Здійснити мрію

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 6 січ 2011.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хотіла написати про це у себе в блозі. А потім подумала, що з цього могло б щось і вийти...

Хотіла б здійснити чиюсь мрію. Не з розряду таких, що не збуваються, можливо зовсім звичайну, просто хтось собі не може сповнити бажання - не має можливості.

І в голову прийшло, що всі ми могли б сповнити чиюсь мрію, таку, що сповнення її не під силу одному, а може й двом не під силу, чи трьом, але чотирьом чи п"ятьом, чи навіть десятьом - вже цілком реально.

Знаєте про чиїсь мрії? Бажаєте сповнити чиюсь?

Пишіть кандидатури і їхні мрії, і свої можливості реалізації.

• Подобається Подобається x 12
  2. nastinka

nastinka відсутня

я можу здійснити якусь вашу мрію виславши якусь дрібничку поштою :)
    для мене це було б велике задоволення :) є якісь бажання?

• Подобається Подобається x 12
  3. Un.Known

Слухайте.

В нас тут є розділ Крила Надії, багато говориться про спеціалізовані садки, групи (?), лікарні. Може, зробимо збірку з усього світу для конкретних дітей?

• Подобається Подобається x 7
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Звичайно я не можу однозначно просити...але якщо вже є така тема,і є Львівська організація "Даун-синдром Промінчик",яка зараз і без приміщення нормального і взагалі без підтримки...дітки всі з Синдромом Дауна,такі файнющі,фото вже десь виставляла....
    То може з миру по нитці.....
    Хоч я сумніваюсь на рахунок такого задуму, я скептик...бо вже пройшла і крим і рим і мідні труби....

5. nastinka

nastinka відсутня

а що робити треба? я так і не зрозуміла. я наразі багато грошей не маю. але піду на роботу за пару місяців і будуть. готова всіляко підтримувати :)

• Подобається Подобається x 6
  6. poetka

Була в Києві така акція:Знаменитості дітям з Синдромом Дауна...але як на мене то був радше піар,але і у нас вже починають розуміти потреби людей з СД....і це не може не тішити.....Але залишаються величезні латки в нашому суспільстві,які залатати на даний час неможливо.....а жаль.

7. Un.Known

Є перший претендент.
    Приміщенням не допоможемо, а що ще потрібно?

8. poetka

А що дітям потрібно?
    Іграшки,розвиваючий матеріал,логічні ігри......то наразі....
    Ну деяким ще й одяг,бо є бідні сім"ї...........

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Намір хороший, . Спочатку спитайте - хто має які мрії - тоді зможете вибрати те, що вам під силу.

• Подобається Подобається x 5
  10. nastinka

nastinka відсутня

а скільки коштує оренда приміщення в місяць? і скільки разів збираються діти на тиждень? то поза школою я так розумію?

11. Un.Known

ОК.

Збираємо іграшки?

Думаю, що навіть вживані, у хорошому стані забавки чи ігри, котрими не бавляться, допомогли б.
    Я почну. Думаю, мої Луцка з Мартином би поділились...

12. poetka

Я зрозуміла,що Un.Known пропонує всім нам об"єднати зусилля для здійснення чиєїсь мрії,або чиїхось мрій...
    Не гоже на неї одну все валити..............;)

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Ше питаєте....Ясно!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  13. nastinka

nastinka відсутня

у моїх всіх блтзбких глобальні мрії. тато хоче машину. в Україні дорого нову купляти. я не маю поки грошей на то.
    вітчим згубив свій золотий ланцюжок нема в мене стільки грошей щоб купити.
    мама. мама ніц не хочу. хоче щоб я дбре вчилась і себе показала.
    брат хоче квадроцикл. всі щось хочуть і я не маю стільки тисяч на то(
    а я не хочу матеріального.
    перша моя задача в житті помагати близьким і людям.
    я тоді з того щаслива чуюсь. отак. здається так.

• Подобається Подобається x 9
  14. poetka

Два рази на тиждень ,збираються в жахливому приміщенні на території лікарні на Кульпарківській в старому пліснявому клубі......
    Я чесно навіть малого не воджу,там так воняє цвіллю......:sad:
    А діти в нас різні від мацюпуньких до 20 р.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

:good::good::good:

• Подобається Подобається x 2
  15. nastinka

nastinka відсутня

ну я якнайшвидше знайду роботу.
    я можу зафондувати вам помісячну оплату чи як там в іншому приміщенні. якщо ви його знайдете. і ви зможете отримувати добрі умови.

• Подобається Подобається x 4
  16. poetka

То не потяните,як Ви писали в темі "випічка":Швидше і Україні мож встрелитись......

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

Дякую велике-привелике:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  17. nastinka

nastinka відсутня

та скіко коштує винайняти приміщення?

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

ну якщо тисяча долярів то нє.
    але платять мені за годину приблизно 10-15 долярів. я можу працювати 20 годин та тиждень. ну і ще в хаті буду здавати кімнату під оренду. та по рахунках тре платити їсти і в майбтньому машину заправити. але якісь 300 долярів в місяць. то реально я так думаю. хочу я ще не знаю всіх цін. але маю на то надію.

• Подобається Подобається x 5
  18. nastinka

nastinka відсутня

все, всі мовчать. добре, якщо треба буде скажете. ну я так думаю.

• Подобається Подобається x 1
  19. Un.Known

Мила Настінко,

давайте не будемо починати з глобального. Починати треба завжди з малого - то як пробний вистріл. Перевіримо свої здатності домовитись і організуватись.

Також треба дивитись реально на наші можливості. У всіх вони різні. У кожного можуть настати непередбачувані обставини і допомагати фінансово просто не буде змоги. А наслідки можуть бути такі, що діти, котрі будуть мати краще приміщення, одного дня будуть на вулиці - називається "натішились" добротою дядь і тьоть.

Тому для початку було б добре виголосити якусь збірку - несуттєво, речей чи грошей, і подивитись, чим все це закінчиться.

20. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Подивіться на це фото на Шевченка? Видно відразу, що посмішка в нього вимушена, не є від душі, отже це однозначно піар.

а де твій аватар? :)