Нерухомість та будівництво

Здам\зніму квартиру

Posted by levandivka on 13 жов 2007 відповідей - 478
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Гілка для оголошень "Здам/зніму квартиру".
    Увага! Номери телефонів залишати заборонено! (видаляється одразу)
    Гілка для учасників форуму, а не стовп для одноразової поклейки.
    Для обговорення пропозицій прошу використовувати Приватні Повідомлення (ПП)

Останнє редагування: 28 лип 2010
    • Подобається Подобається x 1
  2. Forest

Forest Moderator

Район вул. Промислової-Щурата (кінцева 7 чи 8 маршруток у всі точки міста, зранку можна розраховувати на сидяче місце; машиною до центру (через Замок) 10 хв.)
    новий будинок (панельно-цегляний), 5 поверх
    2 кімнати+кухня+коридор+ванна+тубзік+комірка+великий балкон
    холодна вода цілодобово, нещодавно поставив бойлер, тепер і тепла цілодобово.
    щось типу євроремонта (не знаю, по чому відрізняти євроремонт від укрремонту і інших)
    теллевізор, бойлєр, кабельне телебачення, інтернет, телефон, всі необхідні меблі, кухонне начиня. Немає холодильника (зламався), але він може купитися в перші ж дні в користь орендної плати.
    Броньовані двері, чистий підїзд на замку, нормальні сусіди.
    З вікна видно п'яту частину міста, в добру видимість можна побачити до 80-100 км.
    з іншого боку будинку розташовані дачі, навесні все цвіте і пахне, інколи до будинку якогось милого підбігають зайці (маю навіть їх фотку зі свого балкону)
    Є можливість винаймання гаражу за 50 метрів від будинку.

Цінив 1500 грн, тепер, у зв'язку з падінням цін на ринку ціню 1250 в місяць. Плюс комунальні, все на лічильниках.

P.S. Шановні маклери, прошу не реагувати на це повідомлення, вважайте, що я пропоную квартиру лише для своїх. Наперед дякую.

• Подобається Подобається x 14
  3. Sunny

Sunny Member

Відповідь: Здам квартиру

Доброго дня!
    Зацікавились Вашою квартирою. Пропозиція ще актуальна?

4. Forest

Forest Moderator

Дивна річ, два тижні на повідомлення не реагував ніхто і тут фактично одночасно 4 дзвінки від різних людей!

Панове, я не знаю, як бути у даній ситуації - порадьте. Була пропозиція залишити право першого дзвінка, але проблема в тім, що частина дзвонила, а частина користувалася пп чи у випадку Sunny, відписувала. Я готовий в понеділок показати усім, але ж що робити, якщо квартира сподобається усім?! Порадьте будь-ласка!

5. Adriana

Adriana Well-Known Member

зробіть аукціон :naci:
    але якщо серйозно, то дивіться на свої симпатії, хто більше Вам буде імпонувати, то і квартиру тому давайте

6. Forest

Forest Moderator

так само пропонувала одна з клієнток, але я не знаю, наскільки це етично. З іншого боку вибирати за симпатією теж не зовсім правильно - чим симпатична мені людина є кращою від несимпатичної :)? Я розумію, що тут можна сказати про висновки порядності, чистоти, любові до порядків ітд, але я впевнений, що на ЛФ збирається контингент, який не можна піддавати сумнівам з цих факторів.

• Подобається Подобається x 3
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

орест, поділи квартиру на частини і здай частинами.... [​IMG]

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

попробуйте трішки підняти ціну і побачите хто залишиться.

9. Forest

Forest Moderator

Добра думка, тільки от встановлення переділок чи стін коштуватиме дорожче ніж річна оренда :)
    Мабуть так і зроблю, точніше з деякими корективками - якщо квартира сподобається усім - дам телефон всіх претендентів всім претендентам, нехай домовляться між собою :)

10. Sunny

Sunny Member

За вихідні маклер нарешті запропонувала хорошу квартиру недалеко від роботи.
    Вибачайте,що потурбувала. Гарних Вам орендарів :)

11. syavych

syavych копач

Во видите, Оресте, все само собою налагоджується :)

12. Adriana

Adriana Well-Known Member

але щоб такими темпами всі орендарі не розбіглися поки Forest буде вирішувати кому квартиру здавати

13. andi

andi Well-Known Member

Forest-е, якщо з орендарями наявними не складеться, то у мене є знайомі, які цікавилися орендою.
    Їм щоправда хотілося однокімнатну, проте у Вас ніби непогана пропозиція, і район більш-менш (я той район знаю добре, переконував, що непогано ;) ).
    орендувати їм якраз підходить наприклад з вересня (бо одружуються!), тобто не зовсім терміново, на завтра, просто шукають вже.

якщо у когось будуть якісь пропозиції - пишіть також!
    Підходить їм Шевченківський р-н, крім Рясного-1,2.

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

:)Дайте і мені знати, якщо не знайдете орендарів)))))

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Буду здавати через 2 місяці квартиру на Новому Львові(Тернопільська початок)..тут є 3кім.але певно буду здавати тільки 2. Отож..ремонт,м-п вікна, кухня-студія, всі меблі(гарні), спальня, посуд, вся побутова техніка,бойлер, вода цілодобово. Біля будинку парк Залізні води, садок і школа. Хочу здати для пор"ядної і забезпеченої сім"ї, можна з дитиною.Ціна договірна.

Маклерів прохання не напружуватись))))

16. Fotynka

Fotynka Active Member

Останнє редагування модератором: 16 січ 2011
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в третій кімнаті хтось жити буде чи як?

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ні, ніхто там жити не буде, там дитяча кімната...хіба орендарям з дитиною буде треба:)

Додано через 2 хвилини

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моя цьоця (бабина сестра) візьме на квартиру двох дівчат (ну або одну). Квартира двокімнатна (одна кімната для дівчат), на перехресті Кульпарківська-В.Великого біля кільця.

20. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А яка оплата в місяць і чи ком.послуги входять.в мене на роботі дівчина квартиру шукала

а де твій аватар? :)