Хотіла написати про це у себе в блозі. А потім подумала, що з цього могло б щось і вийти... Хотіла б здійснити чиюсь мрію. Не з розряду таких, що не збуваються, можливо зовсім звичайну, просто хтось собі не може сповнити бажання - не має можливості. І в голову прийшло, що всі ми могли б сповнити чиюсь мрію, таку, що сповнення її не під силу одному, а може й двом не під силу, чи трьом, але чотирьом чи п"ятьом, чи навіть десятьом - вже цілком реально. Знаєте про чиїсь мрії? Бажаєте сповнити чиюсь? Пишіть кандидатури і їхні мрії, і свої можливості реалізації.
я можу здійснити якусь вашу мрію виславши якусь дрібничку поштою для мене це було б велике задоволення є якісь бажання?
Слухайте. В нас тут є розділ Крила Надії, багато говориться про спеціалізовані садки, групи (?), лікарні. Може, зробимо збірку з усього світу для конкретних дітей?
Звичайно я не можу однозначно просити...але якщо вже є така тема,і є Львівська організація "Даун-синдром Промінчик",яка зараз і без приміщення нормального і взагалі без підтримки...дітки всі з Синдромом Дауна,такі файнющі,фото вже десь виставляла.... То може з миру по нитці..... Хоч я сумніваюсь на рахунок такого задуму, я скептик...бо вже пройшла і крим і рим і мідні труби....
а що робити треба? я так і не зрозуміла. я наразі багато грошей не маю. але піду на роботу за пару місяців і будуть. готова всіляко підтримувати
Була в Києві така акція:Знаменитості дітям з Синдромом Дауна...але як на мене то був радше піар,але і у нас вже починають розуміти потреби людей з СД....і це не може не тішити.....Але залишаються величезні латки в нашому суспільстві,які залатати на даний час неможливо.....а жаль.
А що дітям потрібно? Іграшки,розвиваючий матеріал,логічні ігри......то наразі.... Ну деяким ще й одяг,бо є бідні сім"ї...........
Намір хороший, але я би почав з близьких.... Спочатку спитайте - хто має які мрії - тоді зможете вибрати те, що вам під силу. (бо кажуть нав'язане добро - то вже не добро... Десь там в Ромка вичитав...) Я всіх друзів на день народження перепитую це питання - чого б вони хотіли (мрії, бажання, забаганки). По мірі можливості намагаюся виконувати.
а скільки коштує оренда приміщення в місяць? і скільки разів збираються діти на тиждень? то поза школою я так розумію?
ОК. Збираємо іграшки? Думаю, що навіть вживані, у хорошому стані забавки чи ігри, котрими не бавляться, допомогли б. Я почну. Думаю, мої Луцка з Мартином би поділились...
Я зрозуміла,що Un.Known пропонує всім нам об"єднати зусилля для здійснення чиєїсь мрії,або чиїхось мрій... Не гоже на неї одну все валити.............. ---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ---------- Ше питаєте....Ясно!!!!!!!!!!!!
у моїх всіх блтзбких глобальні мрії. тато хоче машину. в Україні дорого нову купляти. я не маю поки грошей на то. вітчим згубив свій золотий ланцюжок нема в мене стільки грошей щоб купити. мама. мама ніц не хочу. хоче щоб я дбре вчилась і себе показала. брат хоче квадроцикл. всі щось хочуть і я не маю стільки тисяч на то( а я не хочу матеріального. перша моя задача в житті помагати близьким і людям. я тоді з того щаслива чуюсь. отак. здається так.
Два рази на тиждень ,збираються в жахливому приміщенні на території лікарні на Кульпарківській в старому пліснявому клубі...... Я чесно навіть малого не воджу,там так воняє цвіллю...... А діти в нас різні від мацюпуньких до 20 р. ---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------
ну я якнайшвидше знайду роботу. я можу зафондувати вам помісячну оплату чи як там в іншому приміщенні. якщо ви його знайдете. і ви зможете отримувати добрі умови.
То не потяните,як Ви писали в темі "випічка":Швидше і Україні мож встрелитись...... ---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- Дякую велике-привелике
та скіко коштує винайняти приміщення? ---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ---------- ну якщо тисяча долярів то нє. але платять мені за годину приблизно 10-15 долярів. я можу працювати 20 годин та тиждень. ну і ще в хаті буду здавати кімнату під оренду. та по рахунках тре платити їсти і в майбтньому машину заправити. але якісь 300 долярів в місяць. то реально я так думаю. хочу я ще не знаю всіх цін. але маю на то надію.
Мила Настінко, давайте не будемо починати з глобального. Починати треба завжди з малого - то як пробний вистріл. Перевіримо свої здатності домовитись і організуватись. Також треба дивитись реально на наші можливості. У всіх вони різні. У кожного можуть настати непередбачувані обставини і допомагати фінансово просто не буде змоги. А наслідки можуть бути такі, що діти, котрі будуть мати краще приміщення, одного дня будуть на вулиці - називається "натішились" добротою дядь і тьоть. Тому для початку було б добре виголосити якусь збірку - несуттєво, речей чи грошей, і подивитись, чим все це закінчиться.
Подивіться на це фото на Шевченка? Видно відразу, що посмішка в нього вимушена, не є від душі, отже це однозначно піар.