон'юнктуру ринку і конкурентоздатність майбутньої продукції...А може це вже неперспективно? Може треба вкладати гроші в найсучасніші розробки, які ще не представлені на ринку, але в перспективі будуть лідерами попиту...Не все так просто, потрібно спочатку досягнути того, щоб гарно працювала та промисловість, яка обслуговує базові потреби людини, а потім, спираючись на певні фінансові можливості, робити якійсь якісний прорив...За сьогодняшньої "еліти" все це видається нереальним, на жаль.
Я не багато хочу.а те що ми маємо зараз на ринку українські товари тільки сировину або напівсировину - це результат кланово - олігархічної структури економіки. Ви подивіться з кого получились так звані олігархи.... бувші бандити комуністи жуліки, советські директори працівники спецслужб.... і т.д. А Форд коли організовував свій завод таки був інженером... От тут то і собака зарита. Як результат олігархи при відкритій конкуренції - потенційні банкроти не дивлячись на ті міліарди що у нас накрали. мислення наших олігархів таке що він ніколи не вкладе фінанси у те що дасть прибуток через 5-7 років. Підтвердження - двадцять років розвитку незалежної української економіки.... Назвіть мені хоч одну приватну дослідницьку високотехнологічну лабораторію створену олігархами малими чи великими. Один тілько Пінчук, як хитрий єврей створив доброчинний фонд...щоб потім оправдуватись, коли нормальна влада виставить рахунки за несплату податків і проведе націоналізацію стратегічних обєктів. Інакшого виходу нема ...енергетика, хімія і металургія повинні бути державними і заробляти на високотехнологічні речі. Приклад Китаю доказує що це правильне рішення.
Хто знає шо там з будовою біля Цитаделі, над вулицею Вітовського Десь писали що там землю незаконно видали на схилі пагорба
Спірне твердження...Треба добряче проробляти світовий досвід, стосовно ефективності форми власності на підприємства такого типу.
Что то я не бачу потенциального банкрота Ахметова...вон даже Ома подтверждает,что очень не плохо повышает он свои капиталлы... Да и владелец ККБК развивает и увеличивает мощности своего производства....даже дочере домишко под Киевом за 15 лимонов зеленых отгрохал.... П.С.Насчет ККБ...просто рядом и в курсе что там происходит....
Хтось щось знає про можливе будівництво в районі Сахарова-Чупринки Якраз біля мене, два стадіона, ходять чутки, що Садовий продав землю цих стадіонів донецьким бандитам підприємцям, і замість стадіонів будуть якусь байду будувати
Бачте ви не враховуєте великої специфіки цієї країни і її історії. Україна це не Китай. Я не впевнена що приклад тої країни власне підійде Україні. Може вам варто глянути на Фінляндію? Та як не вкладають? Вкладають щей як, он тільки не займаються благочинністю, тобто що в основному гребуть лишень під себе а бути меценатами то щось так не модно тепер. Шкода, бо Україна втрачає таланти а народ зациклений на ковбасі.
У згаданій Вами ситуації взагалі не розберешся, хто насправді є рейдером. Власниця павільйону доказує, що її хочуть вигнати з орендованої ділянки, міськрада - що термін оренди вийшов і павільйон є незаконним. У тій статті ще згадується, що власниця обурена, що їй не хочуть продовжити оренду, тоді як у неї є першочергове право на оренду/викуп. Все би нічого, але якщо врахувати, що мова йде про площу Підкови - про яку взагалі оренду чи тим більше викуп ділянки може йти мова (перед тим, як здавати ділянку в оренду, її треба відвести - тобто відхопити частину площі)? Строго кажучи, міськраді замість того, щоб зараз здіймати хвилі, взагалі не треба було давати цю ділянку в оренду. Ця тема для мене дуже знайома і болісна - такі самі лопухи з міськради у свій час підписали не дивлячись договір оренди частини мого двору під павільйон (в договорі адреса одна, на плані - взагалі інша, ми з сусідами три роки навіть не знали, що наше подвір"я переполовинили), тепер ніяк того підприємця вигнати не можуть, третій рік судяться, вже і оренда за той час закінчилась, і дозволів нема, і з перспективної схеми вилучили, а він все не забереться, райадміністрація ще з нового року телиться - ніяк знести не наважиться. А от у сусідньому дворі діти побудували собі альтанку - моментально розвалили. Герої, блін, з дітьми воювати...
Россия купит 30% территории Украины Администрация Януковича разрешит продажу земли иностранцам – нужно латать дыры в бюджете ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ---------- Я только скопировал материал, а то что там у всех рыло в пуху (ну очень мягко говоря) вы и сами, вижу, поняли. Денег слупили, а там хоть и трава не рости.
Не пойму я этих дЭмократов..... то верещат...что инвенстиции не идут на Украину.... то пугают российскими инвесторами..... Криворожсталь продали?Продали!!!И ничего..все довольны...все смеются.... Все НПЗ и так в руках россиян..и ничего.... Ну кто то купит землю...так может что то будут там ростить..а не охотится,как это делал Лозинский..... Работа будет селянам....и налоги будут в казну....может ,что из выращеного и на внутренний рынок попадет,в конце концов таможня то в руках Державы пока что.... Истеричка тот Соскин... да и тут на ЛФ,таких хватает...не буду как всегда указывать на пани ...О...:shutup:
у вас неправильна інформація. Вкладають у власне приватно-побутове майно... доми яхти ...і т.д. Нафік нам їх благочинність. Благочинність для ліньтяїв, а українці працьовитий нарід тільки щоб йому не мішали. Чи цікавлять олігархів високі технології .... добрий приклад Львівського заводу Львівприбор і Полярон. Перший робив обладнання для АЕС, а по військовій лінії глубиноміри для атомних підводних лодок (це те що відомо) ... купив олігарх і запланував територію заводу розчистити трактором і на землі збудувати житлові будинки кабаки казіно і всяку іншу хрень .. слава богу криза зупинила це. Другий прикла Полярон ...единий завод на Україні по випуску лазерів..... зараз вітер по цехах гуляє... Простіще купити карєр шахту маталургійний завод ... там великого ума не треба щоб наробити півсировини і продати по демпінговим цінам за рахунок низької оплати робочої сили. А з усіх інвест проектів за двадцять років тільки німець біля Стрия на голій землі збудував не дуже передове але меньш більш сучасне виробництво електрокабелів і проводки для авто. Всі решта так звані інвестиції це просто розкрадання того що колись належало державі... Може хтось і не знає а в Польщі до тепер всі енергетичні компанії типу наших обленерго - державні - а вони уже а євросоюзі. ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ---------- Щоб перепродати потім голандцям німцям чи ще невідомо кому... логіка проста заробити зараз а потім хоч трава не рости.