всім привіт, в мене є 1 питання, може хтось знає..... короче, хочу поставити на ваз08 задні дискові тормоза - питання: чи можна зробити на це дозвіл, чи потрібен він взагалі, як, де, коли і скільки приблизно такий вартуватиме? буду вдячний
Чуєте, майстре? Я їх бачив, ті "тормоза" ще років 10-12 тому . Зайдіть на залізний ринок... Там є. http://www.auto99.ru/?page=129
може я не правильно сформолював свою думку))) я не розумію я вроді би як питаю про сам ДОЗВІЛ на зміну, так як в мене такого немає, сертифікатів немає...., зроблю я це сам без шаленної переплати "підвалу" за планшайбу і т.д.
Це називається "без коментарів" ---------- Додано в 09:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ---------- І шо ??? може у вас спорт-версія?
а як же : Допис від DIDIO - за управление неисправным или переоборудованным автомобилем - 680 грн. Повторное нарушение на протяжении года - 2550 грн.; це ж рахується переобладнана гальмівна система )
а як вони це з"ясовують? в них є якісь креслення автомобіля чи список запчастин з заводськими номерами?
я не знаю ) просто якось не хочеться платити їм по 680 або по грн 200 на лапу.... а о так просто повірити на слово, тіпа ні! нічого не потрібно я не можу от і хочу почути обгрунтовану думку-відповідь, а не просто як вони це вирахують і заміряють
Ну якщо ви ті "тормоза" поставите всеж-таки, а транспортний засіб буде несправним, то толку з них? Але як все буде працювати - то чого б не користуватися? Не бачу в тому ніякої проблеми. все шо не заборонено - дозволено (с)
на волги ставлять жигульовські карбюратори і нічого це не переобладнання. ( а також: фільтри нульового опору, потужніші генератори і акумулятори, ксенон,... і тд) в вашому випадку я б прирівняв заміну гальм до заміни "дворніків"/аудіосистеми/попільнички (потрібне підкреслити)
ще мають спитати в дайца одного ...подивлюсь що він скаже на це.... якщо будуть несправними то толку 0 =))) ---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ---------- Не дозволяється без погодження з виробниками транспортних засобів та їх складових частин або іншої спеціально уповноваженої на це Кабінетом Міністрів України організації переобладнання, що призводить до зміни повної маси та її розподілу по осях, розміщення центру ваги, типу двигуна, його ваги і потужності, колісної бази чи колісної формули, системи гальмового і рульового керування та трансмісії. ( Частина друга статті 32 в редакції Закону N 234/94-ВР від 10.11.94 ) все, пишу листа на автоваз =))
А диски титанові чи прості залізні? Та й взагалі питання - а шо, Ваше авто не гальмує як слід, що аж мусите ставити дискові гальма? Чи ви зібралися встановити на своєму авто АБС?
не просто вони ефективніші, і вигляд супорта мають кращий за погрижені барабани, на "титанових" дисках .... + мені(якщо не ставити здГ) потрібно замінити задні тормозні циліндри бо потекли з обох сторін/колодки/ трубки... от я і вирішив вже ніц не міняти, а поставити дискові.
Якщо на бундес не поїдете, то та машина тут зігниє і ніхто не взнає, що у вас щось модифіковане... П.С. На передніх колесах стоять дискові гальмівні системи? Якщо так, тоді така система вже сертифікована...
причому тут передні колеса до задніх?))) якщо з заводу випускаються передні дискові задні барабанні?)))(тобто є запатентована конструкція автомобіля) на рахунок того помітять не помітять.... мене таке не влаштовує))) я хочу чітко знати... буду платити тим чортам штраф на лапу / протокол, чи спокійно їздити собі, помітити їх надзвичайно легко.... коли в тебе яскрава машина в обвісі, на дисках 14-15р :shutup: головне щоб ще й під капот не дивились ) Пи.Си. якщо нема кому дати конкретну відповіть по даному питанню, думаю можна його закрити, всім дякую за думки)