Дочка екс-прем'єра України Євгенія на брифінгу в прес-центрі Штабу національного опору заявила, що здоров'я її матері в критичному стані Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua
--Евгенія , ти так дуже переживаєш за маму, чи за ті гроші що вона накрала. Віддай гроші відпустять маму
Слухай, "guest", чи ти є чисто електронний троль чи все ж москаль із прогою-перекладачкою? Інших проблем у своєму житті не маєш?
Мене от теж цікавить, чому всі "газетні" теми приходять вже з дурними коментами якогось чудіка та щей під ніком Бандери з малої букви?
я задав у пошуку " всі нові дописи крім політики " і чомусь побачив цю тему - модератори адміністратори виправіть
Ця тема знаходиться у стрічці Львівської газети, тут теми не сортуються. Крім того, звертаю вашу увагу, що кнопка "Поскаржитись" все ще працює, не варто писати зауваження модерам беспосередньо в темі.
То скоріше запитання, а не скарга...То він десь поза форумом коментує, і воно вже з коментом приходить сюди, чи як?
Ні, щоб матеріал потрапив у форум його хтось мусить розшарити на сторінці газети. А яке воно має відношення до здоров’я Тимошенко?